Направих плодови пюрета както Фейс ми каза.Получиха се,благодаря!И аз почти никога нямам проблем с яденето на дребосъка,хапва и десерт иска.
Панди да ти е живо и здраво детенцето!Мн.неприятно и за бебо и за каката.Аз щях да се ошашкам яко,но знам,че няма как да минем без падания и разни такива неща.
В чуденка съм,дали да му взимаме проходилка.Ортопеда не ни препоръча,но ако се забавлява поне малко в нея...Нищо не му е интересно,всичко му омръзва на 5та минута,а сам да се забавлява,мах 10-15мин.
Имам ужаснни болки в гърба,явно от постоянното наведено положение и изкривените пози,които най-често заемам,заради малкия.Доста съм се прегърбила,и стойката ми хич не е впечатляваща.
Отслабнах страшно много,и дрехите ми от преди да забременея са ми като взети назаем.Трябва да почна да тренирам,и да си създам хранителен режим,това ми трябва,но кога ли..?

Слава Богу ревът започна преди падането, та поне съм 90% сигурна, че не реве заради главичката... Или поне се моля!
) Та, кърмех вечерта и с ММ ходихме на фитнес 3пъти седмично. В комбинация с разделно хранене за 2-3 месеца свалих първите 7кг. Сега обаче живеем другаде и няма на кого да ги оставим. С две деца буквално не го виждам как ще стане. Луиза хубаво от скоро вече не се буди да сучене след 20.00 и да речем ММ ще стои с тях. Но 1. какво да кажа на каката, която не виждам по цял ден и заспива чак към 22.00 - "чао мами, отивам на фитнес". Ми не става. 
Аз заспах успешно към 04 сутринта, до 07,30 когато бебето огладня. Та, днес съм на автопилот, щото след 2те кафета и колата не мога да се отпусна и да спя заедно с децата.
,щастлива съъъъм.
Сева на морето ,ще е моят шанс,хохо.Хубав ден,и все пак излязохме!

и да са ти живи и здрави.
/