Последна ваканция преди голямото начало (набор 2007) - 5

• 33 517
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
  • Sofia
Дъждец, моята пази... абе не, че тя се сеща нещо да прави, но са и' запазени обувките. Simple Smile
Пък нали и черни гуменки съм взела, белите ще са в студеното време, за салона. И резервни. Simple Smile

А обущата да не пропускат всички искаме, я.  Grinning
Ей с такива кецки, изкарва по-голяма част от зимата Гушкан. 

# 406
Доколкото си спомням /от каката/ зимата си стояха с ботуши/апрески/ през целият ден в у-ще.Направо и се спарваха краката.После започнах да и слагам гуменки , за да се преобува .

# 407
Еххх, ще си изям ушите....
темата не ми излиза в известия и си викам, абе що така не се пише, то ваканцията почти свърши....а вие сте изписали толкова много. После ще се връщам да чета.

Да се похваля с още една раница, Херлиц Миди след седмица я чакам да пристигне. Смятам да ползваме нея, а другата ще остане за 2ри клас.
раницата

Госпожицата на 21ви стана на 7години, големи подготовки бяха за празника, торта, украси и т.н. Simple Smile

Гледам на последната страница си говорите за шишета и кутии за храна....все още не съм купувала, чудя се и дали ще ми трябва особено кутия...хич не е от тези, които ядат.
За шише, малко са и омръзнали тези, които масово се купуват, има такива тъкмо 3бр. още от 3годишна. Simple Smile Ще търся нещо по-щуро като дизайн и вид.

Разни пособия все още не съм започвала да купувам сериозно. Взела съм моливи, фулмастери, едни пастели от Лидл много хубави. Които се вадят и прибират в основата (като химикал).
Ще ви чета какво препоръчвате сега и сте купили вече. Simple Smile

Не знам дали е предлагано, но ако желаете може да си направим една група във Фейс и да се споделя по-свободно. Simple Smile тук аз лично гледам да си огранича коментарите и др. подобни.

Последна редакция: чт, 28 авг 2014, 09:48 от Maryse

# 408
  • София
Мarise, честит празник на патерица на Калина! Пожелавам й много здраве, късмет и усмивки! Станала е прекрасна девойка Simple Smile

При големия никога не са си преобували обувките в училище.
Моите зимата ходят с туристически планински обувки: не спарват, а топлят и не пропускат, здрави са и могат да се носят по 2 сезона (ако не ги израснала детето), за града са идеални зимата. Това е много удобен и добре работещ вариант за момчета, виж за госпожиците вероятно ще има протести заради факта, че се връзват идеално с дамските тоалети  Confused
Апрески носят само при голям сняг из планината.

Последна редакция: ср, 27 авг 2014, 22:13 от rally

# 409
Maryse Да ти е жива и здрава , много късмет и успехи!

Аз пък точно от тези пастели не съм доволна.

rally
точно такива мисля да купувам.Колебая се между тези два модела:
http://www.sportsdirect.com/karrimor-scarfell-childrens-walking- … ?colcode=03600591
и
http://www.sportsdirect.com/karrimor-ksb-glyder-childrens-walkin … ?colcode=03603070

Първите като, че ли са по-добри за зимата.

# 410
vela, аз само ги купих,не сме ги пробвали.
Имаше и едни моливи, които миналата година поръчвах от Германия, че тук никъде нямаше. Мокрят се и пишат подобно на акварелни бои. Но бяха само 10бр. и доста малки и не взех. Simple Smile

За тоалетите....вчера изведнъж се сетих, че нямаме подходяща рокля. (при едно 20рокли)
Спечелих една много кукленска от ибей, но дебна и още 2бр. Simple Smile
ето я роклята

Гуменки взех едни от спортс, но се оказаха съвсем леко къси. Сега ще ги продавам.
Ще купувам от тук някакви, че не ми се рискува повече.
Анцузи също мисля да и взема от тук, фирма Дитекс е при нас и купувам директно от там, а нещата са им качествени много.

# 411
Здравейте на всички  Hug Завръщам се и аз след дългата ваканция . Добре си починахме - море, планина, къмпингуване , но както казва едно познато детенце "животът не е само романтика и мързел" Laughing , та от понеделник съм на работа  Confused Иначе всичко за училище съм купила . При нас децата са с униформи , та дилемата с какво да облека детето на 15 септември отпада . Остава аз да си купя нещо за повода  Mr. Green Не сме готови с ремонта на детската стая обаче - мебелите ще пристигнат към края на септември , ако всичко е наред, така че първите дни младежът ще пише ченгели и лулички на масата в хола. Връщам се назад да дочитам и пак ще се включа тези дни  Simple Smile

# 412
Много красива и нежна рокля.

А, те пастелите са си хубави, но нашите нещо взеха да изпадат от  пластмасата. Нямаше как де се рисува с тях и ги изхвърлих. Но, моите деца много не пазят. А и в училище се хвърлят много несесерите.Миналата година купих подобни на херлиц, отгоре с пластмаса, в метална кутия и едно дете ги хвърли няколко пъти на земята и пастелите се начупиха. Затова сега още не съм купувала никакви. Чудя се още какви да взема. Tired

Третокласника до ден днешен пише в хола. Аз готвя, гладя и диктувам или изпитвам. Но от тази година няма как ,и двамата ще са първа смяна цялата година и единия ще пише в детската на бюрото.

# 413
  • София
Кариморките са жестоки обувки. Мъжът ми кара с такива Simple Smile

Maryse, страхотни деца! Честит рожден ден на прекрасната Калина. Много красива рокля.
И аз си мечтая за Париж, да взема догодина да си направя една такава торта, току виж ми се сбъднала мечтата  Mr. Green

# 414
  • Sofia
Апреските и аз ги ползвам за голям сняг и киша.

Мирама, да ви е жива и здрава Калина! Hug

За група във фейса... ако решите за таква, няма ли да се измести темата там се чудя?!
Аз толкова не го харесвам и изобщо не се сещам да влизам , та не знам колко бих била редовна.
Иначе и аз малко или много се съобразявам какво пиша тук.
Та не знам.  Thinking

# 415
Morena кога е коментирано за фейса? Нещо съм пропуснала. Защо да правим там група ? И аз не го долюбвам много.

# 416
  • София
Страхотна е Калина, как се променя от година на година, много е интересно отстрани. И братчето е страхотно, да са здрави и щастливи и двамата.

Morena, и аз съм голям фен на бялото. Като по-малки цяло лято само в бяло ги обличах и себе си също. Сега оставам само аз, при децата нещо се предавам. Страхотни са белите гуменки, но не бих се осмелила. Не знам защо бели обувки все ми пожълтяват след пране, вече не са като нови.

Гласувам с две ръце за туристическите обувки. И аз след няколко неуспешни опита с различни ботуши през годините се убедих, че това, което не пропуска и не запарва са туристическите обувки. Аз купувам от намаленията в SLS на Viking и за двете. Теа в ПГ се събуваха, имаше хубави кожени обувки за в клас, но сега съм сигурна, че няма да е така, добре, че е само от 8:20 до 11:40 и после - у дома.

# 417
  • София
Vela, повече ми харесват първите обувки Simple Smile
По принцип Каримор като качество не са кой знае какво, макар че точно такъв тип обувки не сме имали от тази марка и може да ме опровергаят.
Виж все пак какво има и в "Стената", но на място в магазина. Правят отстъпки, често има промоции. Миналата година взехме на двамата за около 130 лв. общо такива, с вариация на цветовете: http://www.stenata.com/bg/products/product/astun
Малко по-скъпи се хващат от Каримора, но можеш да ги видиш, да ги пипнеш, да ги измери детето и са по презумпция по-качествени.
Ако пък вземеш Каримор, ще чакам отзиви Simple Smile

# 418
  • София
rally,   newsm10!

# 419
  • София
Честно казано не бих препоръчала Керимор - вземахме си почти цялото семейство и на никой не му бяха удобни. Едни дървени стоят на крака.. с една дума - неудобни.

Общи условия

Активация на акаунт