Януарската дружина, първи зъбета си има- януари2014, тема 24

• 47 516
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Бейбифейс Килър, живееш в България и вярваш, че тук има закони??? Дано не се сблъскваш никога с българското правосъдие. Това, че има някакво писано нещо в защита на децата, съвсем не означава, че те СА защитени в нашата мила родина!!!! Кой спазва тук законите? Колко изверги се разхождат по улиците безнаказано убили малки дечица с колите си? Мога да дам и пример от първа ръка на родители, чието дете е изтипосано на билборд без тяхното съгласие и сега водят от години дела - кауза пердута!!!

Фрауст, благодаря ти, че застана в моя защита, но виждаш какво следва когато някой е инакомислещ от Бейбифейс - нападение и нападение, придружено от завоалирани намеци колко си зле, че не мислиш като нея. То заради това и се е изпокарала с повечето от този форум и фб групата. Сега вече и с мен, въпреки че две години се опитвам да я поддържам и си мислех, че останалите пресилват нещата.

Относно личните нападки имам много какво да кажа, но спорът с това лице е напълно излишен. Само ще кажа - не се занимавай повече с моята злобна, ограничена и тъпа персона, ако обичаш! Тук няма как да те блокирам, както вече сторих във фб, но повярвай - следващата ми стъпка, ако продължаваш да адресираш обиди и намеци към мен, е да се обърна към модератор.

Последна редакция: пт, 30 яну 2015, 06:05 от tonniny

# 661
  • София
Тонини, грешна информация са ти подали. Не съм се карала с никого. Прекъснах контакт само с едно лице, но виждам, че са те настроили. Наистина прекали. Един човек не е всички. Първо ти се заяде, а сега... модератор. Ти не търпиш чуждо мнение щом ме блокираш явно. От едната хубава идея до къде стигнахме... не е истина.

Последна редакция: пт, 30 яну 2015, 10:39 от babyface killer

# 662
mariq13, много добре те разбирам какво преживяваш Sad. И моето детенце е болно от близо месец Sad.Обиколихме всички лекари в града и изкупихме аптеките Sad.Що инхалации, що чудо, нищо не помага Sad.Силна кашлица, температура 39 градуса, непрестанно течащ нос и лекарите ми казват - "детето е здраво".Много ми се изтощи детенцето и какво ли не изпи с единствената цел да избегнем антибиотик, ама на края и АБ му дадоха.След 5 дена антибиотик, носът му все още тече,а аз се моля да е дошъл вече краят на това мъчение и никога отново да не се повтаря.

Бързо оздравяване на твоя мъник и сили за теб  Hug.

# 663
  • София
Честита годинка на __Malcho__ - бебе Любомира, DestinYD - бебе Симеон newsm59 newsm38 newsm59

Лимонката отдавна е на обща храна. Аз обаче не ползвам фиксове, не пържа, соля умерено, дори малко. Та проблем не виждам. За зрънчовци и подобен джънк ще има да чака.

М И Р ,    Х О Р А ! отидЕ хубавият празник...

# 664
Мария, ти как процедираш при температура? По мое време поне, при температура те увиваха, та да се изпотиш, ама това беше преди 100 години. В Англия, и на други места, при температура гледат да охладят тялото, което ми се струва логично. Направо събличат по памперс, може и някой компрес на глезена и Т започва да спада, а ако е много висока дават и парацетамол. Може би затова инхалации не са добре защото загряват допълнително.  newsm78

# 665
  • гр.София
Салве,всяка нощ след като и хексалгина не я свали,го събличам гол и слагам оцетени чорапи и така я смъквам. Ама след 2часа пак я качва. Какво имаш в предвид че инхалациите загряват? То въздуха,който се разпръсква от инхалатора,е хладен  newsm78
Аз му ги правя през деня по принцип,и тогава няма Т.

# 666
Е значи не сме се разбрали, тука педиатърката ми каза да правя инхалации в банята, да пускам горещата вода и да дишаме пари Simple Smile, това и в интернет го видях и такаи правех. Значи е друга ситуацията..

# 667
  • гр.София
Не помагат Фейсче,ама от вчера,Слава на Бога,няма. Е,щото почнах АБ,ама неможех вече да отлагам и да гледам как му отслабват силите с всеки ден. От два дни е с разстройство,ама да не ви разправям. Снощи след баня,за два часа-4 памперса смених. Добре че води и течности не отказва,иначе съвсем щях да се сдухам,да не се обезводни и т.н. Не че сега не съм адски притеснена,страх ме е,от Аб да не се засили тва разстройство.
Айде стига съм ви занимавала,все едно само моето зверче боледува. Ще се оправи скоро,знам.
Лелее,а какъв е тоя вятър бе хора!? Снощи имах чувството,че ще свали дограмата. Искаше ми се днес да се разходим,ама ще се пропусне  Tired
Да сте здрави всички   bouquet

# 668
mariq13, аз също си мислех да направим микробиология на секрет от носа, но той почти през цялото време беше на антибиотични капки и нямаше смисъл.Вчера педиатърката ни заключи, че диагнозата му е бактериална инфекция на дихателните пътища без да са направени изследвания, а защото от антибиотика се подобрявал.Ще го пие 10 дена.За разстройството - и при моето дете се опита да се появи,но аз веднага дадох прахче Протексин Ресторе и всичко секна от веднъж.Това е пробиотик и според мен доста добър, с него коликите му много намаляваха.

От сърце ти желая детенцето ти да се подобрява с всеки изминал час  Hug.

# 669
  • гр.София
Бебетоо,мн.благодаря   bouquet
А това прахче-пробиотика,как се дава? Еднократно,или всеки ден по едно? Аз давам биогайа,но вече незнам има ли полза.

# 670
  • София
Ако ще си развявате кирливите ризи моля да не е публично.
Заплахите със съд и адвокати също не са за тук.

# 671
  • София
Честита годинка на DeniSlava86 - бебе Захари, mima_r - бебе Даниел; S@NDR@ - бебе Владимир, Vilinka_ - бебе Изабела, Irendira - бебе Лили, Amira8411 - бебе Адриан newsm59 newsm38 newsm59

За общия р.д. в София. Заявили участие ДО ТУК: 22 ЯНУАРЧЕТА, 21 МАЙКИ, (+ 2 Може би)

Всеки, който в последния момент се окаже, че има как да се включи - да заповяда - добре дошъл е.

Благодарение на Нурии имаме резервация:
дата: 8 февруари. Мястото е "Приказка без край", улица, Голаш 14., часът е 15.30. Във фб събитието имаше разни простотии на Фб, Вики положи усилия да е актуално, но все пак - не гледайте картите във фб събития!!! Понякога се сменят някак си без намеса и често дават грешно място. Вярното е: "Приказка без край", улица, Голаш 14., часът е 15.30
Мото: ЧРД, Януарчета  Wink
ПОДАРЪЦИ: окончателно решение: всеки да донесе толкова подаръци, с колкото януарчета ще дойде (напр. Тори е с две януарчета - ще донесе два подаръка). Така е абсолютно сигурно, че за всеки ще има подарък. Има майка от друг град, която желае да участва в размяната на подаръците - избрала си е човек, на когото да изпрати техния подарък, съответно от него ще получи каквото им се е "паднало".
За разпределянето: на място ще се теглят имена кой на кого ще даде подарък.
Границата е ясна, 15 лв. (+/- 2 лв. не са фатални).
Последно: без фотограф (външен).

# 672
Честита годинка на __Malcho__ - бебе Любомира, DestinYD - бебе Симеон newsm59 newsm38 newsm59

Лимонката отдавна е на обща храна. Аз обаче не ползвам фиксове, не пържа, соля умерено, дори малко. Та проблем не виждам. За зрънчовци и подобен джънк ще има да чака.

М И Р ,    Х О Р А ! отидЕ хубавият празник...
Зеленко,от сърце благодаря за поздрава! Simple Smile

# 673
Аз също много благодаря за поздрава Simple Smile

# 674
Благодаря за поздрава! Да са живи и здрави всички порастнали сладури, да играят много и да ни радват с усмивките си.   bouquet  bouquet  bouquet
Малкият още не се е пуснал да ходи сам, държи се от 2 месеца за ръка, но не смее още сам. Направихме хубаво парти с пет деца и торта,подаръци, балони. Голяма радост. Simple Smile Сега му растат горните зъбки и сме на крак от ранни зори.  ooooh! да идва пролетта да сме навън по цял ден.
Хубав ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт