Не че имам много за казване. Ама смее ли да се оплаче човек, или пък само за бебе да говори. В единия случай ти разправят как товариш другите с проблемите си, в другия случай защо сме го обърнали на отчетна.
После същите хора леят словоизлияния с оплаквания и се чувствам малко като във вица - "Зайо, защо си с шапка?" и "Зайо, защо си без шапка?"
Няма угодия
Но затова сме толкова различни, за да е шарен светът и дето имаше една приказка - "разни хора - разни психични отклонения"
Хубаво е, че и при вас се е разминало с варицелата! Радвам се, че се разписа.
. Отивам да спя сега. Лека!!!
Аз дотолкова нямам време, че ноктите не съм си оправяла от 2 седмици, дори яденето го правя между другото, когато ми прималее вече - просто не ми се позволява от малкия, ММ също е много зает покрай ремонта и работата, бабата идва 2 пъти в месеца. Въпреки захранването моят продължава да яде през 2-3 часа - няма денем, няма нощем. Ето снощи съм ставала на няколко пъти през половин-един час, направо ме съсипа. През деня спи на 3 пъти, но често сме навън и аз не мога да спя. Време за готвене няма - отново сме на каквото купя отвън и салати. Успявам да намеря време само неговите пюрета да направя и малко да почистя от ремонта в нас - това е, през другото време съм нонстоп с него да го забавлявам и разхождам. Времето, което прекарва сам, е максимум 1 час и то не на куп. Та така. 

. В сравнение с преди е направо супер. Само теглото му е малко повече от необходимото и едвам го вдигам! Проблемът при теб е, че беше споменала, че обичаш да спиш много - по 9 часа ако си спомням. На мен 6-7 ми стигат и толкова си спях и преди. Та затова сега съм се наспала. А и отделно, като не кърмя, той се буди директно сутрин (с малки изключения, както споменах). За тренировките успявам да го оставя за по 2-3 часа на майка ми и съм избрала следобеден час, когато тя е свободна. Гледам да не е повече, че и тя е доста натоварена. Вечер и сутрин е заета с баба ми и дядо ми. Пък и тя постоянно му прави забележки - не това, не онова. Ама какво ти разбира бебе от не????
ММ обеща да го поема някоя вечер също, за да имам време. Дали ще тръгна на друг спорт не знам, то и 2 пъти в седмицата си е постижение. За готвене и чистене е много трудно и при нас. Готвя веднъж в месеца
Обаче с пюретата работата хич не е розова. Хич не яде с кеф. От време на време месце малко хапва, но не винаги. Гледам 3 пъти на ден да му давам твърда храна - сутрин, обед и следобед. Тонини и моя хубостник не се отделя от цицата, даже сега в четвъртък сме на консултация и се замислям дали да не питам педиатърката дали мога да започна да му давам адапте вечерно време. Много ми се спи вече, ама като го гледам и адаптето няма да помогне. Той не се буди, за да яде, просто е неспокоен и иска гуш.
Какво ново? Обикаляме напред, назад, грабим с пълни шепи от лятото.
Предстои ни кръщене в събота.
Ще го правим в същата църква в Казанлък, където кръстихме и каката. После идва 1.09, с което по принцип за мен свършва лятото и цялата лудница започва с нова сила. Но тази година се вълнувам, защото с мама от темата ни, с която станахме супер близки, ще правим гръцко моренце.
Друго, друго. А. След кой къде бил през лятото, си спретнахме сбирка на "старите кучета"
от Южния парк. Беше и като за изпращане на Роси4ка. Беше много приятно. И въобще е супер да има с кого да си разхждаш детенце в парка. 
Имаше доста да разправяш. Трябва да се видим скоро. 
Преживяването наистина е страхотно. 
Шегувам се, а то и лятото, както всички виждаме, май предимно се шегува с нас!
Ние спретнахме обаче едно първо моренце на бебчо, мина без мокрене (не ми хареса нещо водата), баткото за сметка на това си взе море за цяла година!
Нещо ми бяха хремави изминалата седмица, затова отложихме ваксината и ще ни я поставят утре. Тогава ще знам и колко е наддал мъникът. Много, много го мъчат зъбки, горкият, има само два появили се, трети се мъчи да пробива. Но е голямо чудо.
Иначе бебокът е много шиляв, както се шегува татко му
- буквално не се спира на едно място по цял ден. Крачи, като го държим за ръчичките, изправя се сам, обикаля от стая в стая и все търси какво да захапе. Та съм на тръни и все обикалям по него. Такова нещо с баткото не съм патила. Толкова са различни! Мислех, че е клише, но се оказа абсолютна истина. За кърменето - продължаваме с пълна пара и не ми изглежда скоро като на отбиване
, но когато, тогава. Сетих се да попитам ползвали ли сте каша БЕЗ добавена захар? Все не попадам, а пък не ми се иска да му давам отсега такива добавки. Имаше и други неща, които ми се щше да прокоментирам, за да си сверя часовника, но ЕГН. Ще се включа пак на свеж акъл.
на всички, и спокойна нощ!

Благодаря, ще погледна. Ох, момичета, поредната нощ с 200 кърмения, мрънкане, обиколки из леглото и почти никакво спане. Като новородено не ме е мъчил така. Опитваме с разни гелчета, е няма такива зъби, няма такова нещо.
С баткото на 2 месеца отказахме нощното хранене, с туй чаве на поти 8 и не можем!

Рита и пищя радостно.