Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 10

• 60 986
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
На мен книгите от Сиела ще ми дойдат утре- поръчах в събота.
Тези които поръчах от Хеликон вчера, дойдоха днес Simple Smile).

# 301
  • София
Home raider, е-зоната ли за добавяне? Simple Smile  
Да, нея имах предвид.

Аз пък ще питам за книжки,  които са с по 1-2 изречение на страничка за четене за сричащи деца. Ще ми се да е нещо с по - лесни срички и  в същото време да "прочита цяла книга".
Вчера прочетохме Тракторът в беда която е точно с тази цел - детето чете кратките изречения, а аз отдолу по- дългите. Беше горд, че сме прочели цяла книжка.

# 302
Home raider, при нас добре се получи с бебешките книжки, които бяха прибрани (и ги беше позабравил) и извадихме за бебето - те са с млако текст и лесно ги прочиташе. Тези от библиотека Славейче може да са ви следваща стъпка, но на нашия батко бързо му омръзнаха.

Аз пък имам друго питане - препоръчайте ми книжка със стихчета, които да санаистина хубави - омръзнаха ми свободните съчинения, в които я рими няма, я смисъл:) Единсвеото, което наистина ми е харесало за сега са двете издания на Леда Милева -

# 303
  • София
secret girl, аз пък на свой ред ще ти препоръчам стихчета Simple Smile На изд. Златно пате име 4 книжки
-В джобчето ми дрънкат семки и бонбонки
-Кът свиден и мил
-Колко слончето тежи
-Моя бяла Коледа
Има подбрани стихове във свсяка една книжка, има и илюстрации и къси разказчета. Тематични са и са много добри.
http://www.book.store.bg/p5956/v-dzhobcheto-mi-drynkat-semki-i-bonbonki.html

# 304
  • на Мелмак
От моите поръчки - едната пристигна , сега чакаме другата  Crazy
Снощи в една книжарница пощуря по две енциклопедии с анатомията на животните и човека - това ще са следващите покупки .

# 305
Да ви покажа какви прекрасни карти на София за оцветяване видях току-що и поръчах: https://www.facebook.com/hartiika/posts/689812804459397
По 8,90 лв. са.

Последна редакция: ср, 05 ное 2014, 12:23 от Анонимен

# 306
  • Варна
Това са писали Сиела на стената си във фейса:
"Здравейте,

обръщаме се към всички наши клиенти с молба за малко търпение при изпълнението на поръчките от този месец. От промоцията ни на 1 ноември се възползваха огромно количество хора.
Правим всичко възможно книгите ви да бъдат възможно най-скоро при вас. Надяваме се да успеем да изпратим всичко до края на тази седмица.

Предварително благодарим за търпението и се извиняваме за забавянето!
Екипът на Ciela.com"

# 307
И нова промоция, този път на Хеликон: http://www.zonaburgas.bg/2014/11/103636/

„Хеликон“ и издателство Егмонт започват съвместна инициатива. Всеки купил книги на стойност 20 лв., в някои от 19-те книжарници в страната, ще може да вземе с 60% отстъпка един от петте албума с фотографии на Нешънъл Джиографик.
Освен „Великите панорами”, в Хеликон може да си купите от промоцията и други четири, изключително луксозни издания, като „Великите портрети”-с чудесни 280 творби или „Гледки от Рая”-отражения на райски кътчета от Земята , с призив да запазим красива планетата,”Големите миграции”-един свят на животните, който е постоянно в движение и „Трудът във фотографии”- 190 въздействащи снимки на Фердинанд Процман.

Последна редакция: ср, 05 ное 2014, 13:58 от Анонимен

# 308
Home raider, при нас добре се получи с бебешките книжки, които бяха прибрани (и ги беше позабравил) и извадихме за бебето - те са с млако текст и лесно ги прочиташе. Тези от библиотека Славейче може да са ви следваща стъпка, но на нашия батко бързо му омръзнаха.

Аз пък имам друго питане - препоръчайте ми книжка със стихчета, които да санаистина хубави - омръзнаха ми свободните съчинения, в които я рими няма, я смисъл:) Единсвеото, което наистина ми е харесало за сега са двете издания на Леда Милева -

Бих препоръчала книжките на Мая Дългъчева (има и на Коледна тематика), невероятни са, просто вълшебни, отдавна не бях чела нещо толкова красиво!

# 309
Здравейте,

В тази връзка понеже наближава Коледа, какво мислите да подарите на децата си? Идеи, лимончето ми е на 8 и още вярваме в Дядо Коледа.

# 310
  • Sofia
Ние вече сме горди собственички на билети за 4 филма от Киномания, на желаните места.  newsm44
Жалко само, че ще пропуснем Муминтролите на Туве Янсон...
Скрит текст:
понеже са със субтитри. Много ми е чудно как го решиха това, защо не го дублираха и него?!
Обаче пък за единия от филмите смятам да продам билетите ни, защото късно видях, че героят е 13 годишен... се оказа, а се подведох от тук:
Цитат
Лудориите на един невръстен пакостник децата могат да гледат в игралния "Ноно, криволичещото дете" на режисьора Винцент Бал с участието на Изабела Роселини. Той разказва за Ноно, който иска да прилича на баща си – най-добрия полицейски инспектор на света, но се забърква с опитния мошеник Феликс и става съучастник в приключенията му.

Та ако някой проявява интерес... един детски+един родителски=5лв
Сега ще чета програмата да набележа и за мен (кулинарни), нас с ММ филми. Един вече харесах, докато пътувах.  Grinning

Здравейте,

В тази връзка понеже наближава Коледа, какво мислите да подарите на децата си?
Какво като книги предполагам имаш предвид... на някоя от последните страници беше пуснат отново "Списъкът на Сиси с коледни книги", потърси. Simple Smile

Солар, благодаря за инфото!  Hug

# 311
 Благодаря за идеята за Мая Дългъчева, покрай нейното име попаднах и на тези сборници, които изглеждат интересни:

# 312
  • Sofia
Home raider, да, ще имам предвид. Simple Smile

Аз получих sms от Спидито, утре ще ми доставят Сиелата.  Simple Smile

# 313
  • на Мелмак
Може да дам стара информация , но.... не съм чела всичко .

Днес бях до Хиполенд и взех Голяма детска енциклопедия , намалена на 15 лв. от 25 , аз имам карта за отстъпка , та още малко ми намалиха  Crazy

В Буктрейдинг имаше 10 бр. книги / опаковани с панделка  Grinning / от поредица за Лилито  за 9.99 лв.

Лека !

# 314
  • у дома

Аз пък ще питам за книжки,  които са с по 1-2 изречение на страничка за четене за сричащи деца. Ще ми се да е нещо с по - лесни срички и  в същото време да "прочита цяла книга".

Голямото ми момче не помня коя му беше първата прочетена книжка,но за малкия помня-първите самостоятелно прочетени книжки бяха тези за Барбароните  Peace

Общи условия

Активация на акаунт