Лидл - тема 46

• 70 299
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
  • оттам, откъдето започва България
Хубаво е, че при нас има намаления, но вижте как е намалено ОМО-то във Франция - 60%: http://catalogue.lidl.fr/f5628c16-f64d-4a92-b2be-4fc3ee292619/#/12. Ние, понеже сме по-богати - 36%. Не ми се говори и за другите неща, предвид цена-заплата в съответната страна.  newsm78

# 601
Хубаво е, че при нас има намаления, но вижте как е намалено ОМО-то във Франция - 60%: http://catalogue.lidl.fr/f5628c16-f64d-4a92-b2be-4fc3ee292619/#/12. Ние, понеже сме по-богати - 36%. Не ми се говори и за другите неща, предвид цена-заплата в съответната страна.  newsm78

На това му се вика хубава работа ,ама българска. ooooh!

# 602
Хубаво е преди да се правят генерални изводи, да се разбира малко езика. Офертата е 60% намаление от цената на втория продукт - първата бутилка си я купуваш на редовна цена 6.25 евро, а на втората бутилка ти правят 60% намаление и я купуваш за 2.50 евро, общо двете 8.75 евро.
Е, сигурно е изгодно, не знам.

# 603
Във всички случаи е по-изгодно, сравнявайки цените на другите продукти и имайки предвид цени-заплати във всяка държава. yes

# 604
Не съм смятала ,не съм и чела / конкретния случай/,но съм сравнявала други  неща и у нас са се продавали по-скъпо.

# 605
За съжаление е така.  newsm12

# 606
Батето със сопата-благодарско за инфото  Simple Smile

Да похваля "кръглото ренде", което ще се продава от четвъртък-много е удобно за настъргване на ядки в/у торта например, или кашкавал в/у пица и пр.-не се плеска навсякъде.. Peace почистването също е лесно-в съдомиялната Wink

# 607
Батето със сопата-благодарско за инфото  Simple Smile

Да похваля "кръглото ренде", което ще се продава от четвъртък-много е удобно за настъргване на ядки в/у торта например, или кашкавал в/у пица и пр.-не се плеска навсякъде.. Peace почистването също е лесно-в съдомиялната Wink

Точно такова ренде си търсех, мерси, дано  да е останало,чак след 18 часа ще мога да отида до магазина.

# 608
  • софия
Да похваля "кръглото ренде", което ще се продава от четвъртък-много е удобно за настъргване на ядки в/у торта например, или кашкавал в/у пица и пр.-не се плеска навсякъде.. Peace почистването също е лесно-в съдомиялната Wink[/color]
Тъкмо търсех да си купя ново ренде, че на моето няма за дребно настъргване. Това може ли да замени класическото? Мога ли да стържа моркови на него, напр.?

# 609
Не съм пробвала моркови, но ако се срежат на по-къси парчета, няма причина да не могат. Rolling Eyes

vela
, от четвъртък ще ги продават  Peace

# 610
Здравейте, търся мнения за машата за коса, която е в брошурата от четвъртък. Пускана ли е до момента и доволни ли сте?

# 611
Ходих да гледам рендето, не можах да разбера за кое кръгло иде реч - видях паралелепипед, едно с кутия с капак и едно малко нещичко... newsm78 Mr. Green

А някой ще каже ли добра дума за пресите за тестени изделия? Много им се чудя.

# 612
# 613
  • Варна
Здравейте, търся мнения за машата за коса, която е в брошурата от четвъртък. Пускана ли е до момента и доволни ли сте?
Ползвам я вече 2 години.Изключително удобна и без усилие получаваш желания ефект.Когато пътувам,винаги е с мен.Препоръчвам!

# 614

И от мен похвал за бонбонките Amidala, някой   bouquet  тук ги похвали и днес ги купихме, мнооого вкусни! Heart Eyes

Рендето добре изглежда, ама като съм ги насъбрала 4 вкъщи.......+ Бьорнер, ще ме бият вече. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт