Зъбите все така ни мъчат много яко. Още малко смучки ще си направи по ръцете. Какво ли не му давам и не предлагам, нищо не го забаламосва повече от няколко минути.Яни, ние със захранването вече сме добре - плющи всичко /без броколи/, услажда му се, само дето час след това е гладен отново, без значение дали има вътре и каша, а уж засищала. Не мога да му давам повече като количество, защото го повръща. Засега изяжда 150 мл.
miika, почти всички каши на чужди марки са без захар. Аз засега съм ползвала Милупа, Хип, Бейбилав, Холе, много съм доволна. Само дето не може да ги изяде до изтичане на срока - 4 седмици, та хвърлям доста. Можеш да купуваш и от биомагазините точен грамаж, така излиза по-евтино според мен и не се хвърля. Аз например така купих ечемик и ръж.
tsweti 39, не знаех, че трябва още от 1-2 зъбчета да се ползва и паста за зъби
Аз съм си приготвила само една четка за зъби, която е и залъгалка едновременно за чесане на зъбите. Смятам да му я дам при първо зъбче - още нямаме.За проходилката - убедена съм, че е страхотна идея и върши работа, но с ММ решихме да не ползваме проходилки и бънджита заради опасността от деформация на крачетата. Та сега яка ни гърбина и по-малко оплаквания

за отговора...
).