Керем Бюрсин - преди и сега - в очакване на "Seref Meselesi" по Канал Д *Тема 1*

• 52 769
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
Керем Bursin-yeniiii!!!!! - Ajanstan Wink

ДидиHug откъде знаеш пък. Mr. Green

# 211
Емре Курал е пуснал снимката като е писал:Денят свършва и работата свършва...
Ох голям ми е сладурчо като ги сложи така очилата  Blush не че не го харесвам всякак  Joy  Heart Eyes

Ако става въпрос Исмаил Еге (Баръш) са го харесали в ансансиор  Joy
Абе всичко зависи от самата мен стига да имам амбиция , а това за 6 месеца в Турция е голяма амбиция за да се уча  Peace
Иначе не съм от най-ученолюбивите  Joy
И плановете ми където ги имах пропаднах чичо ми идваше септември към България и щеше да ме вземе за няколко месеца към Лос Анжелис ама няма да стане  Mr. Green
купих си един учебник между другото за да съм по подготвена за четене писане и разни неща и смятам да се подготвям по него до 1-ви октомври за да не съм боса и да не се излагам  PeaceИ ще си го взема и с мен сега на почивката да си чета и да си пиша думички и изречения  Peace
То аз направо не мога да повярвам утре само трябва да им занеса едно психо и всичко е наред да не съм се водила на отчет ....
И от събота малко на почивка във Велинград там най-много обичам... Heart Eyes Mr. Green

# 212
  • София
Не се пише ансансиор, а асансьор  Joy Joy Joy

# 213
# 214
Добро утро. Hug Hug Hug

Дидиbouquet

Абе, вие няма ли да се спрете вече.  ooooh! Писна ми само забележки и акъли да раздавате. Stop Ако имате нещо да кажете по темата, ок, иначе никой не ви иска уроците по български език, или каквото и да е било друго.  Tired Пфууу...  Tired

Хубав ден.  bouquet

# 215
Снеже,  Hug Hug Hugне се ядосвай момичетата са видели и казват  Hug  Peaceняма страшно аз и нарочно така съм го написала защото ми е прецакан бг на компа та ми липсват някой букви и е разбъркано това не означава че не знам как се пише  Whistling
Пък и винаги гледам по бързо да го напиша и си допускам грешки  Whistling
Ох,оправих всичко сега е време да се заема с багажа ,но това ще стане като си почина после
Мале бяхме до някакъв психодиспансер за една бележка така се уплаших беше пълно с хора които имат психически отклонения направо ми стана мъчно за тях  Cry

# 216
Çekimleri ertelendi... Çekimlerimizin başlama tarihi 18 Ağustos 2014. Takipte kalın sürprizlerimiz var....

Ако съдим по колажите, нашето момче ще е с Ясемин.  Wink Не вярвам актьорите случайно да са подредени по един и същи начин два пъти. Peace

Последна редакция: пт, 15 авг 2014, 15:11 от ·٠•Snejka•٠·

# 217
Снеже   bouquet
Снимките са се отменили  Whistling
Датата на започването е 18-ти август
Тоест от понеделника почват да снимат  Whistling
Продължавайте да ни следите имаме изненади...

Честно казано и Ясо и Бурджу са сладурани и двете ги харесвам разбира се коя двойка ще ми допадне ще видя като започне сериала  Stop

# 218
ДидиHug  мерси за превода.  bouquet От понеделник чакаме снимки от сета. Wink

Е, как коя двойка - естествено ЯсКер, т.е. ТаЙоз. Wink Mr. Green

# 219
 Диди,добре,че си ходила на психодиспансер та да видиш,колко народ не си пие хапчетата
 Joy Joy Joy Joyами като е такава здравната ни система ooooh!

# 220
Диди,добре,че си ходила на психодиспансер та да видиш,колко народ не си пие хапчетата
 Joy Joy Joy Joyами като е такава здравната ни система ooooh!
Не просто ми се уплаши окото направо треперих като листо  #Shocked
Добре че не бях самичка и баба беше с мен каквато съм страхлива  #Crazy
Господ да пази никой да не попада на такова място  Peace  Sad

Снеже то че ще ми хареса ще ми хареса то от сега ми харесва  Joy Blush
Абе ще видим къде ще има химия и физика или ще има едно голямо нищо  Whistling

# 221

Ще има, ще има, ако няма - ние пак ще я виждаме. Joy Joy Joy

# 222

Ще има, ще има, ако няма - ние пак ще я виждаме. Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy

# 223
Момичета , супер сте! Толкова информация сте напускали за "Шереф" .. Hug Hug Hug Пък Керем такъв сладур е ..  Heart Eyes
Значи снимките се отменят за 18-ти ..  Whistling Whistling

Момичета , пиша ви , защото съм длъжна да попитам , проблем ли ще е ако част от информацията т.е. по-важното се пуска в тема свързана с Шюкрю?

# 224
ГабиHug питаш дали може да се ползва информация за тема, свързана с Шюкрю ли? Ако правилно съм разбрала - от моя страна няма проблем.  Hug Но, който харесва само Шюкрю, няма проблем да пише и тук.  Hug Аз също много го харесвам. Wink

И Керем ли ще ходи в "Качак"?  Shocked И тази снимка нова ли е? Wink

http://gecce.com/magazin/haber/kerem-ve-yagmurun-kacak-kutlamasi

Общи условия

Активация на акаунт