Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 10

• 60 999
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Жаси, мерси.  Hug Мерси и за Тими, отдавна съм я взела, но си стои, защото имаме първите 5 части на Дръндьото и дъщеря ми опита лятото с първата, но нещо не я грабна. Предположих, че Тими е подобна - и като сюжет, и като оформления и визия, затова и не й я предлагам все още..

# 331
Предположих, че Тими е подобна - и като сюжет, и като оформления и визия, затова и не й я предлагам все още..

Да, подобна е и е по-скоро момчешка, като Дръньото (нашата кака също не го хареса).

# 332
Ние започнахме с "Тими провала" - Марти го хареса. А Дръндьовците ги чете по 1 за ден и също много им се забавлява. Явно си е до дете.

# 333
И аз получих днес пратката си от Ciela, за децата са "Мумията Думи" и "Приказки колкото усмивка" (на "Чести с мен" в Южния парк се запознахме с илюстратора и още тогава я харесах). Сега ще чакам издателство Ciela да издадат още хубави детски книжки, че вече имаме всичко!

Мерси за споделеното, момичета. Hug

# 334
  • на Мелмак
Аз ви завиждам  Rolling Eyes
Още чакам книжките от Сиела .
Уфффф

# 335
etty775, ще дойдат! Hug

С малкия почти преполовихме "Приказки колкото усмивка" на Джани Родари, много добре ги възприема (на 5 г. е)! Peace И имаме вече билети за игралния филм "Петсън и Финдъс.."! newsm68 Жалко, че няма как да отидем на повече прожекции, но съвпадат с много гъстата ни програма точно по време на Киномания..

# 336
В последно време май само сборници по математика купувам Embarassed, да следя темата

# 337
  • на Мелмак
В последно време май само сборници по математика купувам Embarassed, да следя темата
Joy
Ние за 1 седмица се сдобихме с 5 бр  Laughing
Изведнъж - голяма любов към математиката !

Пристигнаха ни книжките от Сиела - започна тази на Джани Родари , също голям интерес и към " Голяма Детска Енциклопедия ". Чете ни на всички .

# 338
За малкия днес получих тази, под формата на комикс е:

# 339
  • у дома
Моето беше болно в резултат на което за един ден прочете трите за Йоко ,а на др ден другите за пиратите,драконите и прочие-каза,че са му били интересни,но аз съм затънала от работа и нямам време да им хвърля едно око...Обаче малкият е капризен на четене и ако нещо не му е интересно,трудно му върви,то тези са и кратки като обем,но си ги изчете бързичко...

Жаси,честито  Hug

# 340

Мерси много за идеята, Светле! Намерих я отлично запазена, сигурно много ще му хареса.  Simple Smile

# 341
  • у дома
Големият си е купил тази ,имаме и първата част и сега не мога да го накарам да легне да спи-добре,че утре е почивен ден...

Някой има ли отзиви за тези - http://www.book.store.bg/p143236/hronikite-na-plyhovmost-kniga-1 … ta-alan-snou.html
- http://www.book.store.bg/p142100/vylshebnite-zemi-na-midendhil-k … imon-madzoli.html

Последна редакция: пт, 14 ное 2014, 22:30 от svetlaem

# 342
  • Sofia
За втората друго не знам, освен филма. Simple Smile

клик

# 343
О, чудесно, значи ще има какво да се купува още на следващата промоция на Ciela. Wink

Нашата нова книжка, която тъкмо се чудех кога ще излезе и хоп.. браво на Фют, дано издадат и останалите скоро:

# 344
  • Sofia
О, чудесно, значи ще има какво да се купува...
Ох, Сиси, разсмя ме Laughing ...

Общи условия

Активация на акаунт