Яна (този път крехките раменца ще поемат цялата вина) се оказа асоциално бебе. Разправям й аз предишната вечер: "Янче, утре ще се запознаеш с много бебенца като теб". И тя да види, че има и други същества като нея, освен каки грубиянки.
Е, не чак грубиянки, но са малко джаста-праста около нея. Янче вече търпи крясък от упор, че даже й е забавно. И така по темата - тъкмо съм простряла десетки мънички дрешки, пеленки и кротичко си лягам, когато Яна отвори уста голяма и закрещя... и крещя, и така дълго време и на пресекулки, в 2 ч. (два) през нощта. Накрая спах седнала, а тя на моят крако-шезлонг. Предполагам, че е от зъбки, защото киха с бистри сополки. Сутринта обаче се отемператури и цял ден поддържаше 37,5 градуса, а аз за всеки случай пропуснах срещата... ако е вирусче. След цял ден спане само докато суче се отряза на камиче след като я накърмих вечерно. Аз също в голяма степен споделях кревата с нея, защото на мен пък ми се запуши каналче на гърдата. Драма...
Зеленкооо, ама и късмет имам. :/ Много ми беше мерак да се видим. Даже мислех да взема и Косарчето.
Добавих те приятел във фейсбук и ще следя за срещи. Явката е бебе-мечта!
Прегръдки!Кайлис Добре завърнали се. Гърция звучи приказно. Точно такава е и моята любима ваканция. Всеки ден на различно място.
Тонини Дано не е алергия. Пъпчиците от претопляне при Яна са били леко грапавки.
Честити зъби Минка. И на всички останали.
Яна има само един все още, и той вече е поизрастнал, та ми е малко като Нани Ог. И доста й е криво може би, заради така трудно пробиващите зъбки. Аз я обзаведох с кехлибарено герданче. Купих гелче за зъбки на което пише, че е за измиване и от днес малката ми Яна Ог има мито зъбче, защото я обзаведох и с четка. Много й е интересно, когато си мия зъбите. Разбира, че не се храня с четката, защото ако ли хапвам нещо то ръчичките много целенасочено се опитват да си вземат. А тя ме гледа и се усмихва.
да сте здрави!
Странно ми е, защото с другата ни отчетна бяхме бъбриви поне до годинката, че и до втората.
Вчера голямото ми детенце имапе р.д. Стана на цели 5г. Тоооолкова го чаках този ден, а накрая не успях да се израдвам, колкото и да се постарах. И най-лошото е, че и детето усети.
Колкото до пъпките. Хммм на мен пък педиатърът ми каза, че тези от претопляне са ситни, по-грапавички и баш по гръб и гърдички. А тези от хранителна алергия не са съсредоточени на едно място, могат да са повече или само тук-там, обикновено са по-големи и можело дори да са само под формата на петна. И не минавал само от къпане и прохлада, а можело да се влачи и 2 седмици. Бе много е трудно със сигурност да се каже, но си мисля, че в твоя случай не е алергия, а пъпчици от потене. Той и гол може да е, като е на влага и жега, в количката, на ръце, независимо с кърпа или не, пак излизат пъпчици.
Хахах
Браво за снимките.
Оставям ви. Лека.