Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 25

• 65 024
  • 734
  •   1
Отговори
# 705
А обадиха ли ти се преди да дойде куриера?
Спомняш ли си в началото на списъка с печелившите ли беше? Дали ги карат подред

По-скоро биха "карали" по ред на обаждане, отколкото по ред на изтегляне.  Laughing

Скрит текст:
Не бях влизала тук от месеци, но в последните 3 страници има уникални бисери- да се смееш ли, да плачеш ли... Някои трябва сериозно да преосмислят вманиачеността си по игри и конкурси.

# 706
  • Велико Търново
И аз днес си получих раничката - черно и синьо. Много е хубава. И аз смятам, че е по ред на обаждане, защото съм към края на печелившите, а се обадих преди да получа SMS. Тип-топ ми се обадиха предварително преди да ми я донесат. Цялата партида била този цвят сега. А вашите какви са?

# 707
ако някой има повечко-купувам 2 раници от тази игра.

# 708
Здравейте!С нищо не мога да се похваля  Sad,искам да Ви попитам за картончетата на цигарите EVA звънят ли на печелившите и дали има някъде където ги публикуват!Благодаря !!! Hug

# 709
От през нощта станах в 04:00 и регистрирах 4 кода и нищо,тази милка и мен ме отказва вече,добре че ядем много шоколад и по принцип по 1 на ден Simple Smile Около 20:0 е резултата

# 710
  • Русе
Здравейте!С нищо не мога да се похваля  Sad,искам да Ви попитам за картончетата на цигарите EVA звънят ли на печелившите и дали има някъде където ги публикуват!Благодаря !!! Hug
И аз бих искала да знам, рег съм 60бр.  Joy

# 711
От през нощта станах в 04:00 и регистрирах 4 кода и нищо,тази милка и мен ме отказва вече,добре че ядем много шоколад и по принцип по 1 на ден Simple Smile Около 20:0 е резултата

А ние вкарахме няколко кода, дори и от СМС. И все още ги няма следващите победители (включително и тези за флашките). Не мога да си го обясня, гаден алгоритъм! Сигурно е направен така, че да пуска след като поне 2000 кода са вкарани. Оттам идва нахъсването на хората, които, след като са видели, че не печелят, купуват още, още и още.

8:0 за Милка

# 712
  • При любимите ми хора
Уф, значи не е само при мен този резултат... #2gunfire
Остава ми утехата, че ще си имам ранички да си нося шоколадите ...

Последна редакция: ср, 10 сеп 2014, 15:18 от Zarieta

# 713
  • София
Аз чакам да събера 4 стикера и наведнъж да ги регистрирам. Дано не се окажат използвани.  Grinning

Така и не ми стана ясно от правилата. Ако някой от 4-те стикера спечели флашка, трябва ли 5-ти стикер, за да се участва за другите награди или печелившият влиза в бройката?  newsm78

Изясниха ми се нещата.  Wink  Обадих се на Милка, защото спечелих флашка. Разпитах момичето и се оказа, че печелившия код не участва в бройката от 4 кода за другите награди. Ще трябва да си купя още един шоколад, за да станат отново 4 кодовете.

А какви са кексчетата Милка, които споменахте? Търсих в сайта им при "продукти", но не ги открих. Иначе шоколадите с бисквити ЛУ ми харесаха. И добре, че предупредихте за срязаните стикери, защото първият шоколад, който хванах и беше най-отпред, се оказа с точно такъв.  Sad

# 714
Вчера мъжът ми ми донесе капачки от Кока Кола Zero 250 ml. с кодове на тях, но никъде не откривам за каква игра са. Пробвах в mysparx не става. Някои знае ли нещо ?

# 715
В новата игра на книжарница E-zona.bg дават награда "50 нюанса сиво" и дамски шал от шифон.

Три от най-известните съвременни книжни поредици се изправят в люта битка за гласовете на своите почитатели!  Помогни на любимото си четиво да пребори конкуренцията и да се окичи с приза на онлайн книжарница E-zona.bg за „Най-популярна поредица“.

Един от всички гласували ще спечели страхотна награда – романът „Петдесет нюанса сиво“ на Е. Л. Джеймс, в комплект с нежен шал от шифон!

Как да участваш:
1) Отбележи с тикче поредицата, която искаш да подкрепиш.
2) Попълни коректно данните за обратна връзка.

ЛИНК ЗА УЧАСТИЕ: http://a.pgtb.me/VRZcsX

КРАЕН СРОК ЗА УЧАСТИЕ: 23 септември 2014 г.

ТЕГЛЕНЕ НА НАГРАДИТЕ: 25 септември  2014 г.

# 716
Нова игра на Пепси, с кодове под капачките.

http://pepsi.bg/
 Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 717
Нова игра на Пепси, с кодове под капачките.

http://pepsi.bg/
 Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Да, и аз видях, но не виждам къде са правилата, наградите, дали изобщо ще си заслужава...

# 718
и моята раница пристигна ....много е хубава наистина

искам още такива награди които си струват  Mr. Green

# 719
  • при късмета
Само за инфо. М/у 22.20ч и 22.24 в Милка беше спечелен телефон. От 21ч телефоните(които остават) бяха с един повече от таблетите и в този интрервал се изравниха. Мислех, че ще е по-лесно печеленето тук. Наградите не са малко но са ги разхвърляли на ден и така, шанса като че ли намалява. искам пък седмична томбола. И телефон искам, мрън    Crossing Arms

За раниците казаха 45 работни дни, а бързо са започнали да ги носят. Дано куриерката на нашия район се е върнала от отпуска, че една заместваща ми скъса нервите с последния пъзел на Барни и топката от Тук. Аз много рядко се ядосвам, но за нея даже звънях да се оплаквам

Последна редакция: ср, 10 сеп 2014, 22:42 от ма ко

Общи условия

Активация на акаунт