Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 10

• 60 945
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • на последния етаж
Кое е на-доброто издание на "Приключенията на Лукчо"? Това на ПАН нещо не ми допада...

# 151
  • Sofia
Лита, за мен старите издания по принцип са по-добри.  Simple Smile
Нашето е това - http://knizhen-pazar.net/index.php?option=add_book&id=254023 … D0%BA%D1%87%D0%BE

# 152
  • у дома
Лита, за мен старите издания по принцип са по-добри.  Simple Smile
Нашето е това - http://knizhen-pazar.net/index.php?option=add_book&id=254023 … D0%BA%D1%87%D0%BE
Потвърждавам за старите изадния-ние имаме това старо издание на Джелсомино в страната на лъжците  и много си го харесваме

Последна редакция: сб, 04 окт 2014, 21:26 от svetlaem

# 153
  • Sofia
И същотo издание Джелсомино имаме и Синята стрела ни е старо издание. Това

# 154
Светле, браво на твоите момчета!

Аз не знам писах ли или не, че много харесахме книжката за крокодила на Роалд Дал, но да - с илюстрации е и това всъщност запали много малкия Simple Smile

Големият ще е доволен, че има нова книжка за Дръндьото Simple Smile Беше зачел тези за Загубенячката. Но сега като почна училище и всичките занимания в програмата и няма много време за четене. У нас се препрочита Чичо Фьодор за 6-ти път Simple Smile

Исках да пиша, че новите издания на Джелсомино и на Синята стрела също са много хубави.

Roo roo, ние явно сме в едно училище Simple Smile

# 155
Нови книжки у нас:

"Огромният крокодил" пък мен ме изненада с големия си формат. Дъщеря ми веднага я прочете на брат си, но не беше впечатлена, постави и 2 звездички в Goodreads, даже искаше 1, но реши, че все пак това е Роалд Дал. Обясних и че явно вече я е надраснала и е за малки деца, макар че не я слушах като чете..

# 156
  • Ямбол
Този крокодил е само 32 страници и осем лева. Shocked
Тия не са добре.
Оф, скоро книги не се очертава да купувам.

# 157
Като заговорихте за книги посветени на математиката, си спомних за моя любима книга от едно време

Обожавах я тази книга  Simple Smile Мисля, че бях за шести или седми клас, когато си я купих и я прочетох с най-голямо удоволствие. Благодарение на нея, голяма част от уроците по математика през следващите години, ми се струваха като нещо, което вече ми е напълно познато.
За щастие това е и една от книгите, които съм си запазила вкъщи.

# 158
  • София
Скоро ви открих и досега само четях, но вече ще се включвам. Благодаря за предложенията на книги и за идеите, които давате.    bouquet
Сина ми е на почти 7 години - не може да чете сам, така че може би ще почакаме за другата тема "А коя книга четат в момента децата ви? ", но пък и нея слядя с интерес.
В момента четем "Емил от Льонеберя",  а се заредих за после с  Ангел Каралийчев - Тошко Африкански  и Ането . Любимия разказвач на приказки на сина ми е Ангел Каралийчев, така че се надявам да му допаднат.

Другото, което взех  е на Ерих Кеснер "Това се случи на 35 май " .

Не знам дали ще е добре за първа книжка от автора или пък "Антон и Точица" newsm78

# 159
  • Варна
Home raider, по мое мнение "Това се случи на 35ти май" е по-добре да е първа  Peace.

# 160
  • София
Вчера в книжарницата мернах още една книга на Н. Геймън - "М като магия".Смятам , че това ще е следващата ми покупка.

# 161
  • на последния етаж
Лита, за мен старите издания по принцип са по-добри.  Simple Smile
Благодаря ви, момичета! Поръчах я и нямаме търпение да я получим! Simple Smile

# 162
Аз днес получих антикварна "Озма от Оз":
И мисля, че покрих Линам Франк Баум в семейната библиотека (освен книгите за Оз, имаме и двете му за Дядо Коледа).

Home raider, добре дошла! Hug И според мен от Ерих Кестнер е най-подходяща за първа "35-ти май", макар че аз съм я оставила за самостоятелен прочит и й стои на четеца от пролетта, но не я е подхващала.. След това, може би "Малкия мъж", но имай предвид, че повечето са в списъците за четене.. Въобще аз по принцип внимавах кои книги да четем заедно и кои да оставя за самостоятелно четене, сега също понякога й чета, но такива, които смятам, че сама не би посегнала към тях.. хитрувам.. Simple Smile  

slan4ogled, не мисля, че тя е детска, или поне не като за възрастта на "млякото"..
ston, благодаря за математическата книжка, нова е за мен!  

Лита, и ние имаме даже две стари издания, но дъщеря ми все повече предпочита тях да ги чете електронно. Лукчо, Незнайко и другите стари, отдавна я чакат и на четеца. По-удобно й е и не й се сърдя, на някои шрифтът е доста дребен и затова не е посягала към тях, но пък паралелно може да си разгръща и сравнява.. Въобще, аз поради тази причина, съвсем редуцирах купуването на антикварни книги, само ако ги няма в електронен вид.

# 163
Само аз ли не виждам книгата споделена от Стон? Сиси, и товята антикварна също.

# 164
Гале, математическата книжка е  "За всички, които мислят, че не обичат математиката", Харълд Джейкъбз. Не знам защо не ги виждаш, пробвай с цитат и да си копираш отделно линка..

Общи условия

Активация на акаунт