Августовско слънце мира няма,ще се крием в сянката със книга на прохлада..

• 21 731
  • 757
  •   2
Отговори
# 60
Здравейте и от мен ! Simple Smile
Благодаря за новата тема!  bouquet
Много ми се иска да се срещна с вас ,но може и да не съм в София. А имам да връщам книги...  Confused

# 61
  • София
И да взимаш, Нези! Пазя ти "Сянката на чинара"  Hug. Ако предпочиташ, мога да ти я пусна по пощата.

# 62
Да Кали, Тони е голямо сладурче и определено прилича на теб Hug

Някой не може ли да се свърже с Нели? Едно ми е такова притеснено Sad

Мери страхотни подаръци от страхотни момичета! Май и ти си фен на КейтитУ Wink

Нара и двата пъзела ми харесват. Даже се зачудих този с подправките къде точно в кухнята ще мога да го сложа  Thinking
От линка на Миж ми хареса този http://puzzles.bohobby.com/product_info.php/cPath/449/products_i … 7d37901fbd5c67ba7

Аз съм много търпелива за пипкавите неща. С удоволствие се занимавам с пъзели, бродерии, плетене и т.н. Носят ми някакво успокоение.
И нали си се хвалим ...
Скрит текст:
Ето какво сътворих за Марианна:

А покривалото, което бях замислила, в крайна сметка го преквалифицирах в детско одеалце. Но не е довършено още:

# 63
Кости , златни ръце имаш , прекрасни неща си сътворила , евала !  Hug

# 64
  • ГОре на черешата...
Момичета, не се тревожете за Нели, добре е, просто няма нет, но предполага, че довечера ще се включи Peace.

Кости, страхотно е, засърбяха ме ръчичките  Crazy

"Тетрадката" е прочетена Heart Eyes. Подхващам следващата...

Авлига, планираме не тръгване да направим един шоп из Бургас  Mr. Green
Скрит текст:
което ще рече на 6-ти, някъде по обяд и след това, обикновено спираме на МОЛ-а, който е на кръговото на входа на града, за Созопол и Поморие, ама как му беше името, не Галери, а другия newsm78, а сетих се - голям цирк има до него...и естествено дечурлигата ще претарашат Джъмбо , че нали при нас няма...

# 65
  • в огледалото на живота
Момичета, не се тревожете за Нели, добре е, просто няма нет, но предполага, че довечера ще се включи Peace.

Ох,най сетне вест,че Нели е добре  Hug
Мариета,благодаря,че сподели.....  bouquet
Как е морето при вас  Simple Smile

Кости,я виж какви сръчни ръчички имаш,поздравления за творенията   bouquet

# 66
  • Сред лисици
Кости, вярно си е, голяма красота си сътворила! Hug
Аз като един нервак и нетърпеливец не се спогаждам нито с плетене, нито с бродиране. Виж, реденето на пъзели, не ми е толкова неприятно.
А Нели нямаше ли да ходи на море Thinking? Или това беше само за почивните дни?
А, Мариетка е писала!
Молът е Плаза Peace. Време за срещичка ще имаш ли? Или много ще бързате?!

# 67
  • ГОре на черешата...
Жегаааа...и вълни. Любимата комбинация на жабите ми Laughing. Тръгваме след малко пак на плаж, че ми изядоха ушите да мрънкат Crossing Arms...

Авлига, ще ти пиша ЛС.

# 68
  • на североизток от Рая
 Здравейте, мили приятелки!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Безкрайно много ми липсвахте през двата дни, в които и аз липсвах. Но пустите технологии, изигра ми номер нета.

Ще се върна да чета в старата тема, ще прочета и тези 5 страници в новата и тогава пак ще се включа с обстойно рИвю.

Благодаря, че ме мислите. Това значи толкова много за мен.
 Благодарна съм на Мариетка, че ми се обади, че след нейното обаждане ми светна пред очите.
 Господ чу молбите ми и нетът вече е факт.

Отново ви казвам, че ви обичам и съм безкрайно благодарна, че се появихте в живота ми!!!  Hug Hug Hug

# 69
  • USA, Steak State
Здравейте момичета, не съм ви чела, нямам време. Прибрах се и пътуването беше страшно дълго ( 3 дни). Ужасно уморена съм. Предстои ни много работа и около местенето и ще се появявам по- рядко, но ще ви чета редовно.

# 70
  • на североизток от Рая
 Ето ме отново! И без това ви няма, да взема да пиша,  че да има какво да четете после.  Grinning

Щастлива съм първо, че пак съм сред вас,  и второ - че ме ми позволихте да съм съпричастна с радостта ви от невероятните и топли срещи, които сте имали.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Чрез снимките бях сред вас, само дето не можех да ви докосна.

Мили момичета, толкова позитивна енергия носите. През екрана се предава и на мен. Не смея да споменавам имената ви, за да не пропусна нечие име, затова мога само да кажа - всички до една сте невероятни. Какви усмивки, какви топли прегръдки. А как да е иначе, ние се опознахме в темата, това вече е продължение на познанството ни. Мисля си, че винаги ще говорим с лекота като се видим, че няма да настъпва неловко мълчание и притеснение както при среща с непознат. Дано срещите при съгражданките са по-чести, че те поне имат този късмет - да се виждат целогодишно. Аз очаквам случайните възможности за среща, живея с мисълта за тях и имам надежда, че ще се запозная наживо с още от вас.

Снимките в албума стават все повече,с нови момичета `се запознавам`. Не познавах Кости  и Рейн. Невероятни сте, ей!  Hug Кости, тез палави очи у дъщерите ти сякаш ги виждам и у теб, прекраснице! А как флиртуваш с камерата, ах тииии.  Heart Eyes Hug

Рейн
, някакви размисли четох по страниците, недей си предписва самотен живот .Не го прави.  Hug Ти трябва да дариш радост на мъж, а още повече - на деца. Някак ми стана тъжно като четох какво бъдеще си предписваш.

Аз ходих на море в събота. Заведоха ме все пак.  Crazy Като препечена филия съм, брррррр. Много стояхме на плажа, от 10ч. до 16ч., през цялото време бях на открито, ни чадъри ми трябват, ни сенки. Жестока съм към себе си, към кожата си. И сега..., а и децата са изгорели, мъжът ми - също, макар че той не излезе изпод чадъра. Горещ ден беше, не помръдваше въздуха.

На плажа заведох някого:

Намигвам на Нези /за роклята/ и на Вени /за книгата/.  Heart Eyes Heart Eyes

На един капитан му отива да е край морския бряг.  Simple Smile

Четох, четох, като ненаситна. Прекрасна книга, Вени, благодарна съм ти, че ме запозна с капитан Михалис.  Hug Четох и в колата на връщане, четох доста и днес, защото нетът ми позволи да си запълня времето с четене на книги. Извличам ползата от всичко.  Simple Smile

А Тони искаше да снима мама, е, позволих му, в края на деня:

Скрит текст:

За Нара и Авлига ще пиша допълнително.  Wink

Паяче, добре че се появи!  Hug Мисля те! Отдъхвай и пиши щом можеш!  Hug

# 71
  • на североизток от Рая
 Дано не ви писне, но все се сещам за още нещо и сега идвам заради пъзелите. Слабост са ми, редим цялото семейство. И единия пъзел, харесан от Нара сме го редили, затова идвам да го покажа колко е хубав реално нареден.  Heart Eyes

Скрит текст:

В процес на редене

Скрит текст:
Не е евтин пъзелът, но аз трудно го намерих. Доставяха в бохоби по една бройка и веднага някой я грабваше. И дебнех, ли, дебнех. Накрая в темата за пъзели някой писа, че има нова доставка и аз веднага го поръчах. А за лош късмет, се забавиха заплатите ни. Толкова ми беше гузно, платих 30-тина лева за пъзел,  а трябваше да  лиша  семейството си от други неща. После пък пъзела го затворих в един шкаф и забравих за него. Редихме го година след купуването му. Но така съм аз, като си навия нещо на пръста, върша го импулсивно. Уж помъдрях. Вятър работа.  Whistling Crazy

Забравих да спомена, че съм Везна. И станах на 2х20. Но момичето е още в мен.  Simple Smile

# 72
Нелииииии  Hug Hug Hug  Определено няколко дни се усещаше липсата ти , но много се радвам , че си си починала , особено на морето с книжка в ръка и да ти шумят вълните ,  прекрасно релаксиране е било  Hug

Ние наистина , много хубави срещи си направихме , даже споменахме дали някой път няма да може , ние от Бургас , Варна и Шумен , Севлиево , Пловдив и от другите градове да се хванем и да не направим една среща на софиянки ? Ще е много хубаво да направим една голяма среща , а защо не да е в началото на септември или края на август  Thinking

Нели , пъзела е много красив като е нареден , наистина ми останаха очите в него , скоро ще си го взема и аз да си редя вечер , да отмарям с него , много е занимателно .

# 73
  • Сред лисици
Но момичето е още в мен.  Simple Smile
Ето това е самата неподправена истина!
Добре дошла, Нели! Снимките от плажа са великолепни! Първата е особено идейна Simple Smile.
Срещите ни наистина бяха много, много специално изживяване. И ти имаш изключителен принос за тях, за което ти благодаря и прегръщам! Hug
Пъзелът, че е красив, красив е. Ама от много дребни елементи бил... ooooh!. То това си е къртовска работа реденето му! Голямо търпение имате, личи си. И май Везните сте най-много в темата  newsm78

# 74
  • ГОре на черешата...
За годинки си говорите гледам - ми и аз, таковата, на 23...вече 16 пъти  hahaha ...зодията сигурно сте я подразбрали - водолейче съм, думите се леят като река от мен, хихих Laughing...

Нелко, много си хубава, а книжката каква е хубаво пременена, отдавна съм им хвърлила око на дрешките, ще взема да си купя и аз.

Тук се позахлади малко и по-добре, че сутринта беше голяма жега.

Айде, бЕгам пак да гледам албума Crazy

Общи условия

Активация на акаунт