Ясновидци/врачки - тема 25

• 213 783
  • 720
  •   1
Отговори
# 390
Нямам идея за точната фамилия, около 40 годишен е, според мен най-силен е на карти!! Интересното беше, че бяхме объркали месеца на момчето, за което исках инфо!! Днес звъня и му казвам, чакай, объркал си го, той е 7-ца, не е 6-ца, дали перспективите за нас ще са по-различни и характера му да е друг!! Той сметна отново всичко, но ми казва, че това, което вчер ми е казал, не се променя особенно, защото освен на цифрите, кафето и картите, той има и ясна картинка що за човек е той, защото е и ясновидец!

# 391
Добро утро от Варна! Има ли някой информация за Ани от Владиславово! Преди време получих само като име и почти нищо друго.Ще бъда много благодарна.
Какво инфо получи? И аз съм от Варна, кажи какво знаеш за нея? Познава ли?

# 392

Жена

Tahana Новак
Re: Препоръчайте ми Гадател/ка !
♥0 нд, 21 сеп 2014, 00:02   #5  
Цитирай
Аз отворих нова тема преди за денонощни импулсни телефони на ясновидки, предаване Феномени и т.н., дадох по тях много пари - чети в темата.... Но попаднах на много добра ясновидка в Монтана! Била настръхнала от това, че говори ми сякаш ме познава. Гадае на кафе и каквото ти каже - това е! Задаваш й и въпрос и тя ти отговаря! Телефонът й е 0888719886 и се казва Таня! Ще останеш много доволна!

Я пак #Crazy

Няма кой да ти отговори на въпроса тук.
Горното съм го копирала и написала, че е копирано. От тема : " Препоръчайте ми Гадател/ка !"
Има и ника на момичето: "Tahana". Ако те интересува, потърси темата или съответният ник. Peace
Не Mayyal не търся темата, просто ми прозвуча като безмислица изречението на госпожата

# 393
Абе, аз уж се зарекох да не ходя, ама.......Колко време напред записва час Валентин?

# 394
  • Пловдив
Момичета, бях при Валентин Начев! Настояща ситуация, минало - всичко точно! Без излишни приказки, без подпитвания, разговора тече компактно и приятно!! Смята по малко име и рд  (може да питате за колкото души искате!!), казва няколко думи, докато реди картите си пиеш и кафенцето, после гледа и чашата! За бъдеще - ще докладвам! Припокрива се много с другите врачувания, пък дано и да станат нещата!! "За" съм ако искате да отидете, много е приятен и земен, възпитан, чистичко, абе и се посмяхме даже!! Хайде, отивайте и споделяйте!!
А къде се намира ?И много ли чакаш ?Има ли определени дни и часове за гледане ?

# 395
  • София
Скрит текст:

Жена

Tahana Новак
Re: Препоръчайте ми Гадател/ка !
♥0 нд, 21 сеп 2014, 00:02   #5  
Цитирай
Аз отворих нова тема преди за денонощни импулсни телефони на ясновидки, предаване Феномени и т.н., дадох по тях много пари - чети в темата.... Но попаднах на много добра ясновидка в Монтана! Била настръхнала от това, че говори ми сякаш ме познава. Гадае на кафе и каквото ти каже - това е! Задаваш й и въпрос и тя ти отговаря! Телефонът й е 0888719886 и се казва Таня! Ще останеш много доволна!

Я пак #Crazy

Няма кой да ти отговори на въпроса тук.
Горното съм го копирала и написала, че е копирано. От тема : " Препоръчайте ми Гадател/ка !"
Има и ника на момичето: "Tahana". Ако те интересува, потърси темата или съответният ник. Peace
Не Mayyal не търся темата, просто ми прозвуча като безмислица изречението на госпожата
Да. Малко е ...учудващо. Но, ако е имало жокери-нищо чудно. Wink На моя приятелка също така й "познават всичко". Тя сяда, разказва си СиВи-то и после почва да пита. Laughing Laughing Laughing

# 396
Влизам да питам нещо във връзка с темата.. Имам правен амулет, уж за защита и за късмет, проблема е, че не виждам никаква положителна промяна или нещо хубаво да се е случило. Даже много неща, които ги искам се провалят, или с каквото се захвана не става. Съжалявам, че въобще съм го правила този амулет + още ритуали, но късно вече. Въпроса е да го изхвърля ли, как се действа в такива случаи? Имам и отварян катинар, него какво да го правя? Ако допуснем, че наистина са за късмет, да не би да сгреша като се отърва от тях? Амулета има нещо вътре, абе притеснява ме просто и искам да знам как и дали да го изхвърля? Мерси.

# 397
  • бургас
Влизам да питам нещо във връзка с темата.. Имам правен амулет, уж за защита и за късмет, проблема е, че не виждам никаква положителна промяна или нещо хубаво да се е случило. Даже много неща, които ги искам се провалят, или с каквото се захвана не става. Съжалявам, че въобще съм го правила този амулет + още ритуали, но късно вече. Въпроса е да го изхвърля ли, как се действа в такива случаи? Имам и отварян катинар, него какво да го правя? Ако допуснем, че наистина са за късмет, да не би да сгреша като се отърва от тях? Амулета има нещо вътре, абе притеснява ме просто и искам да знам как и дали да го изхвърля? Мерси.

същото беше и при мен,имах катинар,муски,нищо не помогна,даже назад тръгнаха нещата,всичко хвърлих в течаща вода и сега съм по добре и по спокойна  Peace щом не помагат няма смисъл да стоят при теб,само ще дърпат назад нещата

# 398
Здравейте, търся отдавна телефон на Теодора Стефанова- ясновидката на Берлускони. Това, което намирам много трудно в нета не е актуално. Ако имате някакви координати моля ви, да ги споделите.

# 399
# 400
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали някой който гледа на карти и кафе във Видин? newsm78

# 401
Само влизам да споделя впечатления:
- Румяна от Шумен - категорично НЕ познава, всичко е точно наопаки на казаното от нея
- Лили от Нови пазар - хвана ситуации, описа настояще, бъдещето не й беше ясно и го каза - така е честно според мен
- Снежа от Попово - ами позна жената в минало и настояще, и тя каза, че за бъдещето хич не е категорична
- Афизе - не знам дали познава, но излекува нощните напикавания на дъщеря ми /естествено, че съм обиколила сума лекари преди това, не съм някакъв средновековен елемент, дето тича първо при Баба Яга/.
- леля Събка от Шумен - ами, искаше да помогне жената за основния проблем, налучка го, но не можа. Трябва да призная обаче, че помогна за определен проблем с малкото дете, който аз подозирах, че му е "поръчан", така да се каже - е, тук успя, а преди това се мъчих повече от година.

# 402
Отскачам само да споделя Simple Smile Още две от предсказанията на Цеца са вече реалност Simple Smile

# 403
Момичета, преслушахме онзи ден с още 3 мои приятелки и някаква Диана (Диди) от София!! Не съм чела да се дискутира тук, някой знае ли нещо?? Около 40 - 45 , леко пълна, зодия Близанци е, от София. Останахме доволни и 4те, като уцелване на настоящето, остава и да се надяваме да е познала и за бъдещето ни!! Абе добра е, разби ни!!

# 404
Момичета, преслушахме онзи ден с още 3 мои приятелки и някаква Диана (Диди) от София!! Не съм чела да се дискутира тук, някой знае ли нещо?? Около 40 - 45 , леко пълна, зодия Близанци е, от София. Останахме доволни и 4те, като уцелване на настоящето, остава и да се надяваме да е познала и за бъдещето ни!! Абе добра е, разби ни!!

Relish, дали ще е удобно да споделиш малко по-подробно...къде приема, колко взима, колко време отделя и на какво гледа?

Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт