Лидл - тема 46

• 70 300
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
 Peace

Последна редакция: пн, 18 авг 2014, 14:52 от eva_86

# 586
Да похваля къдравия чипс със сол, който беше един от намалените миналата седмица, понеже пробвахме и 3-те вида (от къдравите) - най-простичкият, се оказа най-вкусен, съжалявам, че не взехме повече от него.

# 587
  • София
Тая сутрин реших да отида рано заради кожените якета. Отидох в 8:15, а вече всички ризи, дънки и якета бяха разхвърляни и разровени, народ имаше бол. След доста чудене си взех черно яке, тези от плат не са лоши, но нямам с какво да ги комбинирам. От черните има 2 модела - едното е с копче горе на шията и се закопчава с цип догоре, а другото - може да се разтваря отпред като с ревери... Исках от първия модел, но много е стегнато горе копчето, затова взех от втория. Едва изрових едно номер 40, друго не намерих, та взех разпечатаното, макар и малко измачкано... Якетата не са нещо особено, евтинджос са, на снимката изглеждат доста по-добре, но стават като цяло.
За тези, които се интересуват, имаше и номер 44, не са само до 42, както беше обявено. Отговарят си на номерата. 

# 588
Купих си тавата на Зелмер - на дупки, за печене на хрупкави картофки.
Пробвах я, става и за куп други неща и върши страхотна работа
При това самата евтиния

# 589
Коя е тази тава, може ли линк?

# 590
Здравейте, от скоро преоткрих Лидл. Признавам,че в началото подхождах с огромно недоверие към всичко, но в последно време доста неща пазарувам от там, следя основно не хранителните им продукти, но имам чудесни впечатления и от хранителните, които съм купувала - домашна лютеница, сладолед, хляб. Сега нямам търпение да видя новите предложения - еспадрилите и ризите, някой вече дали е успял да ги погледне как са като качество, цената им е повече от приемлива.

# 591
  • софия
Ей сега се връщам от пазар.Отидох за еспадрилите,взех си от белите(колебаех се и за тези с цветята).Якетата на мен не ми харесаха-кожените,както някой писа по напред със сигурност яко запарват,другите приличаха по скоро на плетени жилетки.Стреч дънките бяха хубави,но имаше само големи номера или поне аз не видях малки.Друго не ми грабна погледа.Взех си избелваща блендамед за 1.49,рол он нивеа намален от 4.99 на 3.99 и самобръсначки жилет венус 6 бр. за 4.44.

# 592
При това самата евтиния

За какво друго? Опитах да намеря рецепти на Тайна приготвени с тази тава, но не открих нищо Sad

# 593
Много набързо минах през Лидл и си взех сиви и сини дънки, стоят много добре, удобни са. Много съм доволна че успях да си взема 2 цвята. Довечера ще мина да разгледам на спокойствие каквото е останало. Мисля да опитам и Омото ако не е свършило до тогава  Wink

# 594
  • Пловдив
Който си е взел еспадрили,отговарят ли си на номера и имат ли отдолу гумена подметка?

# 595
  • София
Лидъл в кв.Изток сутринта в 9 всички бяха юрюш на еспадрилите.Яктото ровене и пробване.Успях да се докопам до едни и избягах да не ме бият.Едва ли са останали вече.  Crazy

# 596
  • София
Който си е взел еспадрили,отговарят ли си на номера и имат ли отдолу гумена подметка?

Да имат цяла гумена подметка и си отговарят на номера.В началото са малко стегнати,но после плата се поотпуска. bowuu

# 597
При това самата евтиния

За какво друго? Опитах да намеря рецепти на Тайна приготвени с тази тава, но не открих нищо Sad

За пръв път я видях при Тайна и толкова ми хареса - тя писа, че може да се пече всичко, което не е мазно или се разтича (пробвах с чушки - чудесно) - като пица и т .н.
Само че пицата ми стана - ей такава накъдрена вчера, но не снимах.
Само заради идеята, ще я повторя, че е уникално като гледка

По-скоро е като закачка - но като се има предвид, че е специално за картофи, ще й търся приложение

# 598
  • Пловдив
Гугъла никаква тава зелмер не намира , може и линк   bouquet

# 599
Отвори брошурата за миналата седмица и я виж. Няма линк вече.

Общи условия

Активация на акаунт