Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 25

• 65 035
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
На мен ми харесаха. Не са солени.

# 646
  • Sofia, Младост 3
Баща ми купил шоколади на Милка и два от кодовете леко разлепени, но нашия хич не му направило впечатление. Въвеждам ги сега и излиза, че са използвани #Cussing out сигурно ги въвеждат и като видят, че не печелят, не ги купуват. Много грозна работа, чак ме хваща яд вече.

Сега и за това ли да гледаме?  ooooh! Този път лепенките са с много лесно падащи "капачета". На мен ми се разлепи още преди да стигна до касата. При предишните стикери поне се виждаше ясно ако някой е скъсал етикета. Току-що се загледах, че всъщност капачето е стикер - "Да на шоколада!".  #Crazy

А имате ли представа какво представляват шоколадите с бисквити ЛУ? Бисквитите сладки ли са или са солени като ТУК?

Като онези обикновените бисквити са от едно време - Petit нещо си, които има в България. На мен ми харесва този шоколад, с бисквитите ТУК ми е солено леко   Close

# 647
  • Варна
Мда сега 4 шоколада само ще си ги гледам и ...ям. Купени са от магазин Пени, няма кой друг да го направи освен персонала, писах им пък да видим.И то много умело разлепени и после залепени, сякаш е рязано с нож.  Много е вкусен шоколада, не са солени, като обикновени бисквити са( според мен).

# 648
  • София
Пише, че са раздадени 66 таблета, дали това означава, че и за днес лимита е изчерпан? Да чакам ли утре да си въведа кодовете newsm78

# 649
  • София
Благодаря! Ще се пробват.  Wink

Аз чакам да събера 4 стикера и наведнъж да ги регистрирам. Дано не се окажат използвани.  Grinning

Така и не ми стана ясно от правилата. Ако някой от 4-те стикера спечели флашка, трябва ли 5-ти стикер, за да се участва за другите награди или печелившият влиза в бройката?  newsm78

# 650
  • София
Аз видях, че един и същ код печели и флашка и таблет. Значи може с 4

# 651
  • София
Аз видях, че един и същ код печели и флашка и таблет. Значи може с 4

Леле, какъв късметлия!  Grinning Дано и ние имаме този късмет!  Laughing

# 652
  • София
Да, това беше първия ден рано рано. Той и още един код печелеха по две награди Simple Smile

# 653
Намерих се при Нова Бразилия и Якобс, че печеля раница. Сигурна съм, че съм аз, защото сверих по номера на касовата бележка, която е изведена срещу номера като печеливша.
Още нямам СМС обаче...  Rolling Eyes

# 654
  • Велико Търново
Намерих се при Нова Бразилия и Якобс, че печеля раница. Сигурна съм, че съм аз, защото сверих по номера на касовата бележка, която е изведена срещу номера като печеливша.
Още нямам СМС обаче...  Rolling Eyes

Аз преди час получих SMS, а ММ преди обяд, но вчера като се обадих да проверя дали сме ние, след като потвърдиха ми поискаха и адрес за доставка

# 655
9:0 за милка  #Cussing out но продължавам

# 656
  • София
В 06:06 ч (току що) спечелих таблет от 8-ия код всички са регистрирани в сайта им  newsm44 newsm44   newsm44
ако звънна днес по - късно дали изобщо ще ми вдигне някой  newsm12  едва ли работят и в неделя, въпреки че не виждам какъв е смисъла да трябва да се обаждаш след като ти излиза форма да си попълниш данните за доставка newsm78

# 657
В 06:06 ч (току що) спечелих таблет от 8-ия код всички са регистрирани в сайта им  newsm44 newsm44   newsm44
ако звънна днес по - късно дали изобщо ще ми вдигне някой  newsm12  едва ли работят и в неделя, въпреки че не виждам какъв е смисъла да трябва да се обаждаш след като ти излиза форма да си попълниш данните за доставка newsm78
Честито!   bouquet Аз преди малко регистрирах 21-ви код  и отново нищо. Ще се отказвам вече.

# 658
  • София
Аз регистрирах 16 кода вече и нищо!  И аз май ще се отказвам...

# 659
и аз съм на 16:0 за милка
регистрирах и в 03ч. през нощта и нищо
отказвам се

Общи условия

Активация на акаунт