АЗ ЛИ СЪМ ПЪРВОТО "АПРИЛЧЕ"

• 25 656
  • 692
  •   1
Отговори
# 60
  • софия
и аз пия фолиева киселина,за симптомите :
гадене от време на време-с първата бременност повръщах от началото до края
болезнени и уголемени гърди
усещем миризми като хрътка Crazy
тези симптоми имам едва ли не от зачеването

# 61
Супер  дата 01.04. Grinning Добре дошла.
Добре заварила HugРадвам се ,че не съм сама Praynig

# 62
Здравейте мами!
Теста е  EFN не съм бременна. Пожелавам на всички леко бременеене и хубави бебоци на финала без загуби без да оредявате! Ако има нещо за съвети насреща съм!   bouquet

# 63
Добре дошли, Писана, Сев!   bouquet
Сев, вече си имам и сътерминичка!  Hug
Деси, не се отчайвай, ще стане по-нататък!  Peace

# 64
  • София
Аз също като някои от вас не смея да се зарадвам още... Чудех се кога трябва да се отиде на гинеколог за установяване на бременността и в какво точно се състои прегледа? Може да е малко тъп въпроса ми, но тъй като ми е първа бременност и не съм наясно с тези неща  Embarassed

# 65
Добро утро ...Ние теста го направихме на 12 ден на 24.07., а на 31.07. бяхме на преглед. Прегледа е с вагинален ехограф и се видя плоден сак. Нищо специално засега. След десетина дни пак на преглед ни извикаха.  Т.е. седмица долу горе след закъсненито на цикъла.
Надявам се да ти  е полезно. Simple Smile

# 66
Както е казала Дидолино, ако се притесняваш от вагинален ехограф, иди по-късно, към 6-7 седмица. Тогава вече те теглят, взимат кръв, попълват една карта с информация за теб ... нищо страшно, даже е вълнуващо! Предният път отидох в 5-та заради повръщането и мен също ме гледаха с вагинален, но аз съм и с обърната матка, та още по-трудно се вижда с коремен. Следващият ми преглед вече беше този, по-обстойният. Аз ще си взема направление следващата седмица и ще ида сигурно към 11-ти август чак. Поне така съм го замислила, де ...  Peace

# 67
Добро утро  bouquet
Аз се надявам да имам търпение и да изчакам 7г.с. за преглед, надявам се да чуем и сърчице.  След 15 август ще ходя ( пффф, звучи много далеч ooooh!). От вчера имам някакви болки в корема, но не са като при МЦ. Взех две но шпа и ме отпусна, но ако се засилят много може и да не изчакам 15ти за преглед.

# 68
  • София
Добро утро ...Ние теста го направихме на 12 ден на 24.07., а на 31.07. бяхме на преглед. Прегледа е с вагинален ехограф и се видя плоден сак. Нищо специално засега. След десетина дни пак на преглед ни извикаха.  Т.е. седмица долу горе след закъсненито на цикъла.
Надявам се да ти  е полезно. Simple Smile
Мерси за информацията Simple Smile В такъв случай ще отида на преглед към 11.08. Колко далече ми се струва... Най-важното е всичко да е наред.

# 69
Аз имам час за понеделник. С първата бременност отидох чак към 7 г.с., но сега страхът надделя и реших да отида, за да видим какво се случва. Тогава изчислих, че ще съм някъде в 5 г.с.  + 1 - 2 дни.
При мен с всеки нов ден се появяват нови симптоми Laughing Днес гърдите ме болят и са напрегнати, но пък за разлика от вчера, днес гаденето го нямаше Simple Smile

# 70
Силки, чакаме тогава първото ходило на лекар априлче!  Whistling

# 71
Силки, чакаме тогава първото ходило на лекар априлче!  Whistling

Да, дано само всичко е наред! Praynig
Хм, аз нещо съм се объркала. Сега смятах пак. В понеделник се падам в 5 г.с. + 4 дни, не че е кой знае каква разликата де. Grinning Дано поне точицата да се види, че да се успокоя малко Praynig

# 72
Силки Всичко ще бъде наред Hug. Нямам търпение да споделиш как е минал прегледа Heart Eyes

# 73
 Whistling хайде и аз да се запиша при априлчетата  Simple Smile Много е рано още и много ме е страх,но се надявам да остана до края в темичката...

# 74
Добре дошла,мария Simple Smile Всичко ще е наред,не се тревожи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт