Остров Тасос - 7

• 113 928
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
Запис и от мен и да кача един линк от старата тема който на мен ми беше полезен. Благодарности към bleg.  bouquet

https://www.google.com/maps/ms?msid=205018101700109706779.0004de … =0&dg=feature

Последна редакция: ср, 30 юли 2014, 19:01 от opelcorsa

# 16
Пу, първа, в очакване на септември и Рахони!
През кого си резервирахте?

# 17
Хайде и аз тук Simple Smile В неделя тръгваме за Потос. Grinning Последно решихме да разделим пътя заради малката, за да ни е по-спокойно, нали на почивка отиваме все пак ( никой не ни гони, че да бързаме) Simple Smile
Пу, първа, в очакване на септември и Рахони!
През кого си резервирахте?
Ние сме си резервирали през booking.com.
Приятна почивка на всички  Simple Smile

# 18
  • София, под Карлсон
Хайде и аз пак тук. Благодаря за подновената тема. След много разглеждане, чудене, мейли и телефони, пак ще сме на Тасос, но този път и ще покъмпингуваме Sunglasses Малкият е във възторг, дано да му хареса, а за мен ще е връщане 7-8 години назад, когато последно бях на къмпинг Simple Smile. Половината Тасос ми е добре познат, дано намерим време да разгледаме и другата половина. нямам търпение вече Crazy

# 19
Благодая на всички,които ми препоръчаха къмпинги!   bouquet

# 20
Здравейте,
Предстои ми пътуване до о-в Тасос през следващата седмица в хотел Vlachogiannis Hotel в градчето Принос. Ще Ви бъда благодарна за препоръки за плажове и ресторанти/таверни в района. Ще бъдем там за седмица,ще обиколим,разбира се. Това ни е второто посещение на острова,но този път ще е по-продължително. С включени закуски сме и затова се интересувам за подходящи места за вечеря,от които ще останем доволни. Не обичаме многото шум и чака-рака,затова ще оценя препоръките за ресторанти,а не толкова таверни, както и ориентировъчни цени,за да знаем колко да носим със себе си при вечерните излизания.

Обещавам обратна връзка щом се върнем.

Поздрави Simple Smile

# 21
Здравейте,
скоро намерих темата и нямам време да прочета всичко,затова моля за съвет .Тази година за първи път ще ходим в Гърция на море и ни препоръчаха Тасос ,проблемът е че нямаме още резервирани места ,а смятаме да ходим края на август ,местата бързо свършват а аз още не мога да избера точно в коя част да почиваме :
Моля препоръчайте ми място с хубав пясъчен плаж ,но и да е малко по- оживен курорт.Ще ходим с кола може ли да обиколим и други плажове ?Препоръчайте ми и хотели ,а как стои въпроса с wi-fi на острова ?
Благодаря предварително ! Simple Smile Хубаво лято на всички ! 

# 22
  • София
Mariq99, най-големият пясъчен плаж и оживено /ако въобще може да се каже, че има такова/ място е Golden Beach. Да, може да се обиколи острова без проблем за един ден с къпане на 2-3 места примерно. Обиколката му е 100 км, така че не е проблем.
За настаняване можеш да се върнеш по-назад в темите /в шеста тема, например/ и ще намериш доста координати.

# 23
Бих искала да попитам, някой от вас ходили ли е оргнизирано на Тасос, с група? Мислим да ходим септември, но чувам, че било малко скучно. Има ли нещо интересно, което да се види, извън плажовете и таверните?

# 24
  • Пловдив / София
Зависи какво очакваш да видиш/да има.
Лично за мен, Тасос няма кой знае какво за гледане. Няма и нощен живот.
Ние ходим заради спокойствието.
Харесва ми това, че не е презастроено като по нашето Черноморие. Ходим заради хубавата вода в морето и вкусната храна.
Няма забележителности, в смисъ лна музеи или нещо такова.

# 25
  • Варна
Здравейте! Някой може ли да ми предложи место за нощувки в района около Комотини, Керамоти или Александруполис. Минаваме от там и искам да останем за 1-2 нощувки в района.

Последна редакция: вт, 05 авг 2014, 15:55 от vstan

# 26
  • София
Здравейте! Някой може ли да ми предложи место за нощувки в района около Комотини, Керамоти или Александруполис. Минаваме от там и искам да останем за 1-2 нощувки в района.
Ние юни бяхме тук http://www.keramotigoldensands.gr/contact.html . Не е нищо особено, но става...

# 27
Записвам се да следя темичката, защото и ние искаме да ходим на Тасос септември или октомври месец.
Има много предложения, но ние най-вероятно ще ходим с кола и затова избрахме да е Тасос, тъй като е по-близичко.
Гледах офертите на Планет травел, тъй като ми препоръчаха тази агенция като  с най-много предложения за Гърция. Някой правил ли е резервация чрез тази фирма?

# 28
  • Варна
Ние юни бяхме тук http://www.keramotigoldensands.gr/contact.html . Не е нищо особено, но става...

Благодаря за предложението, ще го разгледам  Sunglasses

# 29
  • Разград
Здравейте!
Включвам се в темичката, признавам си, не съм чела старите теми, но ще го направя. През Май, ходихме на наша си екскурзийка до Кавала и Тасос и решихме, че Септември ще отидем за няколко дни за поредно, трето, за сезона моренце. Много ми хареса плажът, водата и спокойствието на Тасос. Да, няма нощен живот, и според мен, но почивката за мен е спокойствие. Като изчета темите и ако имам въпроси ще питам. Засега търсим не претенциозно и скъпо хотелче, което да е близо до хубав и спокоен плаж. Ще сме няколко души с едно дете - нашата голяма кака, която е на 6 годинки, така че се надявам да изберем нещо хубаво и не много скъпо.
На всички пожелавам една прекрасна почивка на този невероятен остров.

Общи условия

Активация на акаунт