Аз искам дете, той – не!

• 20 009
  • 110
  •   1
Отговори
# 90
  • София - Рим и обратно
Съгласна съм с nofelet за надписа на челото, личи си и отблъсква повече от коя да е тотално отблъскваща външно жена. Защото може да си супер грозна и елементарна на 36, но спокойна и излъчваща жизнерадост и ведрина и да привличаш като магнит; но и най-прекрасната на 36, бързаща за деца е като знак "стоп" за мъжете.

# 91
  • София
Вероятно е така, но това не значи, че трябва да седи само заради това и със сегашния, ако той твърдо заяви, че деца не иска...че дори и ако не иска в близките няколко години...

# 92
  • София - Рим и обратно
Не, не значи наистина.
Но трябва да е твърда и да не позволява да си личи от километри, че е готова да търпи всичко заради желанието си за деца. Нито пред мъжа си, нито пред останалите мъже. Това не е лесна задача особено след една определена възраст, предполагам, но е основна причина за неуспехи на много жени - по това, което съм наблюдавала около мен.

# 93
То една жена над 36 без деца, колкото и да се крие и каквито и роли да играе, на нас мъжете ни е ясно какво й ври отвътре и какви тревоги я гонят и какви мисли я спохождат.

Обаче едно е само да си го мислим интуитивно и да знаем какво си мисли тя, а съвсем друго е от километри да личи фиксидеята "бебе бебе бебе бебе бебе бебе". Първото е изключително респектиращо и страшно много привлича - да видиш уверена жена на 36 и нагоре, на която да не й личи на пръв поглед, че все мисли за цъкащия си часовник и за изпускането на последните влакове. Второто е супер отблъскващо. Толкоз отблъскващо, че бих се извинил, че отивам до тоалетната и не бих се върнал. И не само - даже после ще тичам по улицата.

# 94
  • София - Рим и обратно
Най-близката ми приятелка е на 40 и откровено не желае деца. Отскоро е със сериозна връзка, живеят заедно (тя по принцип и мъже не трае дълго до себе си). Този път обаче е различно, твърди, че го обича, но все още не иска деца. Той иска, но е оставил на нея да реши. Сигурна съм, че ако на челото й пишеше "търся мъж за сериозна връзка и деца, часовникът ми цъка" (имам и такива 2 близки приятелки), нямаше да попадне на него. Даже по-скоро май на никого нямаше да попадне Confused.

# 95
Благодаря на всичкиза мненията! Не мисля, че на челото ми пише "бебе, бебе, бебе!"... За пръв път говоря с мъж за деца. Досега не съм искала никога толкова много да имам дете, защото не бях срещнала човек, с когото да искам да имам такова продължение на връзката ни. Просто осъзнах, че той никога не иска да говорим на тази тема, а това за мен е притеснително. Мисля, че за двама души, ако се обичат това е нормално. Да го искат и да говорят на тази тема, още повече, че вече не сме деца.

# 96
С тая засилка да имаш дете, хем ще го загубиш тоя мъж, дето нали много го обичаш, хем после ще търсиш в спешен порядък друг, който да иска да ти направи бебе.

Жена на 36, на която на лицето й е изписано "Искам бебе!!! И е спешно!! И не ми се чака!!! И всъщност най-важното за мен е да имам бебе, мъжът е на второ място. Даже последния го зарязах, щото не искаше да ми направи......."

Ми няма да си особено голяма атракция за мъжете. Честно.

Трябва да убедиш мъжа си, че е време. Аз лично не смятам, че той не иска деца. Просто мисля, че способностите ти да бъдеш убедителна, са слаби. Или ако не са слаби, то до момента не си ги използвала в пълна степен.

Е, остава и вариантът да не иска да има деца. Но, тези хора си личат от километри. По отношението им към живота, по отношението им към децата, по поведението, възгледите. Абе, издават се. Личи си им. Аз не мисля, че мъжът ти е такъв. Ако беше, щеше да си го забелязала за всичките тия години. Ако пък е такъв и не си го забелязала....... ще сърбаш попарка сега.

Единственото мнение на мъж и супер грубо! Няма нужда!

# 97
Е, айде сега пък да ти го поръся със захарче, че да го преглътнеш по-лесно. Кви са тия лиготии? Да не си на 15. Казвам си мнението. Ако не ти харесва, мисли къде е проблемът... По-мекият тон няма да промени съдържанието. А то.... там е важното.

# 98
  • София
sunymoon, дай му още малко време, не си престаряла. Заедно сте от едва 2-3 год., да не искаш още в началото на връзката да се хвърлите да правите деца? Той не ти е отказал, казал е, че естествено, че иска, и според мене те обича. Тъпо е да го зарежеш заради такова нещо, щом нямате никакви други проблеми.

# 99
Здравейте отново!
Благодаря на всички за помощта! Реших да повярвам в любовта и не сгреших. Известно време го оставих сам да пожелае, без да споменавам темата и чудото стана! Той сам пожела! Започнахме с опитите и сега се надявам да се случи още по- голямото чудо. Simple Smile  И двамата не сме млади и се надявам да не чакаме много. Стискам палци на всички които имат този проблем. Пожелавам ви весели празници!
P.S. Специални благодарности на теб, Alexandria! Твоят съвет ми помогна много! Simple Smile

# 100
  • София
Успех ти пожелавам  Hug

# 101
  • София
sunymoon, стискам палци скоро да се похвалиш в темата!  Hug

# 102
Успех! Дано нещата се развият както си си ги представяла! Simple Smile

# 103
Здравейте, момичета!
Искам да се обърна към всички жени, които са имали и имат този проблем (партньорът им не е готов за деца). Искам да ви кажа да не се отказвате от любовта си и да не се настройвате срещу човека до вас. Изразете желанието си, обяснете му как се чувствате, но не го притискайте. Всичко става от само себе си. Бях писала по тази тема и се чувствах зле, защото си мислех, че момчето ми не желае деца(аз съм на 36,а той на 38).Но след като поговорихме няколко пъти по темата, след три месеца вече той беше готов и сам пожела.  Слава богу опитите ни бяха само три месеца и вече съм бременна в трети месец. Сега той иска това дете повече от мен, даже се надява на близнаци Simple Smile
Борете се за любовта си и  не се настройвате срещу нея! Късмет на всички и много любов ви пожелавам!  Heart Eyes

# 104
  • София
Честито, sunymoon!

Общи условия

Активация на акаунт