Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 10

• 60 944
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
moto, аз мисля Хари Потър да ги чете електронно, даже съм и сложила на четеца първите две части, ако реши, макар че аз не бързам, има много книжки за четене..

zina_, дали са ти вече много хубави предложения, аз бих добавила 5-те книжки от поредицата за Лисича гора, 4-те за зайчето Феликс, сещам се и за книжките с вълшебника Захариас, при които четенето е малко, но пък децата се забавляват, откривайки грешките. Още - поредицата в рими "Във вълшебната гора" (и до днес ги четем и препрочитаме заедно), книжките на Биатрикс Потър, "Вероника и кокосовият дядо", "Мистър Фини и светът надолу с главата", ние четем заедно и от енциклопедии..
[/quote]

Хитър Петър, а не Хари Потър  Laughing

а относно енциклопедиите - на нас са ни голяма страст

# 136
  • Sofia
Жас, Хари Потър поредицата си чела в другата тема.  Grinning
Аз също мислех за Верониката и Фини, но на 3.5годишният не знам колко ща са му ясни (особенно Фини), затова ги пропуснах.  Simple Smile  Но Зина ще си прецени според децата си, разбира се.  Simple Smile

# 137
Жас, Хари Потър поредицата си чела в другата тема.  Grinning
Аз също мислех за Верониката и Фини, но на 3.5годишният не знам колко ща са му ясни (особенно Фини), затова ги пропуснах.  Simple Smile  Но Зина ще си прецени според децата си, разбира се.  Simple Smile
Това май е за мен.. Simple Smile Да, объркала съм темата и потребителите относно Хари Потър. Simple Smile А за Фини и Вероника, казвам от личен опит, малкия ги слушаше с интерес преди да навърши 4 г., колко е разбрал вече..

# 138
  • Sofia
Заразно било... и аз съм се омотала, Сиси.   Laughing
Така си е, затова Зина да си прецени.  Simple Smile

# 139
  • София
Суууупер, благодаря на всички за идеите   bouquet
Само да се събуди дребния и ще подхванем Мустакан и Мишокът, мнооого увлекателно ми се струва  Simple Smile
Ферди мравката го поръчах вчера и чакам с нетърпение доставката - любим спомен от моето детство, надявам се да го харесат. За дъщеря ми не се съмнявам, тя обича да четем, нооооо малкото диване е сложно (започвахме и Боско и Във вълшебната гора и Феликс, но тц Франклин е издигнат в култ Crazy ).....както и да е, все ще намерим начин да го излъжем Grinning 

# 140
  • София
Ние сме още малки, но по-големите запалени читатели ще могат да се включат:

http://detskiknigi.com/chitatelska-shtafeta-4-lovtsi-na-priklyucheniya/

# 141
  • София
Аз четох рецензии, та те са си точно отзив. Simple Smile
По скоро се чудя, каква е минималната възраст за книгата?!  Thinking

В амазон е посочена възрастова граница 8-12 г. Сега я почвам  Mr. Green

Ето тук има преглед в бг сайт:

http://azcheta.com/niil-geiman-za-shtastie-mliakoto/

# 142
  • Sofia
Четох и тази рецензия. Simple Smile
Благодаря, ориентирана съм вече!  Grinning

# 143
"Приключенията на Незнайко" на Николай Носов също е много хубава и вероятно ще е интересна и за двамата.

# 144
  • Sofia
Нови книжки художествена литература не съм кувала напоследък, че приоритетни са образователните (сборници/помагала) за 1вокласничката...  Simple Smile
Та влязох да изкажа удоволствието си да пазарувам от стор.бг.  Grinning
Скрит текст:
Пуснах поръчка на 26.09 и последваха почивни дни, после един артикул беше заявен от доставчик и докато се очкаваше, аз си ровя и си поръчах още веднъж и още веднъж през това време, две малки поръчки (не ми се случва за 1ви път). Добавят ми ги към голямата.  Simple Smile Не ми се е случвало обаче в друг сайт, а е супер удобно и практично.  Следенето на поръчката е страхотно.  На телефона и мейла са много любезни и отзивчиви. Прекрасен млад екип са. Препоръчвам ги с две ръце!  newsm10
Чакаме утре поръчката с нетърпение и двете с щерката - тя сборниците (решихме задачките от сканираните странички и се запали детето), а и аз - взех си пъзел.  Grinning

# 145
Моренка, прекрасна първокласничка!! Все се каня да те питам как се чувства. Hug Успех й пожелавам! Сторе.бг и аз ги харесвам много, не само като перфектно направен сайт, а и като качество на обслужване, винаги са бързи, звънят, ако нещо го нямя и пратката я получавам добре опакована (че често ми ги носят в неугледен вид, дори и без торбичка).. също учебни помагала и всякакви пособия поръчвам от там по-често.

# 146
  • у дома
Днес ми пристигна една поръчка на книги-повечето сте ги коментирали...
За баткото тази - тя е не знам коя от тази поредица-следи си ги и си ги чете...
Много съм впечатлена от последната на Роалд Дал ,ако някой е споменавал,че е с цветни илюстрации,явно съм го пропуснала  Embarassed

# 147
  • София
Новите ни придобивки:

Вече започнахме Чичо Фьодор - книжката се радва на голям интерес от каката, дребният слуша с едно ухо, повече се впечатлява от картинките, въпреки че са черно-бели  Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 окт 2014, 11:14 от zina_

# 148
  • Стара Загора
Купих 6-тата за Дръндьото, довечера, ще я получи дъщеря ми (макар да ме ядоса днес, че беше помъкнала киндъла си на училище без калъф Sad )
Показах й сайта за щафетата и се запали да участва, за съжаление в библиотеката има само една книжка за детективите, и 3-4 от поредицата за Сам Силвър. Ще трябва да ги поръчвам от издателството най- вероятно.

# 149
  • София
И аз  купих Дръндьото - 6-та част.

Общи условия

Активация на акаунт