АЗ ЛИ СЪМ ПЪРВОТО "АПРИЛЧЕ"

• 25 655
  • 692
  •   1
Отговори
# 45
Еееее, много съжалявам, момичета, но не губете надежда, всичко ще си дойде на мястото!  Hug Казвам го, защото и аз минах през това доста пъти и точно когато вече бях започнала да свиквам с мисълта, че скоро няма да се получи - то пък взе, че стана!  Whistling
А вие пиете ли фолиева киселина вече? Не я забравяйте, особено тези, на които им е за първи път!  Peace
Ами аз съм в най-голям прогрес, но нищо не усещам още. Може би леко повишен апетит и сънливост. Когато бях бременна първият път започнах кошмарно повръщане в 5 г.с. /продължи до към 20-та, с 9-10 пъти повръщане на ден, дузина пъти бях на системи в болницата ... бе изтормози ме малкият ми мъж/, та сега съм на тръни и го очаквам всеки момент. Дано тялото ми вече не го възприема като толкова голям шок и ми се размине само с гадене ...  Thinking
Началникът ми се обади да ме пита дали ще се връщам на работа или ще си гледам детето до 3 г. и бях на косъм да му кажа, ама реших първо да мина през доктора и тогава. Днес ще се обадя за направление! Whistling

# 46
Здравейте. Аз съм на 32 години с първа бременност след ин витро.
 Надявам се през месец април вече да сме напреднали с темата Grinning.

# 47
И аз нямам никакви симпоми още, дори гърдите не ме болят newsm78. С първата ми бременност имах всички възможни болежки които някой някога е чувал  Laughing и ме почнаха много рано. А за фолиевата киселина наистина е хубаво, които не я почнал да го направи Peace. Лекарите съветват 3 месеца преди Б да почне да се пие.

# 48
Аз също нямам особенни симптоми- сънливост, повишен апетит и леки болки в гърдите. Дано и занапред да изкараме спокойни 9 месеца.

# 49
Зайче, съжалявам! Sad Стискам палци другия месец да станат нещата! И, разбира се, че нямаме нищо против да останеш при нас! Успех! Praynig Hug
Мария, радвам се за теб! Simple Smile Аз нямам симптоми все още, но сутринта се събудих с леко гадене, което много бързо ми мина след като хапнах.
Фолиева киселина пия откакто започнахме с опитите за бебе и не съм я спирала! Но да, не забравяйте за нея. Щом видите двете чертички, най- добре отидете до аптеката и си вземете.
Васе, блазе ти! Grinning Аз също нямаше да пускам малкия на ясла, ако миналата година се бяха получили нещата с бебето, щях да си ги гледам двамата вкъщи, но... Наложи се да го пусна на ясла, да се върна на работа и т.н., но поне той го прие много по- лесно от мен и сега постоянно пита кога ще ходи пак при децата Laughing, че не е ходил от края на юни на ясла, а се гледат с баба му Laughing

# 50
  • София
Аз също имам само леки болки в гърдите и ги усещам по-напрегнати. Колкото до фолиевата киселина - пия я от юни месец, защото от тогава почнаха опитите за бебе, а доколкото знам трябва да се пие до 3-тия месец

# 51
Силки, наистина се получи прекрасно и догодина направо на градина. Аз дори бях решила ако не стане и другия месец да спрем с опитите, но явно Господ си знае работата ...  Praynig
Ейми, а при вас как е ситуацията с яслата?!  Peace
А за фолиевата - аз пия вече осми блистер ...  Rolling Eyes
Пфууу, мислех си, че ще мога да си взема направление без да чакам, ама няма да стане. То е с час, ама нали знаете как се спазват ...

# 52
Ейми, а при вас как е ситуацията с яслата?!  Peace
Малката от септемви тръгва, но не ми се мисли какво ще е ooooh!. Поне до април има доста време и се надявам да се е адаптирала. Все си мисля че ако трябва да седим цяла зима двете вкъщи ще се побъркаме Laughing. Определено не й стига само мама вече.

# 53
Ейми, то от една страна така е по- добре, защото, ако я пуснеш примерно чак април на ясла, ще свърза идването на  бебето с това, че тогава се е "отделила" от вас и сте я завели на това "гадно" място, та ще стане проблем с ревността. Иначе мога да ти кажа, че аз лично приех тръгването на ясла по- зле от сина ми Blush Плака в началото, но само докато си тръгна и се заиграе, после не е имало проблеми. Една седмица адаптация му трябваше и после го водих без сълзи Wink Мен тогава ме посъветваха да не си го взимам на обяд, защото ще се научи, че някой го взима и после, когато започне да остава по цял ден, ще е по- тежка адаптацията.

Последна редакция: чт, 31 юли 2014, 14:46 от Силки

# 54
Силки Права си, за ревността и за всичко де Mr. Green. А аз със сигурност ще рева като магаре за нея, но тя това няма да го разбере, нито да го види. Притеснява ме, че е много затворено, срамежливо, необщително дете. Страх я е от всичко и от всички. Не дава никой да я доближи, страх я е от много деца на куп... Ако някой дойде да я удари дори няма да заплаче, ще стой и ще мълчи, няма да се защити или поне да се дръпне настрана ooooh!. Трудно ще е знам, но стига съм спамила хубавата тема с нашите неволи.   Hug

# 55
Включвам се и аз плахо,плахо.Днес ми е 29-ти ден от цикъла,от 25-тия не съм се спряла с тестовете  Embarassed Днес вече е по-тъмна втората чертичка,при все,че правих теста преди малко,а не сутринта.Правим опити от 5-6 месеца,и все още не мога да повярвам,че се е получило.Незнам хормоните ми ли ще откачат ама вместо да се радвам,аз по-скоро се чувствам гадно.Толкова го чаках,толкова плаках,а сега...Чак виновна се чувствам за това,че не мога да се зарадвам Cry
Иначе това ми е трета бременност,имам син,който след няколко дни ще навърши 7,а втората ми бременност завърши с мисед в 10 г.с. през януари 2013. Според калкулаторите терминът ми ще е на 9-ти април 2015.

# 56
Писанка, добре дошла! Не се чувствай виновна. Аз също все още не мога напълно да се зарадвам. Страхът надделява. Мисля си, че след като ми мине прегледа, тогава ще се успокоя и зарадвам. Ние загубихме бебе в шести месец.. и аз с това си обяснявам нещата. Мисля си, че и при теб е така Rolling Eyes
Ейми, моят син беше същия, ама едно към едно. Обаче попадна на учителка и, откакто е тръгнал на ясла, коренно се промени. Дано и вие да попаднете на добър педагог. Hug

# 57
Благодаря Силки  bouquet.Даваш ми надежда Hug
Писана И аз не смея да се зарадвам. Не мога да го усетя, все едно е хубав сън и ме е страх да не се събудя Crazy. С дъщеря ми нищо не знаех нито за бременността, нито за бебета... беше ми много спокойно. Човек колкото повече знае повече се притеснява май. Мисля че след като минат първите няколко прегледа нещата ще се понаместят, ще се успокоим и ще се появят други притеснения Mr. Green Laughing

# 58
Здравейте Hug На 31 год съм.,първа бременност и преди 3 дена след едноседмично закъснение на цикъла,направих 1вия тест=2 черти(едната малко по-бледа),на следващия ден- вече чертите бяха почти еднакво дебели...На 3тия също Simple Smile
Опити правихме от месец,защо незнам,но винаги съм си мислила ,че няма да стане толкова бързо...И сега съм си малко притеснена,дали ще се справя Confused Радвам се ,но и се страхувам Confused
А колкото до калкулатора ,шегува ли се или не ,но показа 01.04.2015г  Laughing
Споделила съм само на една приятелка,вие сте следващите Hug
Успех на всички,ще си пишем и подкрепяме и ще се радваме заедно, докато растем...  bouquet

# 59
Супер  дата 01.04. Grinning Добре дошла.

Общи условия

Активация на акаунт