Януарската дружина, първи зъбета си има- януари2014, тема 24

• 47 496
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
marjan357,много се радвам за вас! Леко и безпроблемно бременеене и от мен! Simple Smile

Стана ми интересно за гърнето,че и аз трябва да купувам. Благодаря за инфото,момичета!  Peace

# 691
marjan357, Честито Simple Smile.Всичко да е наред до края и след това ти пожелавам Simple Smile.

Относно гърнето, и моето момче започна яко да се дърпа Sad.Имаше период когато всичко си вършеше в него, но в един момент започна да не иска да сяда  Sad.С каката такъв проблем нямах.Сега изчаквам малко и след известно време започваме на ново Wink.

# 692
Мариан357, честито, това е страхотна новина Simple Smile леко до финала!

# 693
  • гр.София
Здравейте   bouquet
Честито на Мариан357 за радостната новина! Леко и безпроблемно бременеене,чаак до 9м. Simple Smile
Толкова много искам още едно бебе,и да нямат голяма разлика със зверчето,но си давам ясна сметка,че няма как да се справя сама с две бебета. Знаете,не е от най-послушните,та поне на 3г.да стане и тогава ще го мислим. Е,ако нещо "инцидентно" се получи,ще си го гледаме,ама уж се пазим.
Вече оздравяхме,въпреки че неможахме да избегнем АБ,но важното е,че детето ми е здраво. Докато беше болен,се поспря с ходенето,но както спря да вдига Т.,така щрапа,че все едно ходи от месеци. Вчеря бяхме в един търговски център,и не ми дава да го държа за ръка,влиза в магазините,разбутва дрехите,мани мани  Whistling
За прощъпулника,аз ли трябва да омеся питка,или може и с купена,и трябва ли да има др.ходещи деца?

# 694
  • София
marjan357, честито! Дано всичко мине безпроблемно!

# 695
marjan357 Бравоооо, браво, браво, браво, браво! Еххх, че хубавооо!
 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed всичко да е както трябва, лека и спокойна бременност желая!  Heart Eyes

# 696
Благодаря за честитките, момичета, надяваме се и ние на лека бременност. За момента изследванията ми са чудесни. Говорих с гинеколога да не го посещавам толкова често както с предходната бременност. Чувствам се много по-спокойна и сигурна този път. Вярвам, че майчиния инстинкт не ме лъже и този път ще е по-лесно.

# 697
Ехааааа! Simple Smile Честито  marjan357! Много сладко бременеене! Simple Smile Супер новина! Mомиче или момче ти нашепва интуицията?

# 698
Честито на Мариян 357 за хубавата новина-леко бременеене. Относно гърнето-за сега мога да се похваля с успех още от началото. Започнах на 7м. и Макси много добре се справя- случвало се е няколко пъти да се изпусне в памперса, но е било по моя вина /не съм била наблизо да го чуя като се напъва. Иначе слагам по няколко пъти на ден-и понякога изкарвам деня само с един памперс. Слагам когато се сетя и задължително след сън. Харесва му да стои там, но аз винаги пускам детски /незная до колко е правилно/ . Надявам се на лято да махнем памперса-но още е рано да се каже. Успех

# 699
  • София
Аааайде дойде и последният рожденик: Desi_89 - бебе Димитър  newsm59  party023 newsm59

Правим финално преброяване за общия р.д. на 22-ри. Моля непишещите във Фб да се обозначат (да/не). Пак има болни, ама то никога няма да са ВСИЧКИ здрави, струва ми се...

# 700
Marjan, ей, много се зарадвах на новината ти! Да ти е лека и спокойна бременността!   bouquet А аз имам слабост към августинчетата (макар, че моето взе че се пръкна в края на юли).  Heart Eyes  ooooh!

За гърнето - леле все забравям да купя, много съм зле. А тя, незнайно защо, през последните два месеца много се подсича, като преди няколко дни беше доста зле. Аз чаках да стане на годинка, че да зпочна с опитите и този уикенд вече трябва да се сетя да отида до магазина. Само дето и аз се чудя какво да купя, че освен по форма, имат и различни размери. Трябва да търся дълбоко и за малко дупе.  Grinning

Много здраве на всички! Simple Smile

# 701
  • София
ВНИМАНИЕ!!! Поради силно намаления брой участници днес Нурии ще провери има ли шанс да се намали малко таксата или ще канцелираме общия р.д. (тъй като таксата за човек става доооооста висока)

# 702
  • София
В А Ж Н О !!!  След множество дискусии общият р.д. ОТПАДА на този етап.
Имаше предложение да се празнува лятото на полянка. Аз лично официално отказвам повече да организирам каквото и да било за януарчета 2014. Който има излишно време и нерви - да заповяда. МОЛЯ заявилите желание, които не членуват във Фб групата, да се свържат с мен или с когото решат НА ЛИЧНИ, за да получат вариантите за възстановяване на платеното от Нурии капаро. При първоначално заявилите интерес около 20+ души и 50 лв. капаро сумата на човек е символична.

# 703
Зеленко, ще се разберем на лични. Нурии, бая се изтормози ти с поемането на организацията...Лятото, ще почнат дежурните неангажиращи срещи, и една ще нарочим с за 1г6м , то и това си е празник. Съжалявам, че се наложи ние да отпаднем.

# 704
Изинете ме, че чак сега питам, но как е името на групата във фейсбук?
Нищо не намирам за януари 2014 и производни....
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт