Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 10

• 60 990
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Норквист не е ли швед? По принцип, Петсън, Густавсон и Андерсон се приемат добре  Grinning
Но, разбира се, благодаря за идеята  Simple Smile
Малкият е тиквичка още, за да му изчета цял роман, но ако има филмче, което е серийно и е анимация, може би ще клъвнем някоя глава и от книгата  Thinking

Тази вечер му пуснах първата серия на Карлсон, който живее на покрива - като че ли се възприе... Дали това ще стане и с книжката, имам известни съмнения, защото в томчето с повестите за Карлсон, с което разполагам, илюстрациите са сравнително малко и са чернобели.

# 286
  • Sofia
Швед е, да. Simple Smile

# 287
Приемате ли и други луди калинки обожаващи да купуват книги и списания ?
И аз обичам много да купувам книги ,но съм сложила спирачки тази една година ,защото нямам място в момента .Книгите ни са в момента на склад и не мога да назова заглавия. Последните ,които купих са:

# 288
Покрай вас и аз направих 2 поръчки от Сиела и от Хеликон.
Тези книжки "Казвам се..." лятото за малко да ги взема на по 10 лв, сега си ги поръчах по 3.75лв.
Още си взех "Малкия Никола се забавлява"- много ни е любим и на мен и на детето, "Дяволът на числата" и "Мумията Думи".

# 289
  • София
Морена, респект за детската ви библиотека!

Незнам дали сте забелязали, но в онлайн магазина  на  бгмама има намаление на книги с 20 %. Отивам да ги разглеждам.

# 290
Barefoot Kontesa, добре дошла! Hug
Гале, честити книжки, хубаво си направила! Hug
Светле, и аз не съм очарована от книгите на Книстер, но си права, по-добре да се чете! Wink Те вървят и бързо, така че не отнемат толкова време. Лили Чудото има и в Читанка, но новата поредица, разбира се не.
Home raider, аз предпочитам постоянното намаление -25% на e-zona.bg, тук ще е само няколко дни.
*Мириам*, не знам точно на колко е детенцето ти, но и друг път сме коментирали, че като първи книжки на Астрид Линдгрен са подходящи "Децата от улица "Тряскаджийска" и "Ние, децата от Шумотевица". Карлсон моята дъщеря прочете във 2 клас и трите повести и си го харесва. Емил четохме заедно доста преди това, а Пипи й беше първата най-дълга книга, която прочете сама в 1 клас (250 стр. пълното издание).

# 291
  • Sofia
Добре дошла, КонтесHug
Честити ви придобивки на теб и Галя!  Simple Smile

Благодаря, Home raider!  Hug
Да ти препоръчам нещо (имат описания) от промоцията на бг-мамма.  Grinning

Поръчвалите от Сиела, кажете моля как пристигат поръчките, за колко дни?

# 292
Morenka, имам силни съмнения, че книгите ще липсват, забелязах и други заглавия (не само детски, за които съм сигурна, че не са преиздадени), но и аз ги търся отдавна и може да пробвам да поръчам.  Hug От Ciela аз също този път направих поръчка, защото имах доста книги и за мен, все ще дойдат.

# 293
  • Sofia
Ако някой ще пуска поръчка от бг-мам'та, мога ли да се включа с 10лв, та да докараме 30лв за безплатна доставка? Simple Smile

п.п.
Morenka, имам силни съмнения, че книгите ще липсват...
Мдаа...много си права. И мен ме усъмни това количество книги, което имат (9 хиляди и... само детските Rolling Eyes ), но пък ей това окночателно ме убеди. А така не обичам да разглеждам онлайн магазини, където не е ясно кое е налично и кое не....   Crossing Arms

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 11:21 от Morena

# 294
*Мириам*, не знам точно на колко е детенцето ти, но и друг път сме коментирали, че като първи книжки на Астрид Линдгрен са подходящи "Децата от улица "Тряскаджийска" и "Ние, децата от Шумотевица". Карлсон моята дъщеря прочете във 2 клас и трите повести и си го харесва. Емил четохме заедно доста преди това, а Пипи й беше първата най-дълга книга, която прочете сама в 1 клас (250 стр. пълното издание).

Сиси, благодаря ти, полезно ми е посочването на конкретни заглавия и уточнение към тях кое на каква възраст е четено  Peace Защото ние тепърва ще четем; на 4 и половина е моят син.

Между другото, акция "Карлсон" при мен засега търпи провал, по причината, за която и предполагах - хлапето иска книжка с картинки и черно-белите такива не го устройват.

# 295
  • Sofia
... От Ciela аз също този път направих поръчка, все ще дойдат.
Те ще дойдат, ама не мога да съм вързана всеки ден в очакване, я. Wink Вече втори работен ден поръчката ми е със стаус "обработка" днес съм си вкъщи, но ако решат утре да идват, може и да не ме намерят. И така...  Simple Smile

Иначе сега видях  - имат до 50% намаление на изд. Хермес през ноември. Сиела де.

Пък от магазина на бг-мама ми писаха, че:

Цитат
твърди се, че са качени актуалните наличности към днешния ден

т.е. ако виждате нещо, го има
  Ама ми изглежда прекалено хубаво, за да е истина.  newsm78

# 296
  • София
Мерси, Сиси за е-зона- та. Морена, добре ще е да го добавиш на първа страничка, като правиш нова тема.

# 297
Morenka, и моята поръчка е с такъв статус. Нали се сещаш колко много поръчки са имали, вече масово се знаят и очакват техните промоции по празниците, нормално е малко да се забавят. Но би трябвало до края на седмицата да дойдат, ако си посочила Спиди, те пращат смс предния ден, кога ще дойдат на другия, а ако случайно не те намерят на адреса, ще ти звъннат.
А за бг-мамма книгите, на мен не ми се занимава да пробвам, наистина видях много заглавия, които съм убедена, че не са преиздадени.. Ако някой все пак реши да поръча от тях конкретно, да пише.

*Мириам*, не бързай тогава, има толкова други хубави книжки с картинки. Ако трябва ще изброяваме, но струва ми се скоро пак писахме..

# 298
  • Sofia
Home raider, е-зоната ли за добавяне? Simple Smile  

Сиси, Спиди да, аз на това се надявам де... сещам се, да. И не, че бързам, ами вече писах кое ми е притеснението.  Simple Smile  Рапидо (стор.бг ги ползват) са големи образи в това отношение - звънкат един път за деня и ако те няма - чак другия ден.  Wink

Мириам, щом четеш старите теми ще се ориентираш, писали сме.  Ето и още една тема, която може да ти е полезна - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=766574.0;topicrefid=4

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 18:17 от Morena

# 299

*Мириам*, не бързай тогава, има толкова други хубави книжки с картинки. Ако трябва ще изброяваме, но струва ми се скоро пак писахме..

Сиси, безкрайно полезни сте ми с това, че споделяте; просто ще ви следя   bouquet Попреглеждам и старите теми

Общи условия

Активация на акаунт