Керем Бюрсин - преди и сега - в очакване на "Seref Meselesi" по Канал Д *Тема 1*

• 52 905
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
evanjelin, добре дошла.     bouquet

ДидиHug не ми казвай, че Йойкю Караел ще участва в сериала?  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy  Shocked 

Шукран Овалъ е участвала в "Лош път" с Джансел Елчин.  Hug Лично на мен оттам ми е позната. Wink

Снеже да не е онази дето Кенан май беше ролята на Джансел се влюби в нея  newsm78 ти май харесваше Езги Мола аз този сериал гледах само първи епизод и не ми хареса колкото и да ми е симпатичен Джансел  Peace
Колкото до Йойкю най-вероятно ще участва да видим с кой ще е  Peace
Ще го понеса някак  Peace дори и да е с Керем ще го понеса някак  Mr. Green

# 121
Да, същата е, Диди. Peace  На мен ми хареса сериалът, но политика на телевизията... ooooh!

То, че ще се понася Йойкюто, така е, ама защо я тикат във втора продукция, която смятам да гледам. ooooh!

# 122
Да, същата е, Диди. Peace  На мен ми хареса сериалът, но политика на телевизията... ooooh!

То, че ще се понася Йойкюто, така е, ама защо я тикат във втора продукция, която смятам да гледам. ooooh!

Трябва да покаже качествата си откритие на 21 век без да я заличава никой !!!... Rolling Eyes
Не харесвам Йойкю,никога не съм го крила,но ще я изтрая някак може и да ми хване окото този път знае ли се  Peace
Ето и нещо още сигурно със сигурност Бурджу Бириджик се присъединява към екипа защото напускала Бени Бойле Сев  Peace на мен ми е доста симпатична тази девойка
Значи Шукран е точно тази за която си мислех ясно,но не се сещах за сериала  Peace
И още нещо снимката на филма на Мехмет,Фарах и Керем са приключили вчера  Peace

# 123
Шукран може и да не ми харесва, но играе добре.  Peace Визията й ми идва малко груба, както и гласът, но притеснения за качествата й като актриса нямам.  Wink Да се надяваме, че тук Йойкю ще ми допадне, няма да се настройвам негативно предварително.  Peace

Бурджу не ми е позната, красива е, другото ще го установим по-нататък. Wink

# 124
Момичета! Hug
Много интересно около новия проект на Керем. Интересен актьорски състав и познати лица. Благодаря ви за споделената информация! Hug

# 125
Габи,   bouquet

Фенско творчество. Wink Kerem Sayer & Zeynep Sayer Hug

# 126

Хммм ХанКер на едно и също място пък снимани по отделно
Пуснали са я преди две часа в една от страниците които съм харесала видях и я пуснах

И нещо което направих на бързо,но не ми харесва как стана  Peace

# 127
Диди,  Hug сигурно са стари.  Wink  Керем е в Америка, така че няма как да са на едно и също място. Hug На мен колажът ми харесва.  bouquet

А една снимчица на севгилито, правена от сестричката Мелис Бюрсин... може... нали?! Wink

# 128
Ямур много ми харесва тук  Peace и като цяло в самата фотосесия  Peace
Стои ми различна хубаво момиче е по принцип на мен ми допада,но повече си харесвам Ханде  Peace Heart Eyes
Нещо от сериала един колаж който беше правила една моя позната в дизито фенка на ЯКер   PeaceИначе радвам се че ти е харесал колажа ще се опитам да направя още нещо по натам  Peace

# 129
  То и на мен фотосесията ми хареса,а този винтидж ефект в някои от снимките доста и отива на лицето на Амур.Е, да се родеем със вкусовете на западната мода Wink Wink Wink Wink

# 130
На мен по принцип Ямур ми харесва, а фотосесията наистина е хубава. Wink Peace

Нещо от сериала един колаж който беше правила една моя позната в дизито фенка на ЯКер   PeaceИначе радвам се че ти е харесал колажа ще се опитам да направя още нещо по натам  Peace

Значи не съм единствената. Joy Joy Joy Joy Joy

Лека от мен. Hug Heart Eyes

# 131

Хммм ХанКер на едно и също място пък снимани по отделно
Пуснали са я преди две часа в една от страниците които съм харесала видях и я пуснах

И нещо което направих на бързо,но не ми харесва как стана  Peace

Колажът ти е невероятен Диди.(Може ли да се обръщам към теб така?)

# 132
Момичета! Hug
Много интересно около новия проект на Керем. Интересен актьорски състав и познати лица. Благодаря ви за споделената информация! Hug

Габи  Hug добре дошла и от мен в тази тема. Много се радвам, че и ти си тук. И аз съм на мнение, че актьорския състав е интересен. Peace

# 133
Добро утро. Hug Hug Hug

Оставям ви за няколко дни с едно момче с куче да ви пази. Wink

Желая ви приятен и слънчев петък.  bouquet

# 134
Добро утро !  Hug
Снеже не си единствената спокойно  Peace Mr. Green и приятна почивка Flutter
Да си прекараш хубаво !  Hug Heart Eyes Hug
Боби разбира се че може да ме наричаш така защото все пак това си е моето име  Hug Hug Hug

И за събуждане няколко мои нещица  Hug

Общи условия

Активация на акаунт