Лидл - тема 46

• 70 300
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
Цитат

Момичета, хубаво е да се уточнява, къде е имало разпродажба.
Още в четвъртък казахме в Бургас в Меден Рудник

Все се надявах и в София, да има разпродажба  Mr. Green

А дано..... Mr. Green

# 571
Лидл срещу Кауфланд е отдавна ликвидиран.
В Меден рудник бяха два магазина, като и двата ги затвориха и отвориха един, който е навътре в комплекса. Може да се отиде с автобус 211, но как да обясня на коя спирка се слиза. Най-добре да се пита кондукторката, те винаги обясняват.

# 572
От 28.08 ще има ученически раници на колелца и без /видях на голям плакат до касите/.Пускани ли са преди? newsm78

# 573
Искам да попитам следното...

Детето много обича да яде сандвичи и хлебчета с кашкавал Гауда, който се продава в Кауфланд... От скоро си пазарувам в Лидл, защото намирам разни интересни неща, но гледам, че вместо кашкавал Гауда има някакво сирене Гауда. Искам да попитам кашкавала и сиренето Гауда са две различни неща нали или просто на едното пише сирене, а на другото кашкавал Simple Smile

# 574
И двете са сирене  Grinning

# 575
  • София
Голямо похвал на тези бонбони, много са вкусни
http://www.junkfoodtaster.com/wp-content/uploads/02996_0-1024x576.jpg

# 576
и аз искам да похваля има едни замразени в плик 2 франзели вътре пълни с крем сирене.много ни харесват запичаш ги в фурната и ги нарязваш голямо мезе са!и чайовете в зелени кутийски от мента и смесеният са много хубави.има също едни топени сиренца в черво по 1лв. и нещо с различни вкусове много ни допадат.имам едни маратонки на пума от миналата година взети от Лидл не са мръднали!чудя се дали им са качествени дрешките ?свиват ли се или се раздърпват след известно време?при пране избеляват ли бързо?бързо ли съхнат? някой да знае?

# 577
  • оттам, откъдето започва България

Детето много обича да яде сандвичи и хлебчета с кашкавал Гауда, който се продава в Кауфланд... От скоро си пазарувам в Лидл, защото намирам разни интересни неща, но гледам, че вместо кашкавал Гауда има някакво сирене Гауда. Искам да попитам кашкавала и сиренето Гауда са две различни неща нали или просто на едното пише сирене, а на другото кашкавал Simple Smile
Чак сега погледнах, че пише сирене на опаковката. За нас няма значение надписа. И Гауда и Едам си купуваме редовно и ни е вкусно, каквото и да е - сирене или кашкавал/за нас е по-скоро кашкавал/.

# 578
  • Бургас
И аз съм доволна от разпродажбата в Меден Рудник. Купих 3 чорапогащника зимни за детето по 1лв. бройката, ел.кантар за 5лв., 2 бр. бикини за 3лв. и ММ е доволен понеже взе някакви щанги на изгодна цена. Блъсканицата беше на лице обаче.  Mr. Green

# 579

Да де аз питам, защото в Кауфланд пише кашкавал Гауда Simple Smile

# 580
  • София
Жълтите сирена у нас си ги знаем като кашкавали, по света като сирена.

# 581
  • у дома

Чак сега погледнах, че пише сирене на опаковката. За нас няма значение надписа. И Гауда и Едам си купуваме редовно и ни е вкусно, каквото и да е - сирене или кашкавал/за нас е по-скоро кашкавал/.

Децата пък умират за чедъра.

Последна редакция: нд, 17 авг 2014, 23:30 от svetlaem

# 582
Блъсканицата беше на лице обаче.  Mr. Green

Особено днес-ужасна ooooh! А и какви задръствания по улиците.. Crazy
Иначе успях да уредя децата с якета-вчера били по 25лв, ама не знам къде, щото не видях ни едно, а днес ги взех за по 15лв  Simple Smile
Ядките бяха разкошни, но днес нямаше (пикантни, микс от бирен фъстък, тиквено семе, орехи и кашу)

Иначе от другата част на магазина, взех намалени...  от гръцката седмица тахан с мед; чудих се на тахан-а с какао, ама не рискувах...някой да го е взимал?
Искаше ми се да взема и от сладоледите, които хвалите, но нямаше да издържат до Лозенец.  Tired

# 583

Иначе успях да уредя децата с якета-вчера били по 25лв, ама не знам къде, щото не видях ни едно, а днес ги взех за по 15лв  Simple Smile
И с тези опашки на входа....
А за големи имаше по 25 в петък детски нямаше Simple Smile А днес имаше гумени ботуши като за мен че предните дни само малки номера открих.

# 584
Жълтите сирена у нас си ги знаем като кашкавали, по света като сирена.

Точно това влизах да напиша и аз - гаудата е само една.

Детето много обича да яде сандвичи и хлебчета с кашкавал Гауда, който се продава в Кауфланд...

И в Лидл имат готови печени хлебчета с гауда и кроасани с гауда и шунка, освен сиренето гауда, с което можеш да приготвяш разни неща, понякога го намалят и тогава цената е много добра  Peace

Общи условия

Активация на акаунт