Лидл - тема 46

• 70 298
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
  • оттам, откъдето започва България
В зависимост от петното. Ако е мазно с обезмаслител. Понякога ползвам Спот. Също така си имам и сапун Популар за петна. Понякога може и с веро, зависи от петното. Обикновено след това всичко се изпира, даже и да е имало малък остатък.

# 76
  • Плевен
Аз пък съм доволна от плескавицата, която е намалена от петък/ може да е вредна, но вкусна/ утре мисля да ида, да взема 4 опаковки за фризера / да не взема да заслабна/  Crazy

# 77
Взех диня, у дома я разрязах - беше вкисната.
Хайде бегом до Лидл, върнаха ми парите без въпроси.
Попитах управителя защо не режат дините поне на половинки,
/толкова са огромни/ - "ми те затова са на тази цена" ?!!!!!!!

# 78
  • София
...Ориентирайте/препоръчайте ми моля в сирената и кашкавалите.... Все не улучвам читави и по моя вкус.

Мерси   bouquet
Вкъщи вземаме само кашкавал Bluedino - квадратна опаковка, май е 400г. Опитвахме и другите кашкавали, но не ни се понравиха. Този дори наскоро беше на промоция. Иначе и нарязаната гауда ми харесва, но сама си я ям вкъщи.

Миналата седмица взех една опаковка наденици Стара планина - харесаха ни, има подправки, по които много ми напомнят на вкуса на кебапче. И плескавицата опитахме, но не ни допадна.

# 79
  • София
Тази седмица я пропуснах, следващата също не ме впечатлява с нищо. И по-добре, че съм малко фалирала и пред заплата.
Евентуално може да отскоча за малко пилешко, гледам че и другата седмица ще има намалено, даже с марината (билковата много ни допадна).

# 80
  • 1st floor
... Стреч панталона също ми изглежда интересен!
И на мен! Flutter Метнала съм му око, само размера ме притеснява. По принцип нося 34, та се надявам да е умален! Laughing Пускан ли е до сега?

# 81
  • Сливен
В Петък купих от намаленото пилешко - пилешки бонфиленца. При отварянето миришеше гадно, лъхаше си. То по принцип на мен всичко ми мирише, та затова дадох на ММ да си каже мнението - каза че и на него му лъха странно, но да го панирам все пак. Поизмих го и пусна една бяла вода и не лъхаше вече. При ядене нищо му нямало, аз и детето не го вкусахме де Mr. Green. На пакета пишеше че е произведено в България, не бе от Румънското. А най-интересното бе, че в Събота нямаше вече промоция Thinking, а чета че при вас има още.

# 82
Красива Бела,

Колко ти излезе като цена динята, просто ми стана любопитно с колко пари евентуално си щяла да се "набуташ" ако не я беше върнала?
При нас имаше дини с големината на пъпеш и то много ... не мисля, че някой трябва да се занимава да ни реже дините, разрязаната диня е с много по-съмнителни вкусови качества, от цялата  Wink ... дано магазинът поне да ти е наблизо  Peace

# 83
Ако помолиш за динята, принципно могат да ти я срежат на две Peace

# 84
  • с/у ОколоМръсТното
Взех диня, у дома я разрязах - беше вкисната.
Хайде бегом до Лидл, върнаха ми парите без въпроси.
Попитах управителя защо не режат дините поне на половинки,
/толкова са огромни/ - "ми те затова са на тази цена" ?!!!!!!!

Ау, аз още не съм срязала моята... Май и бележката хвърлих вече...

ижинка - мерси  Hug

# 85
  • Плевен
Аз, дето исках да си взема 4 опаковки плескавица - е, нямаше днес нито една , попитах служителка - днес няма да зареждат/ взех си кралски печурки с 50% намаление - добре изглеждат, след малко ще ги пека с картофки/ А колко е вкусен Лидълският шоколад Animation 200 г- и блокчетата с ментов крем, с лешников крем, и новият с крем-кафе

# 86
От шоколадите на блокчета и тези с йогурт са просто уникални  Crazy , имаше и някакъв с ягода .... много са вкусни!

...
Ау, аз още не съм срязала моята... Май и бележката хвърлих вече...

ижинка - мерси  Hug

Като я срежеш, сподели, нали наистина не мислиш, че всички дини са вкиснати? Нашата, която разрязахме днес беше супер сладка, днес ако минем, мисля пак да вземем ... и то няколко.

# 87
  • sf
Аз пък разрязана диня не купувам, бързо се разваля. Предпочитам да рискувам с цяла, особено сега като са ниски цените.

# 88
Пилешкото месо до кога беше намалено? Днес имаше само пиле и бутчета намалени, а така се надявах да има и крила Cry

# 89
Някой да даде отзиви за шевната машина.

Общи условия

Активация на акаунт