Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 10

• 60 973
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • у дома
Светле, ама на тоЯ плакат - http://ciela.bg/news/article/616  със ситните букви така пише.  newsm78

То и миналия път пишеше същото и аз бях отписала детските,защото бяха все намалени с по няколко лева,но добре,че погледнах преди да пусна поръчката и видях ,че в деня на промоцията си бяха намалени точно наполовина.

# 256
Честит празник! Hug

Home raider и (понеже докато пусна, Сиси писала Simple Smile).. Приказки за страната Алабашия..
Тази със сигурност я нямат и не я преиздават, незнайно защо, макар че стои налична. Иначе книжката е хубава, ние я имаме на старо. А "Дяволът на числата" не я включих защото скоро се коментираше пак..

По въпроса с книгите, участващи в други промоции нямам опит, защото не правя поръчки, ходя на място, тъй като понякога взимам само 1-2 книги и тогава се обезсмисля намалението, ако трябва да платя доставка.

# 257
  • Sofia
Честит паразник! Все по-будни да са децата ни!  Simple Smile

"Приказаки за стараната Алабашия" и ние имаме старо издание, разбира се. Simple Smile
И аз се изненадах като я видях, Сиси, но не съм проверявала наличността.

Права си, Светле, благодаря, че ме светна!  Hug
Поръчах аз.  newsm44

# 258
  • на Мелмак
Привет !

И в е-маг има намаление днес  Peace

Поръчах вече, сега отивам в Сиела  Hug

Честит празник и приятно четене  Hug

# 259
  • София
Честит празник, книжни другарчета  Simple Smile
Подарих на децата поредицата на Биатрикс Потър за празника. Чели сме ги при приятелка на дъщеря ми, но книжките са толкова сладурски и така разкошно илюстрирани, че реших да ги добавя към библиотеката им  Simple Smile
От Сиела и аз поръчах, голямо четене ще пада book

# 260
  • София
Възползвах се и аз от промоцията на Сиела и взех "Дяволът на числата". Книжките на Армел Боа бяха намалени миналата седмица и в Буктрейдинг.
Много исках да взема и "Приказки за злояди деца", заради злоядото ми дете, но катоя я прелистих видях, че няма да се хареса на детето ми и не я взех.
Но пък ми предложиха и аз приех да ми издадат карта за Лоялен клиент с намаление от 6%, но лошото е, че не мога да намеря общите условия за тази карта, за да видя с подробности условията за ползването.

# 261
  • София
Привет !

И в е-маг има намаление днес  Peace

Поръчах вече, сега отивам в Сиела  Hug

Честит празник и приятно четене  Hug
как е отразена ппромоцията в е - маг?  Аз сложих няколко книги в кошницата, но цената остана непроменена.

# 262
  • Sofia
В е-маг и аз не се ориентирах относно промоцията и затова ме изпуснаха като клиент.  Crossing Arms

# 263
Във въпросната тяхна промоция почти нямаше детски заглавия

# 264
  • София
Аз селектирах книги, след това промоция. Излязоха съвсем малко и не ми допадна нищо.

# 265
  • на Мелмак
Аз взех няколко Larousse , 3 книги "Аз съм ... Леонардо Да Винчи, Марко Поло ....  , мисля че ще са интересни на дъщеря ми , още една , но заглавие не помня , а пиша от тел. И не мога да проверя.
Другите книги са за мен и ММ - и ние да намажем   Laughing
Това ми е второто он лайн пазаруване на книги - дано съм уцелила и този път , както първият.
А от е маг получих мейл , но си мислех , че промоцията им е ясно видима в сайта ,
нормално за днешният ден newsm78

# 266
  • у дома
Аз взех няколко Larousse

Кои на Ларус  и от къде newsm78 - дребният много ги харесва...
Ние имаме от тук http://www.colibri.bg/knigi/kat/72/enciklopedii-larousse/

# 267
  • Sofia
Светле, Ети писа за е-маг - http://www.emag.bg/search/knigi/Larousse

# 268
  • на Мелмак
Аз взех няколко Larousse

Кои на Ларус  и от къде newsm78 - дребният много ги харесва...
Ние имаме от тук http://www.colibri.bg/knigi/kat/72/enciklopedii-larousse/
Да , от е маг.
Имаше 7 от поредица История по 10 лв.
Ще има за вкъщи и за подарък на племеницата.
Другите на Ларус оставих за допоръчване , заради безплатната доставка.
Но в сайта на Колибри , който си дала отстъпката е повече от чудесна   Hug
Ще взема , но ще е поне следващата седмица , след вчерашното пазаруване Laughing
Иначе бях взела книжки от Букпойнт с 15% намаление .

Хубав ден!

# 269
etty775, тук много от нас пазаруваме и от e-zona.bg - там постоянната отстъпка е -25 и доставката над 30 лв. е безплатна! Peace Да го имаш предвид по-принцип, тъй като писа, че това ти е втора онлайн поръчка, дори и да липсват заглавия в e-zona, добавят ги като им пишеш. Иначе и ние следим други промоции. Wink

3 книги "Аз съм ... Леонардо Да Винчи, Марко Поло ....  , мисля че ще са интересни на дъщеря ми.
Ако имаш предвид книжките от поредицата "Казвам се.." ние си ги взехме от Хеликон доста отдавна, все още са 3,95 лв. Жалко, че няма да има повече от поредицата, бях писала на издателството и обясниха, че за съжаление не успели да покрият очакванията и разходите с първите книжки.

Общи условия

Активация на акаунт