Последна ваканция преди голямото начало (набор 2007) - 5

• 33 544
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
Морена, много ви е хубаво якето.
За Лидл, потвърждавам, че са им много хубави моливите, като на Милан са, но по-изгодна цена. Много благодаря за гласовете за рисунката, ама май гласуват с хакване и няма шанс детето.
Иначе и аз трябва да взема екип за физическо и гуменки и куп други неща.
Ети ,честита ви раница, много е хубава.

# 361
  • Sofia
Благодаря, МиреHug

Дъждец, заповядай - суитчер, долнище, (блузките бях сложила в кошницата и докато избирах друго и пусна поръчката свършиха Close ),  гуменките и якето.

И якето, което също беше в кошницата ми, но...  Close

# 362
  • на Мелмак
Аз взех за физическото клинчета от Лидл , сега обаче като разглеждам George - ще купя още нещо  Crazy

# 363

И якето, което също беше в кошницата ми, но...  Close

То си е за яд. Страхотно е. Това за зимно ли го искаше. И кой размер искаше да поръчаш?

# 364
  • Sofia
Зимно, да. Всичко 7-8г. съм поръчвала, за ръст 122-128 е. Гушкан сега я измерих - 123см

# 365
Зимно, да. Всичко 7-8г. съм поръчвала, за ръст 122-128 е. Гушкан сега я измерих - 123см
Аха, значи аз мога да поръчам ако реша 8-9. Досега не съм поръчвала от Асда. Моята Стефи е 129 см.

# 366
  • Sofia
И аз за сефте поръчах, отдавна се каня и все се отнасях, та ей на, сега. Simple Smile

# 367
  • ГОре на черешата...
Съвсем в края на деня, но все пак ще успея да ви почерпя за 7-мия рожден ден на Андриан:

Последна редакция: вт, 26 авг 2014, 18:40 от mari_eta

# 368
  • София
Здравейте и от нас.
Позагубихме се, тъй като цяло лято общо взето бяхме из Германия, а там интернет връзката по къщите и хотелите е меко казано ужасна  Close
Поне се находиха наволя извинете музеи и замъци, макар че не остана време за море тази година.
Ала-Бала,  радвам се да се видим и тук  Simple Smile
За раници - какво ли не изгледах там, ама не можах да ги харесам тези тип кутия, не ги харесва и детето, какво ли не измери (да не говорим и за цените там, но мислех поне да харесаме). Така в крайна сметка купихме онзи ден тук, на Габол, синя със спортен надпис. Купихме и общо взето всичко останало и вече е готов за училище Simple Smile
Най-ценната придобивка за нашия бъдещ първокласник в НМУ е новото пиано,  което му купихме от там и от няколко дни е вкъщи. Голяма радост, голямо чудо.
Остава да оправим стаята, че още няма бюро за него и никакви мебели... като гледам това може и да не успеем до 15.09... Embarassed
Цяло лято е пълна почивка,  единствено по няколко изречения от Франклин ако прочете отвреме навреме. С пианото също
беше пълен застой, макар че толкова много пиано салони обиколихме и на толкова пиана свири,че времето, прекарано в тях, може спокойно да мине за поддържане на формата Simple Smile Вкл. две вечери спонтанно посвири в един ресторант, че даже аплодисменти и бис събра  Mr. Green
Връщам се да дочета назад.

# 369
  • София
mari_eta , да му е честит рождения ден на малкия ти младеж. Да е здрав и да започне успешно училищния старт. Много готина торта и момчетата са ти страхотни!

# 370
  • на път

Благодаря за отговорите за Лидл. Мисля от там да напазарувам каквото мога.

Peace и аз така вече 4 години.

# 371
  • Sofia
Честити 7години на Андриан! Да расте здрав и щастлив!  Hug
Мариета, честит празник и на теб!   bouquet
Страхотни момчета имаш!  Тортата е приказна, поздравления!  smile3501

# 372
  • ГОре на черешата...
Благодаря ви Hug!

# 373
mari_eta Честито, здраве и късмет!

rally браво на малкия пианист.

Morena нещо такова за моливите, ама ако може да се отваря отгоре и да не се вадят всички
http://www.herlitzbg.com/popup.php?id=67&pageno=1008

# 374
  • Sofia
Вела, не знам аз такъв несесер, евентуално в ибея виж.  Thinking
Избощо не съм разглеждала много несесери, аз въщност няма да купувам. Сетих се  ooooh!, че 2 от раниците ни са с аксесоари, та не се налага.
Абе не ми се налага, ама  Crazy... ще видя де.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт