Лидл - тема 46

• 70 299
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
Някой да даде отзиви за шевната машина.

И аз се интересувам. Мъжът ми май обеща да ми я купи, ама да знам все пак дали си заслужава.

# 91
В началото като ги пускаха имаше само добри отзиви за тях. Сега видях, че предлаганата машина е на "Пфаф", а добрите отзиви бяха за тази на "Silver crest". Майка ми има такава на "Пфаф" от "Лидъл, не знам какво й прави, но работи минута-две и все я затъква, иначе машината си работи. Laughing

И ние не случихме на диня днес. Беше откъсната зелена и кисели леко, но не мога да твърдя, че е вкисната. Успокоението е, че е "само" 6кг. Mr. Green

Последна редакция: пн, 28 юли 2014, 10:25 от Просто Хари

# 92
Моринга, динята струваше 1.53 лв ! Въпросът е принципен.
Върнах я защото магазинът е на около 50 м. от нас, в противен случай  - в кофата.
Не зная във вашия магазин каква е големината на дините, но тук бяха огромни,
същите са и в "Пени". Това беше единствената с малък размер.

# 93
Защо не режат дините...Огромни са. Аз не искам да взимам чак такива големи.

# 94
Аз пък изтръпвам като видя по пазарите разни цигани и разрязани дини. Да ти се тресе някой мърляв продавач над динята е гадно.  Sick

Ако ви е голяма и не ви се яде цялата, бам с пасатора и става фрешче.  Rolling Eyes

Някой да е видял тези таблетките магнезий? На Черни връх явно лелките от тайните служби ги бяха изкупили?  Crossing Arms

Последна редакция: нд, 27 юли 2014, 20:55 от ColdF

# 95
Зелените маслини с чушки от иберийската седмица вкусни ли са?

# 96
Да се оплача от брашното Кастело като го отворих имаше буболечки!!! Sick

Използвам го, но не ми се е случвало досега. Връщай го, ще ти го подменят, дано да е инцидентно само. Peace
За съжаление не пазя бележката!

# 97
Аз пък изтръпвам като видя по пазарите разни цигани и разрязани дини. Да ти се тресе някой мърляв продавач над динята е гадно.  Sick

Ако ви е голяма и не ви се яде цялата, бам с пасатора и става фрешче.  Rolling Eyes

Някой да е видял тези таблетките магнезий? На Черни връх явно лелките от тайните служби ги бяха изкупили?  Crossing Arms

Аз си ги купувам от Лидл на Опълченска.

# 98
Да се оплача от брашното Кастело като го отворих имаше буболечки!!! Sick

Използвам го, но не ми се е случвало досега. Връщай го, ще ти го подменят, дано да е инцидентно само. Peace
За съжаление не пазя бележката!

Това брашно го има само при тях, едва ли ще правят проблем за връщането му.

# 99

Това брашно го има само при тях, едва ли ще правят проблем за връщането му.

То не е толкова за връщането му, колкото да разберат, че има проблем, може би е просто в тая партида. Peace

# 100
Ние взимаме зеленчуци и плодове само от Лидл (на Опълченска ни е най-близкия) първо,защото в Пикадили техните вече  не струват,второ на пазара "Димитър Петков" само ни лъжат и пробутват гнили работи.В Лидл са много свежи и вкусни.ММ си взе диня скоро ,сам си я яде (аз не обичам) каза ,че не е от най-вкусните но си я хапна.Аз пък бях взимала пак на скоро от царевицата,сварих си я в херметическата и стана уникална!Беше страхотна на вкус,млечна и вкусна.
Месото също винаги е много прясно,редовно взимаме кайма,кебапчета,кюфтета,пилешко,а дробчетата пък са им уникални.С малко лук и стават чудесни.  Peace
Постоянно си харесвам някакви неща от там,само дето ми е мъка ,че има само една марка кисело и прясно мляко и вместо всичко да взема на веднъж от там ,трябва да прескачам в кварталното магазинче за мляко всеки път.Иначе съм много доволна като цяло. Simple Smile

# 101
  • 1st floor
Пращам след малко ММ за черния стреч панталон. Дано ми стане... Confused

# 102
...
Постоянно си харесвам някакви неща от там,само дето ми е мъка ,че има само една марка кисело и прясно мляко и вместо всичко да взема на веднъж от там ,трябва да прескачам в кварталното магазинче за мляко всеки път.Иначе съм много доволна като цяло. Simple Smile

И ние така, само киселото мляко не мога да си харесам от тяхното, понеже сме фенове на Домлян, а там няма и не му намирам еквивалент сред лидълските. Прясното им мляко обаче ми върши идеална работа, там разлика във вкуса не намирам, понеже го ползвам само за кафе и тук-там някой сладкиш.

Да кажа, че и сладоледа Ballino със сметана и вишни е много вкусен, вече май сме опитвали всички, без този с карамел, понеже не обичаме - няма лош, а цената им е супер.

Някакви отзиви за новите им на клечка по 0,99лв - все се каня да взема и ги заобикалям (по-скоро да не се пристрастя и към тях  Mr. Green) , но опаковките им са едни такива лъскави като на Boss, хубави ли са като другите на Gelatelli?

# 103
  • на Мелмак
Взехме си розов на клечка и вече е любим  Crazy

# 104
Те май са само бял и с шоколад - на Ballino от 0,99лв  newsm78

Ааа и кренвиршите кнакер искам да похваля, които бяха намалени, нищо общо с нашите българските, много ни харесаха  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт