Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 25

• 65 065
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
  • при късмета
На Милка доколкото разбрах трябва да се пазят кодовете с които си спечелил флашка и последните 4 при спечелен таблет или телефон.
Останалите е безмислено, няма седмични томболи

# 691
Момичета, пазите ли непечелившите опаковки от Милка? Вече се чудя къде да ги събирам ooooh! Днес накупих от промоционалните в Кауфланд и пак нищо. Tired

Вчера точно в Кауфланд гледах каква каша беше при шоколадите Милка. Освен, че на някой стикерите бяха лепнати както им падне и спокойно можеше да се види кода, ами имаше и отлепени и разхвърляни или пък само по един от вид имат за новата игра, другите или нямат или още седят лепенки от старите игри. Не посмях да взема, макар че бяха на промоция, защото има опасност да улуча някой използван код. Обаче ми направи много лошо впечатление как са слагали стикери на стари шоколади, лепнати на късата страна и се чудех Милка ли са виновни или Кауфланд и защо не се грижат по-добре за продуктите си.

# 692
Тези шоколади си изглеждаха съвсем наред и в приличен вид. Бяха в кашончета културно подредени на един щендер по средата на пътеката след зеленчуците.

# 693
О какво се боиш, препиши си кодовете и готово.  Peace

# 694
15:0 за милка, 7 от които са през нощта и нищо - на път съм и аз да се откажа
Аз хич няма и да почвам. Малки са шансовете, сякаш, в тази им игра.  newsm78

# 695
В нашия кауфланд имаше шоколади със стикери от предната игра и върху тях залепени за новата игра...

# 696
  • София
О какво се боиш, препиши си кодовете и готово.  Peace
Ти така ли правиш?

# 697
В нашия кауфланд имаше шоколади със стикери от предната игра и върху тях залепени за новата игра...
#Crazy

# 698
Aз днес тръгнах за шоколади, но не си купих защото на всички 50 шоколада които разгледах им се виждаше кода....

# 699
  • София
Е, добре де - ако им пишете на Милка и им пратите снимка на шоколадите с кода - дали няма да предприемат нещо?

# 700
Фейса им е пълен с оплаквания за разлепени кодове и за такива които после пак са залепени с лепило и кодовете са били регистрирани....

# 701
  • Nesebar
А къде са обявени печелившите от кока колата спаркс с наградата слушалки че не ги намирам само предните с кърпите

# 702
Започнали са да разнасят раниците от Нова бразилия и Якобс. Тип топ куриер ги носят, аз си взех моята днес, много е хубава!  Crazy

# 703
Започнали са да разнасят раниците от Нова бразилия и Якобс. Тип топ куриер ги носят, аз си взех моята днес, много е хубава!  Crazy

може ли да я снимаш чче ми е любопитно а докато дойде нашата ...............

# 704
  • София
А обадиха ли ти се преди да дойде куриера?
Спомняш ли си в началото на списъка с печелившите ли беше? Дали ги карат подред

Последна редакция: вт, 09 сеп 2014, 20:26 от Аглея

Общи условия

Активация на акаунт