Сайтове за колективно пазаруване - сделките ПЛОВДИВ - 8

• 37 263
  • 432
  •   1
Отговори
# 75
Gali, eто контакти за салона, в който аз бях. Не знам колко е на редовна цена.
Салон за красота Funky
Пловдив, ул. Капитан Райчо 2, Хотел Тримонциум Принцес
0884 868 906, 032/ 605 014

# 76
  • Sunshine state
Момичета,търся си ваучер за премахване на зъбен камък. Напоследък не следя особено отблизо офертите,та ако видите,ще бъда благодарна.   bouquet

# 77
  • Пловдив
Момичета,търся си ваучер за премахване на зъбен камък. Напоследък не следя особено отблизо офертите,та ако видите,ще бъда благодарна.   bouquet
И аз,и аз  Laughing  но напследък няма Tired

# 78
  • Майничка
Ползвахме ваучер за Тарт Фламбе - независимо от крайно тънките блатова (както си требе Laughing), елзаските тарти са много засищащи. Лучената супа също е страхотна, въпреки че я сервират с крутони от препечен хляб, а не с филийка франзела.

# 79
Купих си ваучер за маникюр с гел лак SNB в студио Жана,ваучера е от Deals.Утре имам записан час и след това ще пиша отзиви.

# 80
Хвалите много сушито от Суши шопа, за пръв път ще опитвам суши, това по офертата в Грабо ще стигне ли за двама ?  chef

# 81
  • Cyprus, Пловдив
Ще стигне  Peace

# 82
  • Пловдив
Здравейте !Тъкмо се връщаме от Хасковски минерални бани
http://grabo.bg/relaks-krai-haskovo-05bsn7n
Ами да ви кажа ако нямате много изисквания е добре ,но за нас не е много добре .
Басейна беше мръсен със зелена вода .
Храната никаква .
Стойте също ,бяха ни забравили да ни сложат кърпи и тоалетна хартия .
Иначе добре ,че бяхме компания .

# 83
Сега се сетих и аз да пиша за конкретна оферта,бяхме с ваучери от Групово на Пампорово-Евридика Хилс,останахме очаровани,всичко беше на ниво,настаниха ни в студио,2-ма възрастни и дете на 5г,спалня,голям диван,кухненска ниша с абсолютно всичко,бяхме със закуска,много богата,даже и с домашен кекс и мляко,посрешнаха ни много мило,чак ми беше неудобно,всичкото това за 67лв за 2 нощувки и закуски,делено на 3 си е перфектно и определено ще повторим пак! Peace

# 84
Момичета,златни сте,наистина! Simple Smile
 Тъкмо се двоумях къде да отидем с ММ през тази седмица, но благодарение на отзивите ви Хасковските минерални бани отпадат, за сметка на Пампорово!  Hug  Crazy

Лилия, ако може само да доуточниш - Евридика и Евредика Хилс един и същи хотел ли е? В нета има оферти само за Евредика? Благодаря

Последна редакция: пн, 08 сеп 2014, 21:48 от L0v3d

# 85
Апартхотел Евридика хилс,през Групово взимах ваучерите,още имат активни,само със закуска са,а студиата са оборудвани с всякаква посуда,чаши,чинии,тигани,тостери,микровълнова,кафемашина,ножове,абе всичко има,много приветлив персонал,зад Замъка се падат,нагоре от тях е лифта за Снежанка,много красиво и пълно с борове,абе приказка!Ето намерих им активната оферта-http://www.grupovo.bg/offer_20745

Последна редакция: вт, 09 сеп 2014, 08:19 от Liliq_Zlatna

# 86
  • Пловдив
Мнооого добре изглежда  Laughing А как става останалото изхранване  Thinking Подозирам,че цените са високи в ресторанта или околните...

# 87
Амиии хранихме си се собственоръчно,бяхме купили достатъчно пържоли и едно пекано пиле и за 2 дена ядене ни беше предостатъчно Joy Слушах обаче персонала,че се хранели в станцията на Министерски съвет,било супер евтино,но като не съм ходила,не мога да го коментирам!Цените са си доста високи по ресторантите,наби ми се един надпис-Само 12лв за супа,основно и десерт,то те работят само 3-4,плюс този на Замъка,към самия Евридика хилс,ресторанта е само сутрин,за закуска!

# 88
Амиии хранихме си се собственоръчно,бяхме купили достатъчно пържоли и едно пекано пиле и за 2 дена ядене ни беше предостатъчно Joy Слушах обаче персонала,че се хранели в станцията на Министерски съвет,било супер евтино,но като не съм ходила,не мога да го коментирам!Цените са си доста високи по ресторантите,наби ми се един надпис-Само 12лв за супа,основно и десерт,то те работят само 3-4,плюс този на Замъка,към самия Евридика хилс,ресторанта е само сутрин,за закуска!
Да,за Орлица става въпрос,напълно подкрепям и препоръчвам! Peace Огромни порции за супер цени.Ние като ходихме на почивка в Замъка бяхме без включена храна и ходихме там да се храним,цените изобщо не са пампоровски Laughing

# 89
Мацки, днес бях тук. http://grabo.bg/plovdiv/masaj-na-litze-0ttz56Много съм доволна и даже обмислям да си взема още 1 ваучер, а бих отишла и на редовна цена. Почти заспах докато ми правеше масажа, а лицето ми после стана едно сияйно и мекичко.

Общи условия

Активация на акаунт