Августовско слънце мира няма,ще се крием в сянката със книга на прохлада..

• 21 725
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
  • София
О, Нели, радвам се, че си прекарала толкова приятни морски моменти с "моята" книга  Heart Eyes.

# 76
Минавам набързо...
Големи сте сладурки на срещата, Кали и малкият Кали Grinning, тооолкова чаровно дете Hug, Авлига, Нарчето, Слив, страхотни сте Hug
Нелко, бяхме се притеснили, отиде на морето и не се върна Grinning Hug Страхотни снимки! А  малкият фотограф Тони защо не си го снимала и той е много чаровен и нежен като теб, приличате си Hug
Зори дали си е дошла?
Паячето се е прибрала, дано се появи и да пише повече.
Хубави пъзели показвате, но на мен пипкавите работи не са ми стихия, единствено навремето плетях и ме успокояваше, но то и по принцип си е по бързо занимание, а аз както съм припряна, плета бързо, изплитам набързо по един пуловер на ден и чупя един чифт куки Laughing Mr. Green и се успокоявам Outta Joint Grinning  Но плета по прости плетива, без разни завранкулки, само опако и лице или редуване, а да и да заплитам не мога...Докато ми писна един ден и имам една блузка дополовината изплетена така стои от близо 15 години и чакам да ми дойде муза да я довърша, нищо че модата на английският ластик отмина... Laughing Като поостарея и ако се науча едновременно да чета и да плета, мога и да опитам пак Grinning
Сега единственото ми хоби и единственото нещо което ме успокоява е четенето.
Според мен "момичето" е във всяка една от нас, независимо на каква възраст сме и това е най-прекрасното нещо!
Кости, освен че си прекрасна и сътворяваш прекрасни неща Hug
Моето бързо стана много дълго, извинете Rolling Eyes
Тук пак вали, трещи, гърми и се святка, писна ми вече Tired

Хубава вечер момичета  bouquet

# 77
  • Пловдив
Привет и от мен, времето тук си е направо жега....Аз съм зодия стрелец 2.12. /много импулсивна и шумна, трябва да започна курс да се науча да не стрелям така на посоки , при това съм и чувствителна  smile3555, абе аз си се харесвам  smile3521, обикновено другите не ме харесват  Embarassed/ на 23 съм за първа година  hahaha Хобитата ми са четене, пътуване, фотография /като последното не съм го практикувала сигурно от около година, а и съм аматьорка със сапунерка/

Наричка и на мен ми допада повече пъзела с подправките  Peace

Миж на коя дата си ти? Иначе и аз като теб не съм от търпеливите искам всичко тук и сега, не утре - СЕГА  Laughing

Мариета, аз съм почти сигурна, че никога няма да бъда булка, но ако някой ден се случи искам ти да ми направиш тортата. Великолепие е това, което излиза от ръцете ти, адмирации!  smile3501

Кости, прекрасни плетива и с това съм скарана   Blush никога не съм пробвала.

Нели, нужно ли ти е да ти казвам, че си прекрасна жена?!? А момичето в теб си се вижда на снимката  Hug Госпожица и половина си, мъжът ти е истински щастливец!

Честити подаръчета на получилите!

Лека вечер от мен   bouquet

# 78
Най-сетне влязох в албума да ви разгледам  Crazy всички сте много готини. Видях прекрасни дечица и пухкави домашни любимци  Heart Eyes обичам големи кучета и да ги мачкаш на воля  Mr. Green  Heart Eyes Качих си моя подарък от юлската игра, както и снимка на моя милост + систър  Blush  Grinning

И тук гърми и се святка. Дъжда е чат-пат.

Аз съм водолейче  Flutter

Мариета, страхотна торта си направила. Направо ей така гледах  Shocked  Peace

Кости, имаш сръчни ръце, браво!   bouquet

# 79
  • на североизток от Рая
 Ех, че сте ми милички!  Hug Heart Eyes

Забравих да кажа и още нещо:

1. За пореден път правя поклон и се възхищавам пред творение на Мариета.  bowuu Ти не си човек! Тортата е като непипана от човешка ръка, това сякаш е картина. Една щастлива булка се докосна до торта, направена от най-позитивния човек, когото познавам.  Hug

2. Кости, браво, момиче!  Hug Творенията ти са изпипани, много добър усет имаш към съчетаване на цветовете, това не е маловажно, когато се правят плетива с доста цветове. Показвай ни още!  Simple Smile

Деси, защо и ти си мислиш, че няма да се видиш като булка? Какви са тези разочарования на 20+ години. Я си наточи гребена и вирни носле.  Peace

Гигова, мама също снима Тони, но доста е в далечина той и затова не го показвам.
Скрит текст:
Иначе днес разглеждах стари снимки, трих, спомнях си, толкова е хубав като беше по-малък. Е, нали е мой, така говоря, но наистина виждам една нежна хубост в лицето му, меко и топло излъчване.

И май Везните сте най-много в темата  newsm78

newsm78 Освен Нара  и аз , има ли  и друга Везна?

О, Нели, радвам се, че си прекарала толкова приятни морски моменти с "моята" книга  Heart Eyes.

Hug

Много съм ти задължена за този подарък и придружаващите го.  Hug Забравих шала, имах идея да го ползвам с книгата, но нещо се бъгнах и се сетих по пътя. Пак като не писнах, че искам обратно ,че да си го взема.  Laughing Бях замислила фотосесия, да се поувия, да съм с бански, но и с шал.

Всички искам да ви гушна!  Hug

# 80
  • Сред лисици

newsm78 Освен Нара  и аз , има ли  и друга Везна?
И Рейн е Везна и май няма други наистина. Знам ли защо ми се видяхте мнозинство Thinking?

# 81
Леле, Кости, страхотни неща си изплела! Браво, искрено завиждам на хора, които могат да правят красота с ръцете си. Да има повече бебешори, които да си ги позлват.

Нели, много си хубава плажна! Пък и фотографът явно е добър. Wink

Момичета, ама къде е това албумче с вашите снимки?  Confused  Embarassed Аз пак нещо тотално съм пропуснала... Но искам да разгледам!

Кали, благодаря за информацията за срещата. А ще има ли деца? (Моето е малко диво, нищо, че е момиченце, все пак е лъв и тигър.)

# 82
Ох, чета, чета, гледам снимки и не стигам до писането. Албумчето е страхотно! Всички сте страхотни. А децата - и малки и пораснали, съкровища! Да са ви живи и здрави на всички! И тези с големи деца са толкова младолики! Стигнах до извода, че това се дължи на четенето!  Simple Smile

Нара, и аз да се включа по въпроса с пъзелите. Вчера доредих един, който стоя започнат и разхвърлян сигурно месец. Сега ще го покажа в пъзеловата тема. Днес си купих ето този от бохоби:
Скрит текст:

Щях да ти предложа, ако имаш време и желание може да погледнеш и в продавалник. Аз от там си купувам пъзели втора ръка на половин цена, винаги са в отлично състояние. Ако това те устройва като вариант, погледни и там. 

Кости, страхотни неща плетеш! Браво! Много красиви, много ми харесаха. И одеалцето, направо мечта! Заявка за терлички за зимата приемаш ли? Аз много обичам зимата да си обувам, че все ми е студено на крачетата, ама няма кой да ми плете вече.  Confused

По въпроса със зодиите аз съм скорпион, ама мисля че тук всички сме от една зодия - четящата.  Simple Smile

# 83
  • София
Имате много интересни хобита, а и ми прави впечатление, че сте сръчни и изобретателни, изобщо доста творчески натури имаме тук.

Аз още чакам подаръче, не е пристигнало. Не бързам де, да не си помисли моето другарче, че съм нетърпелива. Напротив даже, колкото по-късно дойде, толкова по-добре, защото искам взема книжката с мен на морето, а пристигне ли много рано, ще я прочета Grinning.

# 84
  • на североизток от Рая
И тези с големи деца са толкова младолики! Стигнах до извода, че това се дължи на четенето!  Simple Smile

Laughing Сладурана. Как си го казала само.  Simple Smile Hug

Ели, как си намираш пъзели в Продавалник? Аз като гледам, все детски виждам. или пък не търся упорито. Много, много пъти съм търсила, защото има моменти, в които ме сърбят ръцете.

Да кажа нещо на плетящите. Може да ви стане интересно,  а може и не, но все пак.

Скрит текст:
Моята леля реже стари дрехи на ленти, навива ги на кълбета и после от тях плете килимчета, пътеки, възглавнички за столове, най-различни неща. Стават много красиви, имам от нея доста, мога да снимам и да покажа. И тя има усет към цветовете, прави ги шарени, просто ще проговорят. От жал да не ги окепазя, не ги ползвам.  Crazy

Точица и Мария не пишат май. За Зори прочетох, че ще липсва, но Точица дали вече е на път за летните си хойкания.  Whistling

Лофчето треска я тресе.  Crazy Party Деси, кога ще се завърнеш? Слив, как сте?

Кали, Миж, Вени също ги няма. Е, Вени каза ку-ку и изчезна, пък аз не мога да се спра. То като отвързано куче съм сега. Имам нет, кой кат мен.  #Silly

Вени, бе, как така все се надушваме.  Crazy Поправих изказването си.  Mr. Green

# 85
  • София
Ааа, тук съм! Май започна да ми се доспива и нещо не ми вървят книгите, та вися старателно във форума  Crazy.

# 86
  • на североизток от Рая
Ахаааа, тези, които ги няма тук, в момента четат. Видях гиии.  search

# 87
Нели, наистина за да намериш нещо в продавалник трябва малко повече време и търпение. Пиша просто пъзел в търсачката и разглеждам обявите наред. Но доста бързо намирам прилични пъзели, явно вече съм се усъвършенствала.  Simple Smile Ето например какво съм набелязала:

# 88
  • на североизток от Рая
 Ихаа, Ели, много са готини. Поръчвай по-скоро, че да не ме засърбят ръцете. Че и заплата имам май.  Whistling

# 89
  • София
Кали, благодаря за информацията за срещата. А ще има ли деца? (Моето е малко диво, нищо, че е момиченце, все пак е лъв и тигър.)

Това е по желание.
Лично аз предпочитам да съм без детето, защото колкото и да ми е кротко и разбрано, все с него ще трябва да се съоразявам и така ми се губи пълноценния контакт с хората.
На него бързо му доскучава, търси си свои забавления и си иска вниманието - като всяко детенце.

Тук съм, Нелко.
Ама с тоя нет предпочитам повече да ви чета, че не се знае дали няма да се скапе при зареждане на Отговор. Пък и не мога да се вредя да публикувам  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт