АЗ ЛИ СЪМ ПЪРВОТО "АПРИЛЧЕ"

• 26 453
  • 692
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте,
И аз да присъединя към вас. Още не съм ходила на лекар, но има втора чертичка, вярно бледа е но я има Simple Smile На 29 г. съм и това ми е втора бременност. Имам палавник на 6 години - Априлче 2008.

# 91
doly,честито и добре дошла Simple Smile
Аз имам едно послушно момченце На 7 години и тъкмо навреме ще съм си в къщи за да му помагам повече в училище Simple Smile

# 92
  • София
Да и аз много се радвам за това Simple Smile Поне в първи клас, да мога да съм до него повече време

# 93
И аз се присъединявам с 2 чертички Simple Smile
Успех на всички!

# 94
Групичката ни расте ли расте Simple Smile
Лека и безпроблемна до края Simple Smile

# 95
Добре дошли на новите момичета! Ама разкажете малко повече, де!  Peace
Силки, с нетърпение очакваме да се отчетеш след прегледа! Аз ще ида сигурно другия понеделник ...

# 96
  • София
Аз също мисля да ходя другия понеделник на гинеколог, за да се потвърди радостната новина Simple Smile Колкото до моя приятел - той знаеше, че ще си правя тест, но аз когато го направих него го нямаше и като се прибра нямаше търпение да види какъв е, защото аз не му казах...или по-скоро му казах, че не знам дали е положителен или отрицателен. Не знаех дали втората черичка я има или не - дали не си въобразявах, защото беше доста бледа. Но той като се прибра ми потвърди, че и той вижда втората чертичка и така бяхме много щастливи, но не смеем още да се радваме много, чакаме да мине повече време и да кажем на родителите. Още не сме им казали... Sad

# 97
Да ви питам..аз мисля ли мисля и си правя едни тънки сметки..На 11 Август съм на работа,сега съм в отпуск,но хич не ми се иска да работя бременна,работата ми е тежка.Та смятах ако сега изляза в болнични,няма да ми стигнат 16 дни,какъв е варианта ако надвишиш 180-те полагащи ти се дни?

# 98
Здравейте и от мен момичета,и аз според калкулаторите излиза,че съм в 5 г.с  preggo живот и здраве около 5 юли се пада да си имаме човече  newsm30,рано е все още наистина,но се надявам всичко да мине наред,а на финала всяка една от нас да гушка малко сладко съкровище.Посетихте ли вече гинеколог за 1 преглед ?

# 99
Писана,аз съм в същото положение като твоето.Моята работа също е тежка и няма как да се върна на работа.Ако някой има представа как да действаме,нека сподели   Crazy

# 100
С какъв калкулатор изчислявате?

# 101
С какъв калкулатор изчислявате?

Пробвала съм с няколко,ето с този можеш да изчислиш и своят термин  
http://www.moetodete.bg/calculator/termin.html newsm10

# 102
Flower132, благодаря ти. Значи аз съм за 12ти април Simple Smile

# 103
Аз няма да се връщам на работа. До края на септемви съм в майчинство, после ще взема отпуска ( имам 60 дни натрупани от двете години с детето вкъщи и отпреди това  Mr. Green). Болничен ще ми трябва чак декемри за два месеца. Ако се надвишат 180 дни болничен ще трябва телк, който трудно ще ви дадат(най-вероятно ще искат да влезете в болница поне за няколко дни). От термина връщате назад 45дни + 180 максимума и ще разберете от кога може да излезете. Горе долу се пада 10-12 седмица. Вариантите са платена или неплатена отпуска за остатъка, той не е много. С предната Б излезнах много рано болничен, защото ми беше много зле, даже шефовете не ме искаха бременна, защото си е тежка работа и не можеха да се съобразяват с мен. На мен пък не ми се седи вкъщи ooooh! и искам да се върна на работа, ама няма как да стане Tired
ПП: Надявам се да ме разбрахте, че май не го обясних много добре

# 104
  • София
 Според калкулатора съм с термин 7 април. Хахаа моето момче се роди на 01.04 ...... Април ще е забавен месец Simple Smile Днес си записах час за док, чаааак за 01.09, ще откача до тогава Sad

Общи условия

Активация на акаунт