Остров Тасос - 7

• 114 018
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Снимки да ти кажа правя само на детето, нищо друго не съм снимала. Толкова ми е спокойно на плажа в Пефкари, че ме мързи да ходя където и да било, а и като знам, че трябва да натоваря цялата кола с 1000 надуваеми работи, да пътуваме с колата в тия жеги, за да стигна до някакъв друг плаж, било то пясъчен, за няколко часа, защото после трябва да се приберем да спи детето, някак си ми се губи желанието. Иначе много искам да отидем до Парадайс и Макриамос, но ще видим кога ще е. Довечера пак ще ходим до Потос. Намерих таверната с шалчето на ЦСКА, но за сега не сме седяла, защото имаме включена вечеря. Снощи видях табелка, телешка супа, гирус, салата и десерт за 7 евро Simple Smile  Иначе тук в Пефкари цените са много надути, все едно съм в Дубай!

# 601
  • До морето
Аз казах за шалчето на ЦСКА, дано да ви хареса там.

Ох, само като те чета и пак ми се доходи  Laughing Но напоследък кръстът все повече ме боли и не знам дали ще издържа пътя до там, а и съм в болничен и май не мога да напускам страната  newsm78

# 602
Аз от теб знам за шалчето :p Бременна ли си, та имаш болки в кръста Simple Smile

# 603
  • До морето
 newsm10

# 604
  • Stuck in a moment
И на мен много ми се ходи пак! Сега оглеждам оферти за тук, обаче като се сетя там колко беше чисто морето и как никой не ме е изнудвал за чадъри, Бг морето ми се отщява.

# 605
  • София
Привет от Трипити. Много е красиво тук. Разгледахме и пещерата. Лошото е, че без обувки камъчетата са доста неприятни, почти веднага като влезеш във водата започнат едни огромни каменни блокове, което пък е интересно за гмуркащите се. Моля да ми предложите хубав пясъчен плаж, до който се стига лесно. Четох, че до Голдън бийч се стига по 5км черен път, но не разбрах дали поне е равен.
 Иначе неприятно впечатление ми направи, чи още при пристигането поискаха да платим цялата сума, а  "забравиха " да споменат, че имаме включен обяд и други дреболии, които като се съберат вече дразнят.

# 606
Привет от Трипити. Много е красиво тук. Разгледахме и пещерата. Лошото е, че без обувки камъчетата са доста неприятни, почти веднага като влезеш във водата започнат едни огромни каменни блокове, което пък е интересно за гмуркащите се. Моля да ми предложите хубав пясъчен плаж, до който се стига лесно. Четох, че до Голдън бийч се стига по 5км черен път, но не разбрах дали поне е равен.
 Иначе неприятно впечатление ми направи, чи още при пристигането поискаха да платим цялата сума, а  "забравиха " да споменат, че имаме включен обяд и други дреболии, които като се съберат вече дразнят.

Не знам къде си го прочела това, но до Голдън бийч се стига по асфалт, без никакви проблеми. На самият плаж са разположени двете села - Скала Панагия и Скала Потамия. До Мраморният плаж, вече се стига по черен път - около 3-4 км, колата става неузнаваема от прахоляк, но си заслужава да се посети, въпреки голямата тъпканица. До Парадайз бийч, също се отбива от главният път и има около 300-400 м. черен път, но не е проблем те да се минат и пеш. Друг хубав плаж е Айлики.

# 607
Аз получих  болките в кръста след раждането, бяха ужасни, добре че беше за около 2 седмици. Ходих на море в Солун и в Китен с коремче , влизах вече в 8-мия месец, ама много внимавах, само под чадъра и си четях книжка по цял ден. Сори за отклонението.
Вчера ходихме до Парадайс Бийч, пътя не е толкова лош от но няма никакви места за паркиране. Първо тръгнахме пеша с 100 неща и детето, после мъжа ми се върна да вземе колата и ни закара и пак се върна да я остави. Платихме 7 евро за 2 шезлонга и един чадър (супер малък, а не голям като нашите), буквално от всякъде имаше хора, все едно сме нагъчкани, а свободната зона беше празна. Хареса ми много, но за мен това не е място за почивка в Пефкари си изкарвах 100 пъти по яко. Детето не иска да заспи, започна да реве, само си запушва ушите...ужас.. Решихме, че тоя път повече няма да го минаваме и преценихме, че е по добре да отидем до Мраморния плаж. Точно около 5-6 км земен, перфектен път е кара се без проблем. Понеже вече беше към 19:00 на плажа имаше 5-6 човека, направихме си снимките и си тръгнахме. На връщане се вкарахме в егати цирка, на детето му стана лошо и като взе да Sick , ужас. Та криво, ляво се прибрахме в 22:15. Честно казано половината ден ми премина в път и не си починах, а изморих. Днес релакс в Пефкари Simple Smile

# 608
  • Варна
Четох, че до Голдън бийч се стига по 5км черен път, но не разбрах дали поне е равен.

Не стига че двата му края завършват със села ами и ги свършва асвалтов път зад плажа осеян с таверни , студия , хотелчета.Просто бъркаш плажа , може би с Парадайз- Голдън бийч  е се едно градски плаж.

# 609
  • София
Благодаря  ви. Явно съм объркала името!

# 610
  • Пловдив / София
Така, аз, както писах, резервирах тук от нач. на септември.

http://www.lina-apartments.gr/

Платих през този сайт: transferwise.com Да е жива и здрава съфорумката, която го препоръча.
Платих само 2,80лв. такса. За сравнение в Уникредит ми поискаха 30Е, а Уестърн Юнион - 18Е.

Та, снощи ми писа лелята, че си е получила депозита и потвърди резервацията.

Тъй като това ще ми е трети път на Тасос, този път ми се ще да посетим някои различни места, които сме пренебрегвали предишни ходения.
Набелязала съм плажовете Металя и Ливади, манастрира Св. Панталеймон, Теологос и/или Кастро.

# 611
  • София
Здравейте,
може ли да ми кажете къде са хубавите плажове на осторв Тасос. Искам да направя резервация, но държа на хубав плаж, така че ако препоръчате и хотел, ще ми е много полезно. Харесах хотел THASSOS BLU APARTMENTS в Принос, но не знам какви са плажовете там. Моля, ако някой е ходил там да пише отзиви.
Благодаря предварително.

# 612
  • Пловдив / София
Здравейте,
може ли да ми кажете къде са хубавите плажове на осторв Тасос. Искам да направя резервация, но държа на хубав плаж, така че ако препоръчате и хотел, ще ми е много полезно. Харесах хотел THASSOS BLU APARTMENTS в Принос, но не знам какви са плажовете там. Моля, ако някой е ходил там да пише отзиви.
Благодаря предварително.

Не знам какво разбираш под хубав плаж.
Разгледай тука. Има и снимки за всеки плаж.

http://www.go-thassos.gr/about-thassos/places

# 613
  • Stuck in a moment

Вчера ходихме до Парадайс Бийч, пътя не е толкова лош от но няма никакви места за паркиране. Първо тръгнахме пеша с 100 неща и детето, после мъжа ми се върна да вземе колата и ни закара и пак се върна да я остави. Платихме 7 евро за 2 шезлонга и един чадър (супер малък, а не голям като нашите), буквално от всякъде имаше хора, все едно сме нагъчкани, а свободната зона беше празна. Хареса ми много, но за мен това не е място за почивка в Пефкари си изкарвах 100 пъти по яко. Детето не иска да заспи, започна да реве, само си запушва ушите...ужас..
На мен Парадайс бийч много ми хареса, обаче хич не си помислих за платената зона. Първо е навалица и второ на Голдън бийч давахме 9 евро за чадър, 2 шезлонга и три напитки, т.е. има разлика в цената (освен това от втория път нататък ни носеха и вода). На Парадайс си сядахме на свободната зона и там е супер Simple Smile

# 614
  • Варна
Разгледай в Го Тасос Голдън Бийч - голям 5 км. пясъчен плаж( достатъчно голям да не е никога гъчкан и да има достатъчно свободни зони) , със села от двете страни и повече от 120 места за настаняване - хотели , хотелченца , къщи за гости , много голям къмпинг , пансиони , отделни ваканциони апартаменти , таверни , магазини , пекарна , кафенета....................

Общи условия

Активация на акаунт