Августовско слънце мира няма,ще се крием в сянката със книга на прохлада..

• 21 720
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
О, аз нямам намерение да ги купувам всичките, но все пак си ги отбелязвам, защото ми харесват. Днес вече си купих един, имам и още два нови за редене, така че скоро не се очертава купуване, а по-вероятно продажба.  Simple Smile (аз също продавам някои пъзели, които съм сигурна, че няма да редя отново, а пък и за да освобождавам място за нови кутии.  Simple Smile)

# 91
  • София
Тук съм  HugСетих се за теб Нелко ама викам си тя правеше плановеза едно бързо моренце,та сигурно е заминала. Ррадвам се че сте се напекли и накефили.
Не ме бива в нищо. Нито плета нито мога торти да правя. Затова поклон от мен. Много ценя способните хора.
Утре тръгваме към Албена. Малкият днес беше кисел. Повърна и сега е добре. Пак ще пиша. 

# 92
  • Пловдив
Нели, на 31 вечерта живи и здрави трябва да съм си в Пловдив  Sad

# 93
  • Benelux / Varna
Момичета, у дома съм и съм адски щастлива! Simple Smile
Нямам нет , а и за 15 дена няма как да си пусна, но ще ви пиша от кафенета и барове  Simple Smile
От летището директно в пощата бягах  Blush, получих и изпратих подаръче !
Моето другарче се оказа Лофчето   bouquet , Лофче, благодаря мила, емоциите от играта са невероятни ! Книжката, която ми е избрала е на любимата ми писателка Алиенде — Игра на изкормвач, в момента не мога да кача снимки, но по— късно ще го направя ! Посланието на магнитчето ми хареса много и ще се стремя към него Simple Smile
Още веднъж ти благодаря от сърце ! Ама как те надуших, че си ти, а ? Wink

И едно послание към моето другарче— тичай утре към пощата, пощаджийката каза, че утре ще е при теб! Я да видим сега кой ще търчи утре до пощата, а?

Прегръдки  момичета, мен не ме мислете, най си е хубаво у дома, при мама,сестричката и тате  Blush

Гале, това за рачетата го знам, най—добрата ми приятелка още от деца е раче, тя ми е като втора сестра, познавам характера й по— добре от самата нея   Simple Smile иначе се разбирам прекрасно с близнаци, повечето ми дружки са близнаци, мама също.
А аз — аз съм скорпионче  Embarassed

Рейнче, запомних, неприменно Simple Smile

Лека вечер момичета  Hug

# 94
Айде и аз да се включа (пак в ранните часове) . Колко много сте писали!   ooooh!
Нели,чудесни снимки! Радвам се,че дрешката още се ползва!  Simple Smile
Никога не съм редила пъзел(освен детски с децата) ,струва ми се интересно,но от къде време!
И мен не ме бива много с ръцете,ушила съм само няколко мнооого мънички гобленчета и това е. Предпочитам като съм свободна да хвана книжка.  Wink
Но се възхищавам на талантливи и креативни хора ,като вас!   bouquet
Иначе и аз съм на две по 22 и съм скорпионче.  Flutter
Хубав ден! Отивам да се трудя!  Wink

# 95
  • на североизток от Рая
 Ех, Зори, толкова се радвам, че си тук!  Hug Heart Eyes При мама и тате и стените помагат.

Май не останаха чакащи. Знам ги аз кои са, но и те ще се обадят днес-утре с получено пакетче.  Simple Smile

И забравих да ви кажа `Добро утро!`Да е прекрасен денят ни!   bouquet

# 96
Добро утро  Hug

Зори , добре дошла в България !  Hug

Наистина много се стесни кръга на заподозрените ми другарчета : остават да подаряват Зори и Кости , а май да получаваме аз и Вени . Зори каза , че не ми е другарче , значи моето другарче е Кости , А другарчето на Вени е Зори Laughing  То и без кълбо може да го познаеш това  Laughing Освен ако не бъркам , което и това го има  Thinking

Ели
, видях ,че и ти си от зарибените пъзелоредачи , чакам да взема заплатката тези дни и ще си поръчам , доста богат избор има в сторе.бг , пък и в другите сайтове се поразрових , от красиви по красиви има.

# 97
  • на североизток от Рая
 Момичета, защо ви няма днес? Доста ми е  Cry,
Скрит текст:
свако почина, довечера ще отида да се простя с него, но сега нещо ме изяжда отвътре...

Търся да се разсейвам с нещо, с цветя, книги, но не става.

# 98
  • София
Нели   action032

Скрит текст:
В такива моменти, никога не знам какво да кажа. Ккаквото и да кажиш все не е на мястото си .

# 99
  • София
Моите съболезнования, Нели ..., Бог да прости...

Имах работа днес и чакам с нетърпение да стане време да се прибирам, уморих се нещо.

# 100
Нелчо, прегръдки от мен мила и съболезнования!

Минавам само че приключваме месеца и се стягаме да почиваме офиса другата седмица!

# 101
  • София
Нели, съболезнования!
Да почива в мир  Flowers Rose Flowers Rose
Каквото и да се каже, все ще е неподходящо при такъв повод, затова
ще замълча и само ще ти изпратя голяма виртуална прегръдка.

# 102
Много съжалявам за загубата ,Нели!   action032

# 103
  • Сред лисици
Съболезнования, Нели!
За твоя свако! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 104
Момичетаааааа , идвам да направя похвал похвал  newsm44 newsm44 newsm44

Моето мило другарче е Зори !!!

Зори , миличка , просто не е истина какви сълзи на радост предизвика днес в мен , разревах се като детенце , което стискаше този голям пакет в ръцете си и четеше картичката , с толкова мили думи, хем се усмихвах, хем сълзите ми падаха върху нея . Искам да кажа едно огромно Благодаря  за радостта , която ми донесе, подаръците са много , не знам с какво заслужих всичко това , но ти си прекрасен човек и съм убедена , че с много внимание си го приготвила за мен . "Рокличката" е уникална , толкова да е весела , веднага сложих книгата вътре. А книгата..... точно онзи ден на срещата ставаше въпрос за нея , говорихме с Кали и Авлига, и аз им казвах че ако моето другарче не ми я подари ще я взема от някой за прочит. А Кали каза , че тази книга е уникална и всеки трябва да я има в личната си библиотека , ние с Авлига се спогледахме и си казахме "Значи задължително ще си я купим" и ето че ти ми я подаряваш  Party Шоколада е прекрасен , батко като го видя вика отваряй да ядем , викам "Аааа не така, имам снимки да правя , не може да ядем от него"  Laughing , снимах го и го опитахме , ами приказен , така да обичам сладичко . Повярвай ми , Зори влюбих се в тефтера с магнита , вече е закачен на хладилника ми и без друго все имам нещо да си записвам и търся нещо подръка да ми, а той е толкова красив , а химикалката е веднъж , много стилна и мадамска .
Нямам , нямам думи , просто всичко е великолепно , изпипано , направено с вкус , евала за сръчните ти ръце , доколкото разбрах "Рокличката" ти я правила , златни ръце имаш !  Heart Eyes
Хайде слагам снимките , просто искам толкова много да кажа и благодаря , трогната съм от всичко което си направила за мен и това аз да бъда зарадвана , оценявам го много  HugПрегръщам те силно  Hug

Нели , моите съболезнования, бъди силна !

Общи условия

Активация на акаунт