Августовско слънце мира няма,ще се крием в сянката със книга на прохлада..

• 21 711
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Нели, съболезнования  kiss В такива моменти всички приказки са неподходящи, болката и пустошта си остават...

Нара, честито - виж какво прекрасно другарче си имаш, а химикала  Heart Eyes

# 106
Нели, съболезнования Sad

--------------

Нара, имаш си прекрасно другарче и страхотен подарък  Heart Eyes

# 107
Нели моите съболезнования  Flowers Rose

Не знам какво друго да кажа  Sad

# 108
  • София
Ехаааа!!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Нара, прекрасни подаръци си получила от Зори!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
РоклАта е много сладурска с това буалче  Crazy И шоколада, и химикалката - всичко е подбрано с много вкус и любов! Браво на Зори!  Hug
А за книгата - много я харесват и хвалят. Вярвам, че ще ти хареса  Hug

Нели, съболезнования...  Flowers Rose
Това е животът... за съжаление.

# 109
Нарче, честито мила Hug
Страхотни подаръци ти е направила Зори!

# 110
  • София
О, Нарче, честито! Още един прекрасен подарък /и книгата, и роклята/, при това от толкова фина дама   Hug.

Аз май започнах да разплитам нишката на тайната и ако не бъркам и не изпускам нещо, то май зная на кого съм се паднала  Heart Eyes.

# 111
  • Сред лисици
Честито, Нарче, мое другарче!  Hug
Не се наложи да подкупваш Нели за да ти се падне Зори да ти подарява! Grinning
Много е хубаво всичко!

# 112
Страхотни подаръци момичета  Heart Eyes
Влюбих се в дрешката   bouquet
Аз влязох да се похваля с дългоочаквана новина, държа "Нестинарка" в ръцете си! Нямам скенер, но ще направя скан с фотоапарата и ще се опитам да я мина през ABBY FineReader, ако някой има желание, ще я пратя да помага с редакцията. Скоро обаче ще я споделя с вас  Hug

Нели,   action032

# 113
Мария, това се казва новина! Браво!  HugДа разкажеш и как я намери! Да не си взела екземпляр от самата авторка?

Нара, честити подаръци!  Hug Много красиви и стилни! Браво и на Зорница за старанието, което е вложила и вниманието, което е отделила за играта. Тя още като каза, че вади шевната машина и си помислих, че ще спретне една рокля за книжка, тя си е сръчна определено! И това бухалче е толкова сладичко!

Нели, и от мен съболезнования за роднината ти. Лека му пръст.

Но път виж Мария каква хубава новина ни донесе!

# 114
От библиотеката е, затова ще бързам да я снимам и да я върна, даже не съм сигурна дали ще стане с фотоапарата  Thinking Ако не се получи, ще потърся някой познат със скенер  Grinning

# 115
Мария, даже и с телефон с по-хубава камера ще стане. Аз съм снимала така (няколко страници), но си е голяма играчка. Hug

# 116
  • на североизток от Рая
 Благодаря ви, момичета!  Hug Наистина в такива моменти думите не стигат, или пък не идват.

Само минавам да ви се обадя. За нищо не ставам. Много слаб характер имам...

Мария, въпреки душевната ми болка, нещо в мен трепна заради "Нестинарка". Аз имам скенер, но вярвам, че ти ще се справиш.

Утре ще пиша повече, ще прочета по-подробно.

Зори, страхотен човек си, знаех как ще въздейства подаръкът ти на емоционалната Нара.

Прегръщам ви!  Hug

# 117
  • ГОре на черешата...
Нели, съболезнования Cry! Прегръщам те Hug!

Нара
, честити подаръци - разкошни са Peace!!! Браво на Зори  bouquet!

# 118
Аз май започнах да разплитам нишката на тайната и ако не бъркам и не изпускам нещо, то май зная на кого съм се паднала  Heart Eyes.
Още ли не е пристигнала при теб книгата? В петък сутрин е изпратена Thinking

Онова болднатото от оня ден нали го помниш? Ся да не се отметнеш Grinning
По между другото, книгата както е пристигнала, така е и изпратена, та няма да е съвсем гол подарък, може и да има някоя рекламна брошурка Whistling Laughing А ако си късметлийка, и някой разделител...

А сега сериозно, наистина съжалявам, че няма да успея да те зарадвам истински. А ти го заслужаваш. И изобщо съжалявам, че развалих играта и се забавих Embarassed Embarassed Embarassed
Отивам да се срамувам, пък и след страхотния подарък на Зори към щастливата Нара, още повече се засрамих.

Нели мила, моите съболезнования. Да почива в мир Flowers Rose Flowers Rose

# 119
  • София
Кости, как можа да кажеш, че си развалила играта  box!
Забавянето ми идва супер - искам книгата за отпуската ми, има време до тогава.
И още нещо - от списъка със заглавия, който приготвих за тази игра, помня едно единствено. Не защото не искам еднакво всичките пет книги, а защото много пъти си смених мераците и в крайна сметка не помня какво последно посочих  hahaha. Умишлено не се връщам назад, не искам да се подсещам. С две думи - изненада за мен ще има  Heart Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт