Аз искам дете, той – не!

• 20 009
  • 110
  •   1
Отговори
# 60
Ще ми се ама дълга работен зове. Малко остана, ще издържа!

# 61
  • Mediterraneo
От началото на връзката ни, тогава още ученици, и двамата говорехме как искаме да имаме деца един от друг! Не си представям живота с някого с постоянната болка от това, че неистово искам деца, а той- не! Знам какво е да имаш дете, знам какво е и да искаш да имаш, а то да не идва( по каквато и да е причина)!

# 62
Напускай го, не те обича

# 63
Авторката май отдавна напусна темата.

Но за сметка на това не мисля, че ще напусне приятеля си. Човек прави нещата, когато е готов. На нея и се иска да му намира извинения. Поне за сега.

# 64
  • София
Е, кое му е честното и доблестното на тоя? Две години има връзка с жена в репродуктивна възраст, ама пропуснал да спомене, че деца не ще. Чак като опрял ножът до кикала, се сетил, ама пак не вземе да се разкара, за да си върви тя по пътя и продължава да й губи времето. Нещастник.

# 65
  • София
Аз никъде не прочетох, че той 2 години я е лъгал, че иска деца... Съмнявам се и съвсем да не е ставало дума за това,  тя най-вероятно си е знаела, че не иска, може и да не го приемала на сериозно, до момента, в който на нея не й се е появило желанието.

# 66
Аз съм на 30г. и с приятелят ми сме заедно от 2 години и живеем заедно от 1. Преди месец започнах да говоря по темата, че искам дете. Отказът беше категоричен. Проблемът е че той е разведен и си има друго дете, но за наше и дума неможе да става. Много ми е тежко и трудно и немога да си представя че никога няма да стана майка. Не ми е фикс идея да стане още днес и сега, но според него няма да стане никога. Обичам го наистина много и двамата много страдаме защото аз се боря с мисълта и станах мълчалива не се смея и не се радвам на нищо, а той защото ме гледа така. Преди няколко дни ми обясни как ще си намеря друг и той ще ми даде каквото искам. Не разбирайте погрешно не че не ме обича.....
Не те обича.
Не и достатъчно, за да направи всичко, за да си щастлива.
А факта, че за него не е никакъв проблем да си тръгнеш заради друг, говори красноречиво, че не държи особено на връзката ви.Каквото и да си мислиш ти.
Мъж, който обича безкрайно и безрезервно една жена, не я праща с такава лекота при друг.
Не знам какви са обстоятелствата около развода и първата му жена, но у мен се прокрадва съмнение, че това с детето е само предлог за него.

Абсолютно съм съгласна с това
За много мъже, бащинството е обвързано с отношението към конкретната жена и то определя желанието или нежеланието за дете.

Ако мъжът ти си загуби ума по някоя жена и тя иска дете, със сигурност ще го имат.И той хич няма да се дърпа, най-малкото за да не я загуби.
Съжалявам, че съм толкова директна, но това "видях" аз във връзката ви.

# 67
Зарежи го тоя. Няма да останеш без деца, заради неговия разбит брак, я.

# 68
Здравейте, момичета! И аз имам същия проблем. Аз съм на 35 години, приятелят ми е на 38. Има 6 годишна дъщеря от предишна връзка. От близо 3 години сме двойка, а се познаваме от 20 години. От няколко месеца му намеквам, че вече не искам да отлагаме да си направим бебе, но снощи му поставих ребром въпроса. Казах му, че не мога да чакам повече! Отговорът му беше, че изпадам в параноя, че съм още млада, че ако си направим бебе ще трябва да живеем в лишения. Живеем в чужбина и той има доходоносна работа. Аз усилено си търся такава от 2 месеца. Работих до юни, но ми прекратиха договора. Попитах го дали изобщо го иска, каза, че ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ИСКА, но не сега. Аз не искам да насилвам нещата, искам да е желано и от двамата. Според мен един мъж ако иска го прави, ако не иска търси причини. Какво мислите вие?

# 69
Аз мисля, че на 35 изобщо не ти е рано за първо дете. Може би чака да се откажеш или не дай Боже да ти мине времето Sad

# 70
  • София
Млада, млада...колко да си млада? Не че не може и по-натам, но за мен вече всяка година  крие повече рискове, дали ще стане,  отделно за усложнения, здравословни проблеми и т.н., но пък ако имате и финансови затруднения, човекът си разсъждава рационално и е разбираемо.

# 71
Не вярвам някой тук да ти каже, че 35 години са твърде  рано за опити за бебе.

# 72
Щом не иска-не иска.Не виждам какво значение има дали не иска деца,защото не те обича достатъчно,за да направи компромис и да ти угоди  или просто не му се занимава да гледа друго дете  и да поеме отговорност за него.Ужасни са ми съветите,които масово се дават по тази тема-да забременееш с хитрост и да го поставиш пред свършен факт. Sick Нищо няма да постигнеш,ако си сигурна,че искаш да си майка  и не може да направиш компромис с това в името на този мъж се раздели с него и потърси мъж,с който да създадеш семейство и който иска от живота,това което и ти.

# 73
Може би моментът е лошо подбран - точно когато си без работа.  newsm78
Малко гадно звучи, че си прави такива тънки сметки, но той все пак трябва да участва в издръжката и на дъщеря си... Като си намериш работа - тогава вече е време за ултиматум. На 35 отлагането е твърде рисковано.

# 74
Не съм млада и това точно е проблема.  А още по- големия проблем е,  че действията му означават,  че не ме обича достатъчно.  Време е да си сягам багажа явно!  Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт