Ясновидци/врачки - тема 25

• 213 189
  • 720
  •   1
Отговори
# 150
Разбира се! Радвам се, че ще се помолим заедно!!!  Peace
newsm10 newsm10 newsm10

# 151
  • София
Искам да попитам тези които са ходили при Цеца от Надежда 3, това близо ли е до спирка на метрото?

# 152
Близо е,спирка Бели Дунав Hug

# 153
Само да споделя за Хайрие от Боян Ботево - нищо, ама нищо не позна....пълни глупости. Случи се точно обратното на нещата, които казваше.

# 154
  • София
  bouquetБлагодаря sladka 7!

# 155
 Аз отново да попитам къде в София мога да си направя ритуал за намиране на работа и при кого. Ще се радвам на препоръки за наистина добър и доказал се за такъе тип и не само човек.  newsm78

# 156
Чудя се тази жена Сирма от бургаско... защо прави това по телефона... Не взема пари. Няма гаранция, че ще отидеш да я потърсиш на място някога изобщо.... Тогава защо отговаря по телефона на въпроси  newsm78 Дали е реклама или... Не знам. Не проумявам

Тя отдавна не е звезда тук в тия теми, но все пак да попитам - някой с прогнози, които са се осъществили? Имам предвид нейни прогнози

# 157
Чудя се тази жена Сирма от бургаско... защо прави това по телефона... Не взема пари. Няма гаранция, че ще отидеш да я потърсиш на място някога изобщо.... Тогава защо отговаря по телефона на въпроси  newsm78 Дали е реклама или... Не знам. Не проумявам

Тя отдавна не е звезда тук в тия теми, но все пак да попитам - някой с прогнози, които са се осъществили? Имам предвид нейни прогнози

До сега три пъти съм се обаждала и трите пъти беше права.

# 158
Хм. А при мен не. 3 пъти три различни неща казва за един и същ човек. Може би някакви моментни настроения при него ли улавя, не знам. Но крайно различни.
В този смисъл се чудя... Ако вземаше пари да кажеш - за пари е. Но тя не взема. newsm78

О!!! Сетих се... Абе да не би въпреки, че изглежда нормален телефон, да е импулсен?

# 159
Можеш,без да плащаш конкретно за това,  да си говориш със Сирма на мобилен телефон ,предполагаемо без натоварване на  тел.тарифа.Освен в случаите, в които само си говорите по телефона, има и доста хора , на които е предлагала ритуали, пращане на чудотворни атрибути в колети и т.н. съвсем срещу заплащане.Нищо кой знае колко специфично.Искра също си говори с много народ по телефона безплатно.В крайна сметка, много от хората , при подобни практики, се озовават да пробват и на място или пък пращат пари.

Последна редакция: сб, 16 авг 2014, 20:56 от ryannn

# 160
Можеш,без да плащаш конкретно за това,  да си говориш със Сирма на мобилен телефон,предполагаемо без натоварване на  тел.тарифа.Освен случаите, в които само си говорите по телефона, има и доста хора , на които е предлагала ритуали, пращане на чудотворни атрибути в колети и т.н. съвсем срещу заплащане.Нищо кой знае колко специфично.Искра също си говори с много народ по телефона безплатно.В крайна сметка, много от хората , при подобни практики, се озовават да пробват и на място или пък пращат пари.

# 161
Искра също си говори с много народ по телефона безплатно.В крайна сметка, много от хората , при подобни практики, се озовават да пробват и на място или пък пращат пари.

Даааа. Тази Жена Искра, хит на лято 2013, даааааааам.  Laughing

# 162

Ами не се сбъднаха прогнозите и въобще. За едното нещо ми даде къс срок. Другото за да станело трябваше да се правят разни ритуали срещу добри пари. Нищо против, но реших да зачакам и като не стана първото, приключих.
Моя приятелка трябваше да се  омъжи   миналата година, ама още си е соло.

# 163
Няма съвсем нищо за непроумяване.

# 164
Няма съвсем нищо за непроумяване.
smile3508

Общи условия

Активация на акаунт