АЗ ЛИ СЪМ ПЪРВОТО "АПРИЛЧЕ"

• 25 943
  • 692
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте на всички!
От два дни видях и аз две чертички и съм малко в шок. С ММ искахме второ бебче, но не очаквахме, че ще стане толкова бързо. Имам дъщеря, която става на годинка и съм малко в стрес как ще я карам с две породени деца. Стига всичко да е наред до финала... Взех си теста на шега и въобще не очаквах две чертички... Ще гледам да запиша час за доки едва след две седмици, че поне да се види пулс - има ли, няма ли... Вижда ми се тоооолкова много това времееее.... Sad До тогава единственото, което може да ми каже е да потвърди бременност, но от "опита", който имам към момента знам, че отрицателния тест лъже, но положителният нееее... Та такаааа... Много е рано да казвам, каквото и да е на който и да е, а се усещам, че в мен бушува буря от емоции и се усещам напрегната и имам нужда да говоря за това, а няма с кой и реших да се включа при вас... Simple Smile))
Тук знам, че поне разбиране ще срещна ... Simple Smile))

# 76
Мария, Буби Добре дошли  bouquet
Буби аз много исках породени дечица и мисля че това е много хубаво нещо Heart Eyes. Да,със сигурност ще е трудно в началото, но децата ще израстнат заедно и ще имат повече допирни точки (лично мнение, не искам да го натрапвам Peace). А и всичко ще мине докато все още ти е прясно, прясно от първото Mr. Green

# 77
Добре дошли на новите момичета! Hug
Буби, всичко е въпрос на навик и организация, ще се справиш. Hug Децата ще си отраснат заедно, наистина ще имат повече допирни точки, а и на теб ще ти е по- лесно, тъй като не си загубила тренинг Wink
Аз бях излязла с детето навън и такава буря ни свари, такъв дъжд заваля изведнъж.. едва успяхме да се доберем до вкъщи. Някакъв ужас е навън.

# 78
Ужас, ние сме във Варна и някакви отвратителни жеги ни морят по цял ден. Нямам климатик - счупи се и съм на някакъв вентилатор и ми е много некомфортно.
Относно децата - вярно е, че тренинга си стои, но определено ще имам нужда от помощник. Нашият татко работи по много, бабите и дядовците също работят и в общи линиии ще гледам да си уредя някой за помощник на повикване. Simple Smile
Пропусна да споделя - термин уж очакван за 9 Април. От първите ще сме с вас! Да видим как ще се развият до края нещата, че такова приключение ни чакааа... Simple Smile))

# 79
Добре дошли, момичета! И аз много исках породени деца, ама ей го - докато стане второто, първото порасна ... Аз мисля, че една майка може да се справи с всички изпитания, въпросът е, че много го мисли! Така, че от мен успех! В другата ни темичка едно от момичетата забременя с трето момиченце докато второто беше на 7 месеца ...  Peace

# 80
  • Под кленовите дървета
Да се запиша и аз..плахо. Очакван термин 6.04.2015. Имаме едно диваненце прекрасно, но след него загубихме едно и сега ме е страх да не стане нещо пак....но вярвам,че всичко ще е наред този път.

# 81
Добро утро на всички и добре дошли на всички момичета. Вярвайте, че всичко ще бъде наред и ще изкараме до финала Grinning. Мен също все още ме е страх, но подтискам за да съм спокойна. Приятна почивка момичета  bouquet

# 82
Добро утро и от мен!
jasmin_veni , добре дошла и на теб! Преживях същото като теб и те разбирам много добре. Мен също доста ме е страх, едва ли ще мине страхът, докато не гушнем здрави бебенца, но поне можем да се опитаме да мислим позитивно и да избягваме страха, доколкото можем. Аз съм на принципа, че каквото е писано, ще стане, каквото и да правиш, колкото и да се страхуваш.. Затова се опитвам да бъда оптимистка, макар и да ми е доста трудно. Успех! Hug

# 83
Жасмин, добре дошла!  Hug Всичко ще бъде наред, момичета!  Peace

# 84
  • Емаесесаесесапипиа
Две чертички !!!

# 85
Добро утро! Денят се очертава слънчев и хубав, сервирам ви кафенце и тръгвам по разходки с малката Heart Eyes

Добре дошли на новите момичета  bouquet  Групичката ни става все по голяма, това е чудесно Simple Smile
Разкажете как казахте на половинката добрата новина и те как реагираха. Казахте ли на някой друг или ще изчакате?

# 86
Здравейте, тъкмо и аз седнах с кафенцето!
Моят мъж много ме разсмя като каза: "А такааа, кво ще правим сега?!" все едно беше станало случайно ...  hahaha А понеже си направих теста на рождения ден на майка ми, й го подарих - и тя реагира много смешно, понеже въобще не очакваше. Казах и на сестра ми, а майка на татко ... и такааа, най-важните ми хора знаят.  Peace

# 87
  • Под кленовите дървета
Около мен има-няма почти всички знаят. Скоро емигрирахме и трябваше да се сблъскам със здравната система тук та приьтели помагаха. Още нямам лекар, който да ме следи та тепърва ще търся. Затова ще знам повече неща за бебето доста след вас Simple Smile  но явно нещата са супер,  защото бременните симптоми ми се задълбочават с всеки изминал ден. Газовете и констипацията са най-гадни....вие как се справяте? Засега мааалко помагат само гореща вода на гладно и после киви.

# 88
Привет и от мен в този слънчев ден Grinning Да ви кажа какво ни се случи днес.. Излизаме на разходка и съобщават, че ягуарът е избягал от зоопарка, та да видите как набързо се втурнахме вкъщи и не смеем да излезем сега...

Иначе относно реакцията на мъжа ми - знаете, че ние планувахме бебето и е много искано. Той знаеше, че ще правя тест, но беше на работа. Аз си направих теста, видях двете чертички, но го излъгах по телефона, че нищо няма Blush Усетих обаче разочарованието в гласа му, ама се сдържах.
Вечерта, когато се прибра, му показах теста, а той ококори едни очи и ме попита: "Сериозно ли, бременна ли си".. Видях, че очите му се насълзиха, прегърна ме, и знаейки каква съм паника, след като загубихме бебето, ме успокои с думите: "Всичко ще бъде наред, вярвай в това".. И на мен ми стана много мило и ревнах Blush Това бе един от най- хубавите моменти в живота ми Heart Eyes

А иначе никой друг не знае, че съм бременна, освен майка ми, защото и тя много тъгуваше, когато загубихме бебето. Очакваше и тя с нетърпение да разбере ще има ли бебе, няма ли.. Не можех да не й кажа просто. От нея пък и баща ми разбра. Но на други засега не мисля да казвам. Нека минат първите прегледи и тогава.

Утре съм на преглед. Страх ме е, напрегната съм, притеснено ми е... Дано всичко е наред! Praynig Praynig

# 89
На мен днес вече почна да ми се гади, но следобед полегнах с малкия и ми поолекна. Дано се размина само с това ... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт