Последна ваканция преди голямото начало (набор 2007) - 5

• 33 538
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
Вела, не знам аз такъв несесер, евентуално в ибея виж.  Thinking
Избощо не съм разглеждала много несесери, аз въщност няма да купувам. Сетих се  ooooh!, че 2 от раниците ни са с аксесоари, та не се налага.
Абе не ми се налага, ама  Crazy... ще видя де.  Laughing

На кохинор има едни пастели в пластмасова кутия, в момента ги има в Метро. Искам нещо подобно и за моливите. Цапат несесера , а и настава едно ровене.

# 376
  • на Мелмак
Благодаря, МиреHug

Дъждец, заповядай - суитчер, долнище, (блузките бях сложила в кошницата и докато избирах друго и пусна поръчката свършиха Close ),  гуменките и якето.

И якето, което също беше в кошницата ми, но...  Close

Знам  че е офтопик , но директна ли е доставката или с превозвач ?
По- късно ще вкарам пари и да поръчам  Laughing

# 377
  • Sofia
Ети, аз забравих да погледна дали доставят до БГ
Скрит текст:
, но и така да е, имам много повече доверие на првозвача си, отколкото на БГ пощи. Провери ти и си реши.

п.п.  Погледнах (по-бавно ми зарежда, нали съм с карта тук), не достават до нас.

# 378
  • Перник
Мариета, да ти е жив и здрав рожденика!   bouquet

# 379
  • ГОре на черешата...
Благодаря ви Hug!

# 380
  • Варна
Мариета, да ви е жив и здрав и рожденника и батко му - прекрасни момчета имаш!  bouquet А тортата е направо вълшебна!
Рали, поздравления и за твоя малък пианист - много бисове го очакват от тук нататък Simple Smile
Ние вчера ходихме по магазини за рокля... е няма такъв ужас! Нищо не харесахме, а майка ми настоява да купи тя рокля, докато е тук на гости! Нямам сили вече да се противопоставям Tired Ако някоя варненска мама се сети да даде жокер къде да търся - моловете и Владислав ги минахме, други идеи?

# 381
  • на Мелмак
Да е жив и здрав рожденика   bouquet

Ети, аз забравих да погледна дали доставят до БГ
Скрит текст:
, но и така да е, имам много повече доверие на првозвача си, отколкото на БГ пощи. Провери ти и си реши.

п.п.  Погледнах (по-бавно ми зарежда, нали съм с карта тук), не достават до нас.

bouquet

# 382
  • Sofia
Тъй... уж бях избрала, но размислих, та ето резултата - вече и контейнера, и шишето поръчах. Crossing Arms
Да пътуват и те.  Simple Smile
Доволна съм!   newsm44

Скрит текст:
Шишето (550мл)

и контейнер (400мл) за храна

# 383
  • ГОре на черешата...
Dive , благодаря  bouquet!

Да се отчета и аз с раницата на първокласника - много съм доволна от избора, който направихме - много удобна, анатомична, здрава и практична раница. Пък и вече няколко часа не слиза от гърба му  Laughing, пълна с останалите покупки - пенал /на Херлиц разбира се/, дънки, разни моливи, лепила, тефтерче + тетрадките голям формата за батко му и дебелия и тежък пътеводител за България, който той си купи.

# 384
  • В светлината на слънцето
Мариетка, честито ти пораснало момче и тук! С пожелания пътят му да е осеян с успехи!  Hug Раницата е чудесна! Peace
rally, честито пиано и да си го ползва пианиста с удоволствие, а след време да четем за неговите успехи! Hug
Morena, точно мислех да те питам дали имат доставка до Бг, но уви...

# 385
  • София
mari_eta, да е здрав младежът и с радост да започне учебната година! Много сполука му пожелавам.
rally, много да си обича инструмента Ивайло, много успехи да има!
Още нямаме обявена РС май.
Чудни шишенца сте показали. И раници.
Алекс има едно, с широко гърло, отгоре капачка със стеснено гърло, но не тип човка, 500 мл. Мие се идеално.
Взех и едно на Скаут - . Както и чадър, мек несесер, твърд несесер, но не с ластици, козметична чантичка, портмоне, сак за спорт, раница - мека и куфар от същата серия. Хванах голямо намаление и се възползвах  Mr. Green Сега искам да взема часовника, но... няма пари  Laughing
Ето го -
Дрехи - не съм мислила.

# 386
  • ГОре на черешата...
Ей ви го на първокласника  Laughing
Скрит текст:

# 387
  • В светлината на слънцето
Мариета, супер добре му идва раницата и е много хубава. Peace А е и от онзи тип, на който няма да му мине модата след първи клас, така че дълго ще си я носи. Остава само да я пълни с отлични оценки, в което съм напълно сигурна. Peace
Симантро, здраво си се развихрила с пазаруването. Grinning Много е хубав часовникът. Peace
Между другото - нашата кака е била винаги с несесер с ластици и не е имала никакви оплаквания: в началото са по-стегнати, но бързо се отпускат и лесно влизат флумастерите. Доволна е, защото като си го отвори и всичко й е подредено и пред очите, не се налага да рови и да търси червеното или зеленото например. А тя определено не е от подредените и за да е доволна, означава, че й е много удобно с такъв несесер. Пробва в началото с мек с цип, после с твърд като кутия и не й хареса. Но е и до дете де. Казвам го, за да не се плашите твърде много от тези с ластиците - не са толкова страшни, колкото изглежда на пръв поглед, а после излизат по-практични. Peace

# 388
Мила, Скаут часовника от тойса ли ще го купуваш? Гледах часовници в ибей, но нищо не харесах. Изискванията ми са да е изчистен момчешки модел, за предпочитане да не е силиконова верижката и да е time teach - с два циферблата - един за часа и един за минутите като показания.
Чета една книжка, която бях си купила преди време -Детето зад чина или когато вкъщи има първокласник. Интересна и забавна е. По темата ни е.

Последна редакция: вт, 26 авг 2014, 22:03 от sky*

# 389
  • ГОре на черешата...
Лулу, благодаря Hug!
За часовници си говорите - вкъщи мъжете ми са маниаци на тази тема, няма да ви казвам по колко броя имат, особено ММ Party. А Андриан от години носи постоянно часовник, има няколко, един касио джи-шок му е любим.

Общи условия

Активация на акаунт