Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 10

• 61 286
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • Sofia
Честити придобивки на всички! Щастливи да са малките и по-големите читатели/слушатели!  Grinning

Аз вчера получих книжките за Коледа на щерката. Общо взето нищо ново. Моите пък няма да пристигнат навреме, но все едно, чакам си ги с нетърпение.  Simple Smile

Първият ми пазар от е-зона е това. Много ми харесаха! Бързо дойде поръчката и така опаковани книги не бях получавала.   bouquet

# 586
  • у дома
Морена ме подсети-и моето вчера е получило на Коледното тържество в училище тази - днес даже седна да си я попълва  Heart Eyes

Аз пък не откривам от къде да поръчам Коледните истории на леля Сас-  Embarassed Ру така и не се включи да ме упъти ...

Morena ,от е-зона поръчвам от доста отдавна-винаги съм била доволна,само че като пускам поръчка от тях доста се увличам и сумата за плащане е трицифрена винаги  Embarassed

# 587
Страхотни книжки момичета !

Весели празници !   bouquet

# 588
# 589
  • ГОре на черешата...
За Коледа получиха тези - големият:

Малкия:

За Нова година купих днес само за големия, за малкия не съм избрала още

# 590
Днес получихме тези:

Най-горното е игра, ГО. Цяла вечер се мъча да разгадая правилата, но това е все едно да се самонаучиш на шах.  Mr. Green
https://www.youtube.com/watch?v=gECcsSeRcNo

Последна редакция: пн, 29 дек 2014, 21:05 от Анонимен

# 591
  • Разпиляна във въображението
Вики също получи за Коледа тази книга по препоръка от тази тема Пътешествие в чудния свят на математиката и е много доволна

# 592
От днес :

# 593
Книга за джунглата (не е оригиналният Киплинг, текстът е адаптация, но е сносен, а илюстрациите са повече от добри)

# 594
  • у дома
Книга за джунглата (не е оригиналният Киплинг, текстът е адаптация, но е сносен, а илюстрациите са повече от добри)

Кое е издателството?

# 595
# 596
  • у дома

Благодаря-ние имаме старо издание,което по спомени или въобще няма картинки или са черно бели и като за капак и шрифта е дребен и ще си помисля за това.

# 597
И ние имаме старо издание на Киплинг, но не е атрактивно и дребосъкът няма да прояви интерес.

Само да повторя, че текстът е адаптация; малко некоректно по сайтовете не уточняват този факт

# 598
  • Sofia
Честита Нова Година!  Grinning
Дано тази е още-по добра от изминалата, която оказва се е била много добра от към книгочетене. Прекрасно, прекрасно, прекрасно!
 Grinning

http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/obshtestvo/balgarite-poha … -prez-2014-g.html

# 599
Честита 2015-та!! Само усмивки за вас и децата ви, не само предизвикани от книжките!;)

От днес по кината - игрален филм за мечето Падингтън! Heart Eyes Ние ще отидем да го гледаме в неделя.

Общи условия

Активация на акаунт