Остров Тасос - 7

• 113 960
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте,

Харесахме си този хотел - http://www.aeolis-thassos.gr/
Единствено мре притеснява плажа - дали има чадъри и дали са нужни обувки, т.е дали е каменист?

Ще се радвам ако споделите мнения.

Благодаря ви предварително!

# 61
Смин, отговарям на въпроса ти с уговорката, че видях плажа преди сезонът да беше започнал активно.

Ние също бяхме харесали хотела заради гледката и условията, но точно плажът ни отказа (с малки деца сме). Имаше големи камъни както във водата, така и на пясъка. Точно на влизане в морето даже освен камъни имаше и нещо като плоски парчета скала. Имаше стойки за чадъри, но без чадърите, още се приготвяха. Може да са изчистили по-големите камъни от пясъка, но тези хлъзгави скали...не мисля, че има как да изчезнат. До плажа се слиза по едни стълбички.

# 62
А можете ли да ми кажете какво е обикновено времето в края на септември? Не отиваме за плажа, просто да си починем малко. Датите са 26, 27, 28 септември. Чудя се какви дрехи да си взема.

# 63
Смин, отговарям на въпроса ти с уговорката, че видях плажа преди сезонът да беше започнал активно...

Благодаря ти много!   bouquet

# 64
Миналата година бяхме на острова до 28 ,09 ,времето беше супер ,е сутрин и вечер беше малко хладно ,но освен якенце друго не ти  трябва .Тази година пак сме там -от 21 -до 28 ,09 така че .............Поръчала съм на Емо Чолаков само слънце ...............

# 65
  • Варна
Здравейте момичета и момчета.
Предстои ни пътуване до Тасос от 3-ти до 10-ти септември.
Спомням си, че в някоя от предишните теми се коментираше с коя застрахователна компания е най-добре да се сключи здравна застраховка, за да не се налага да се плащат суми на място. Можете ли да ми припомните, че не можах да намеря информацията?

# 66
  • Варна
Спомням си, че в някоя от предишните теми се коментираше с коя застрахователна компания е най-добре да се сключи здравна застраховка, за да не се налага да се плащат суми

Nие в ЗАД Виктория - имали сме инцидент и сме се справяли без да платим и цент!!!

# 67
Ние си извадихме европейски здравни карти в ДСК- безплатно за всички ни и няма да правим застраховка. Имаше мнения че са я ползвали в Гърция и не са имали проблеми. Дано да е така и с нас, или поне да не ни се налага да я ползваме.

# 68
  • Варна
Искрено пожелавам на нас и на вас да не ни се налага да използваме здравната застраховка!   Hug

# 69
Аз също извадих здравни карти на всички, но повечето ми познати пътуват и със застраховки.
И сега седя и се чудя да направя ли и здравни застраховки. Досега сме пътували само организирано и сега малко ме е страх ако нещо се случи как ще се справим.

# 70
  • София
Mimsun,  ние си правим застраховки, защото в много от малките селца няма държавни болници, които могат да те поемат по касата. Например, на син ми се наложи да вадят игли от таралеж /бяхме в Никити/ . В съседното село, първият частник, койтоо намерихме, работеше с Алианц и ни свърши работа. Ако трябваше да ходим до болница, тя е в Полигирос, на 40 км. Самата манипулация е струвала на застрахователя 130 евро. А застраховката, за 4ма, за 8 дни , за 10000 евро, ни струваше 20на лв.

# 71
Мерси много, сега схванах разликата, явно и аз ще направя и застраховка.

# 72
  • София
Ние пътувахме със застраховка от Алианц.

# 73
  • София
Здравейте, може ли някой да ми препоръча хотел на о-в Тасос подходящ за малко дете на 2,6г не токлова хотела,а плажа искам да бъде плитък и без камъни, и водни таралежи...мн благодаря за препоръките
 набелязала съм два хотела ALEXANDRA BEACH 4*и Ilio Mare 5*  някой да има впечатления за тях или препоръки за други?

# 74
  • Пловдив
На Илио маре има таралежи и камъни. За децата е голяма скука, няма никакви забавления (инфото ми е от юни). Чадър с 2 шезлонга е 7 евро (ако си вземеш карта за по дълъг период 5), интернета за една седмица 24 евро. На нас храната не ни хареса и се хранихме навън,както и обикаляхме по други плажове.

Общи условия

Активация на акаунт