Януарската дружина, първи зъбета си има- януари2014, тема 24

• 47 504
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Мили майчета, общият рожден ден (в София) се отлага с друга дата, поради болестите.

Моля, гласувайте до утре 06.02.2015г:

1. 15.02.2015г.

2. 22.02.2015г.

3. 01.03.2015г.

4. 08.03.2015г.

# 676
  • София
Честита годинка на Elena93 - бебе Любомир, Catseye - бебе Диляна newsm59 newsm38 newsm59

... ииии остана само последното ни януарче, на 19-ти!

# 677
Добро утро Simple Smile
за датите - аз само не мога на 22ри, преди обяд т.е. на линия съм за часове от 1 нататък. За Тонини важи същото, а пък иначе тя предлага по-далечните дати с оглед на това гриповете да са поотминали. Според мен, обаче ще остане каквото те ни предложат, защото там бързичко се заемат часовете, или поне такива са моите впечатления. Сложно е с такава голяма група организацията..и браво на заелите се  bouquet

# 678
  • София
ВНИМАНИЕ! Новата дата за общия р.д. е: 22 февруари. Всичко останало е непроменено.

# 679
Зеленко, благодаря, че ни поздравяваш за рождените дни! Мен лично много ме зарадва вчера ...   mrstraetz

П.П. много ми липсва форумчето ...

# 680
Здравейте отново от доста време не съм се вясвала,но сега да попитам майките с момчета. Почнах да приучвам малкия на гърне и днес се изпишка, но половината отиде на земята., защото струята е нагоре, т.к.почне ли и пишлето му щръква ( останалото ди отиде на място само защото го придържах). И при Вас ли е така или си е до Гърне?

# 681
Ами, аз слагам синът си от три месеца на гърне. Купила съм средно като цена, не съм имала такъв проблем. Пишка си изцяло вътре в гърнето. Това е,което ползвам аз, дано съм била полезна:
http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/produkti-za-banya-i-h … uns-oktopod-66602

# 682
  • София
toridim, за мен Първият рожден ден е наистина важна дата - може би следващата най-важна след раждането - та затова ми е особено нужно на мен лично да отправя поздрав. Иначе рядко поздравявам из форума, някак ме натоварва това.

сега да попитам майките с момчета. Почнах да приучвам малкия на гърне и днес се изпишка, но половината отиде на земята., защото струята е нагоре, т.к.почне ли и пишлето му щръква ( останалото ди отиде на място само защото го придържах). И при Вас ли е така или си е до Гърне?

Забелязвам някаква разлика при различните гърнета. Повечето имат точно отпред една по-щръкнала част, но тя не винаги е достатъчна. Моят личен опит показва, че най-сигурно е просто гърнето да се слага на миеща се повърхност. Ако няма как - да се постила нещо достатъчно голямо и непромокаемо за в случай на инцидент (по левчетата има найлонови покривки за стотинки). В някакъв момент става наистина МНОГО забавно да се изправиш веднага след свършване на работата, обаче докато това започне да се случва без инциденти също може да отнеме известно време (и миене).

# 683
Благодаря за мнението момичета Simple Smile
аз мисля, че разбрах къде е проблема като се загледах и в други модели. Неговото е Икейско- с висок гръб и преден борд, обаЧииии   Laughing самата дупка е капковидна и тясна и дупето му не потъва много. Ще потърся и с по-широки отвори, тамън и едно за при баба и дядо Simple Smile

# 684
  • София
Ние имаме по едно гърне при всяка баба и - внимание! - още 3 (три) у дома. Оказа се, че не са излишни - много съм се смяла. Едното стои в спалнята за бързи нощни ситуации, а другите две са в основната стая и често се ползват едновременно  Whistling Whistling Whistling Освен това се оказа, че Лимонката има категорични предпочитания и използва или едното гърне (от Лидл), или дъската на тоалетната (вградена детска, пак от Лидл). Бойкотът май е на приключване (при батко беше 2 месеца, не искам да си спомням), йей!

# 685
Хахаха ...при Вас Зеленко има и кой да ги пълни тези гърнета хихи Simple Smile
Човече с мнение. В какво му се е изразявал бойкота...не е искал да пишка в него или да седи изобщо? При Алекс е 2рото. Изобщо не му е кеф на него, но аз не го и карам насила, да не взема са предизвикам антипатия към гърнето

# 686
  • София
Както и при батко (при момата нямаше бойкот) просто в един момент отказа да ползва гърнето. Плаче, извива се назад, ядосва се, става веднага... пробвах дори да му пусна детско - ами за секунда се обърнах и вече беше седнал доволен на пода, а гърнето - напълнено с играчки  Joy Оставих го на мира и сякаш се поразминаха нещата. Сега си показва ясно дали не иска на гърне/тоалетна, но по-често се съгласява.

# 687
Здравейте отново от доста време не съм се вясвала,но сега да попитам майките с момчета. Почнах да приучвам малкия на гърне и днес се изпишка, но половината отиде на земята., защото струята е нагоре, т.к.почне ли и пишлето му щръква ( останалото ди отиде на място само защото го придържах). И при Вас ли е така или си е до Гърне?
Възможно е да е от формата на гърнето - аз купих 2 гърнета с различна форма и големина, които ползваме вкъщи. А в Любимец и Нова Загора също имаме резервни гърнета. И аз имам подобен проблем с едното гърне вкъщи - вече му е малко и като започне да пиша половината урина излиза навън. Понякога е в настроение да пиша като голям, хваща си пишлето с пръсти и опикава пода надалече. Тогава пада голям смях - той се радва, а и на мен ми е смешно като го виждам колко е доволен от идеята си. Така че по-добре купи ново гърне/гърнета с по-голям размер.
Вкъщи гърнето си има свое място, върху плочки, така че и да се изпиша навън, се почиства лесно.
Мхъм, да се похваля вече и на вас, мами - през август очакваме ново бебче. Все още не знаем пола на новото бебе, но вече ме е хванал инстинкта за гнездене и планирам детски стаи и прочее Simple Smile

# 688
Възможно е да е от формата на гърнето - аз купих 2 гърнета с различна форма и големина, които ползваме вкъщи. А в Любимец и Нова Загора също имаме резервни гърнета. И аз имам подобен проблем с едното гърне вкъщи - вече му е малко и като започне да пиша половината урина излиза навън. Понякога е в настроение да пиша като голям, хваща си пишлето с пръсти и опикава пода надалече. Тогава пада голям смях - той се радва, а и на мен ми е смешно като го виждам колко е доволен от идеята си. Така че по-добре купи ново гърне/гърнета с по-голям размер.
Вкъщи гърнето си има свое място, върху плочки, така че и да се изпиша навън, се почиства лесно.
Мхъм, да се похваля вече и на вас, мами - през август очакваме ново бебче. Все още не знаем пола на новото бебе, но вече ме е хванал инстинкта за гнездене и планирам детски стаи и прочее Simple Smile

Хахах  честито   bouquet . Пожелавам ти леко и прекрасно бременеене  Hug
инак благодаря за отговора и аз натам съм се насочила Simple Smile

# 689
  • София
marjan357, леко и безпроблемно до края   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт