АЗ ЛИ СЪМ ПЪРВОТО "АПРИЛЧЕ"

• 25 662
  • 692
  •   1
Отговори
# 30
Аз ви водя с 1-ви април!  Wink
На мен и със сина ми, и сега първите тестове бяха с много бледи чертички. След 1-2 дни вторите вече се виждаха много добре! Зайче, 14 дни след овулация тестът вече трябва да е валиден!  Hug Направи си утре пак и резултатът вече трябва да е сигурен ...  Praynig А мериш ли базална температура?

Васе, не меря.

Днес се падат точно 14 дена след овуто. На 16 ми беше, но сутринта беше отрицателен. Предполагам, ще ви напускам до края на седмицата. Жалко! Sad

# 31
Зайче, не се отчайвай толкова бързо. Надеждата умира последна! Не се знае какво, що. Ще стискаме палци и ще чакаме да ни информираш! Praynig Hug

# 32
Силки,  Hug.

Искате ли да се представим? Възраст, коя по брой бременност и така нататък?!

# 33
Аз съм за Peace
На мен ми е трета бременност, но за съжаление втората не приключи успешно Cry Много трудно го изживях. Загубихме бебенцето, когато бях в шести месец, а трябваше сега да си имаме момиченце Sad
Щом минаха 6 месеца, веднага започнахме с бебеправенето и много скоро след това се получиха нещата, но адски много ме е страх. Моля се само всичко да бъде наред и бебето да е здраво, нищо друго не ме интересува. Praynig
Иначе, аз съм на 31 години, имам син, който е на 2 години и половина. Simple Smile

# 34
Да се представя и аз.

На 31 години съм, надявам се на трето детенце. Имам момиченце на 7 години и момченце на 4 години.
Имам мисед след каката в 5 седмица. Нямахме сърдечни тонове. След миседа забременях веднага следващия месец със сина ми. И при трите ми бременности забременях от раз по време на овулация, която хващах със тестове за овулация. И този месец я хванах веднага, но явно не е писано сега да е, щом не отчита нищо.

Последна редакция: ср, 30 юли 2014, 16:51 от Великденски заек

# 35
Ей, Зайче, много се радвам на хора, решили да имат трето дете! Peace И аз искам трето и съм твърдо решена, че преди да стана на 35, трябва да стане тази работа. Simple Smile Пък то, ако е писано, ще стане, ако не..

# 36
Съжалявам, че сте минали през толкова трудности!  Hug И ви пожелавам искрено по три дечица!
Аз съм на 32 и имам един калпазанин, който след няколко дни ще стане на 2. С него забременях след седем месеца опити, сега след осем ... Много съм щастлива, понеже имах голяма дилема с яслата, а сега нещата се получиха прекрасно и няма да го пусна, ще си го гледам!  Whistling

# 37
Ей, Зайче, много се радвам на хора, решили да имат трето дете! Peace И аз искам трето и съм твърдо решена, че преди да стана на 35, трябва да стане тази работа. Simple Smile Пък то, ако е писано, ще стане, ако не..

Силки, разбира се, че ще стане и при теб. Търпение трябва, а и имаме вече здраво детенце (дечица). Това е голяма утеха.  Hug

# 38
  • софия
Аз съм на 29 години, имам момченце, което е почти на 3

# 39
  • София
Да се представя и аз - на 34 години съм и това ще ми бъде първа бременност, силно желана от мен и моя партньор Simple Smile

# 40
Чудесна идея за представянето Hug
Аз съм на 23 години и ми е втора бременност. Имам една малка дивотийка вкъщи на 1 година и 10 месеца. При нея нещата станаха непланирано, от един единствен път не пазене Laughing. Този път нещата не станаха така бързо - това ни беше 8 месец бебеправене. Много исках породени дечица, но се радвам че все пак ще са с малка разлика Heart Eyes.

# 41
Здравейте мами!
Тест за бременност със сода отрицателен другия нормалния тест утре сутрин въпреки че е излишен. Да обесня как се прави домашния-бабин които е на 100% верен имам си доказателство в кошарката спи. Сутрин пишкате  в чашка задължително стъкло или каквото си изберете съда трябва да е сух. Трябва да покрие половината слагате една лъжичка сода ако започнат да се появяват нагоре ивички от мехурчета навсякъде или пък всичко е в мехурчета честито. Правила съм този тест и бременна и не когато няма бременност няма мехурчета. Навремето така са проверявали все пак не е имало видео зони или сегашните тестова аз го пробвах от любопитство и то все че се оказа вярно. Да си кажа честно ако е ако няма две чертички няма да се зарадвам, въпреки че за мен раждането ще е много трудно. Радвайте се тумбачета това е най -хубавия момент после ще си спомняте с умиление въпреки че сте сега на фаза гадене, остри миризми, дояждане по никое време и най вече супер раздразнителност поне така бях аз и мои познати. Утре ще пиша какво е станало.  bouquet

# 42
Деси  ще ти стискам палци Praynig. Това за теста със сода  съвсем не го вярвам. В зависимост от киселинността урината, може да шукне и без бременност, както и обратното Wink. Имам една приятелска двойка,  която си направи експеримент със содата. Момичето в 3 месец според теста не беше бременна, но приятеля й да  Mr. Green

# 43
Добро утро, априлки!

Влизам с лоша за мене вест.  Confused Тази сутрин най-после ми дойде менструацията. Здраве да е!

Ако ми позволите ще остана при вас. Август ако забременея ще си имам априлче, защото терминът ми ще е началото на май, а при планувано секцио 10-12 дена преди това вадят бебето. Така че ако е рекъл Господ да забременея другия месец, терминът ми ще бъде края на април. Wink

Ама стига съм си правила сметки, че пак ще излязат без кръчмар. Flutter

Целувки на тумбаците и да се пазите много, много!  Hug

# 44
  • София
Много съжалявам за лошата вест... Разбира се, че може да останеш при нас - ще стискаме палци да ни зарадваш другия месец Simple Smile
Днес сутринта аз си направих отново тест и този път чертичката беше доста по-ясна от преди 2 дни, така че...мисля, че вече е сигурно, че съм априлче Wink Надявам се тази първа за мен бременност да мине безпроблемно, въпреки годинките ми... За сега не усещам нищо по-специално като гадене или усещане на миризми... Някой има ли някакви симптоми вече, или е още много рано за това?

Общи условия

Активация на акаунт