Последна ваканция преди голямото начало (набор 2007) - 5

• 32 511
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
Благодаря, Морена!
Ами обадиха ми се онзи ден, да ме информират от училището в кой клас ще е Кристина и с коя учителка. И да ми кажат кога е РС. Това ми беше най-важното.
Иначе сме купили само дрешки, рокля /подходяща, по-строга  Crazy / за първият ден, екип за физическо. Остават само раница /което се оказа, че на Кристина не й е важно/, някаква семпла ще вземем и пособията, но си загубих списъка и тези дни ще ида да го взема от училището.
Иначе що се отнася до психическата подготовка - за сега нещата са ОК. Говорим ги, мислим, споделяме, вълнуваме се. Кристина е много дисциплинирана и си е изградила авторитети в лицето на учителите, та не се притеснявам. Освен това е много щастлива, че няма да спи на обяд /голяма мъка беше това/ и се надявам да се справи добре.
Отзивите за учителката й са чудесни, преки, от много места, а също така в клас ще е с 80% от децата от градинската група и имам отлични впечатления както от децата, така и от родителите и сме спокойни. Simple Smile Ами това е за сега.

# 526
  • ГОре на черешата...
Пристигна ни анцунгът - страхотен е Peace! Много хубава материя, стои му идеално, размерите, написани на страницата са точни, препоръчвам.

# 527
  • Sofia
Тино, изглежда сте почти готови.   Grinning
РС на много от нас предстои, иначе примерен списък има в 1ви пост, може да ти свърши работа.  Simple Smile

Мариета, това от ФБ ли, че обърках вече кой, какъв, от къде.  Crazy
Да ви е честит и със здраве да го ползва младежът!  Hug

# 528
  • ГОре на черешата...
Да, отивам там да покажа снимка.

# 529
  • Sofia
Чуден е Андриан с анцунга!  Hug
Бавен ми е нетът и ФБ е много зле, та затова тук писах.

Последна редакция: сб, 30 авг 2014, 15:46 от Morena

# 530
Аз за сега май ще се въздържа от купуването на анцуг.
От миналата година Калина има 2долнища от Лидл, които не е носила. И ще и взема едноцветни блузки и ще кара така.
Има и едно горнище на Адидас, много приятен, млечно-кайсиев цвят. Ще и взема и някакъв клин да си пасва и е готова.

# 531
  • у дома
Пристигна ни анцунгът - страхотен е Peace! Много хубава материя, стои му идеално, размерите, написани на страницата са точни, препоръчвам.

Аз понеже не ви следя редовно може ли информация за анцунга от къде е-може и на лични  Hug

# 532
  • Sofia
Светле, линкът беше пускан тук последните дни, та ето го пак тук  - https://www.facebook.com/tuturutka1122?fref=photo

# 533
  • София
Хайде вече и ние готови за първи клас. Днес успяхме да купим раницата и повечето пособия за първи клас. Сега остава да купя червен и син картон и да приготвя квадратчетата за звуковия анализ. Трябва ми и добре изпитан триещ се химикал, защото аз нямам опит с такъв. Моля, помагайте.

# 534
  • у дома
Светле, линкът беше пускан тук последните дни, та ето го пак тук  - https://www.facebook.com/tuturutka1122?fref=photo

Благодаря-направо съм си го пропуснала това  Hug

# 535
Сега остава да купя червен и син картон и да приготвя квадратчетата за звуковия анализ. Трябва ми и добре изпитан триещ се химикал, защото аз нямам опит с такъв. Моля, помагайте.
Сисето, и при нас тези карточета още са неясни, откъде, как. А триеща се химикалка взехме от една обикновена книжарница, мисля на Хермес, подобни беше похвалила една майка тук за около 3 лв., действа, трие си добре.

# 536
  • София
Мира, благодаря. Ще взема и от "твоите" Хермес. Тъкмо една приятелка ми похвали някакъв триещ се химикал PILOT от Хиполенд, ще пробвам и от тях, но май били към 5 лв.

# 537
  • София
Сега остава да купя червен и син картон и да приготвя квадратчетата за звуковия анализ.

Това за какво е? 
Звуков анализ?
newsm78

# 538
Сега остава да купя червен и син картон и да приготвя квадратчетата за звуковия анализ.

Това за какво е? 
Звуков анализ?
newsm78

Правят звуков анализ на всяка дума.
Пълна идиотщина според мен, но....това е положението. Цяла година ги тормозят с това и след това никога повече не се използва.
Та, за въпросният звуков анализ трябват картончета - сини и червени по 10бр.

# 539
На нас не ни искат никакви картончета за сега  Confused

Да ви питам, пластелинът има ли значение какъв е? На Плейдо са пуснали на пръчки. Че едновремешният е ужасен. Може ли Плейдо?

Общи условия

Активация на акаунт