43, ЕЛП!

• 29 417
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • Казанлък of all places
Пуц, а какви книги ти донесох?
Щото на мен снощи една приятелка от Бургас ми носи книги по същия начин, по който аз на теб, та да не са били за теб, м?

# 151
Не помня, ама бяха едно 5-6 парчета.  Mr. Green А ти кажи, ти ли доведе Михалков или сам си дойде, че помня.

# 152
  • Казанлък of all places
Не съм аз, той сам дойде (има такава руска водка, "Сам пришел").

А аз от Литва си имам истински самогон. 56 градуса, като си капнеш на ръката и разтъркаш, мирише на хляб.

# 153
  • n/a
Това ми напомни прословутата сцена
в края на Диамантената ръка. Беше
нещо от рода на:
- Не виноватая я, он сам пришел Mr. Green

Да, да, да  Joy

# 154
Дааааа!  hahaha Колко беше сърцераздирателна.

Не съм аз, той сам дойде (има такава руска водка, "Сам пришел").

А аз от Литва си имам истински самогон. 56 градуса, като си капнеш на ръката и разтъркаш, мирише на хляб.

А като пийнеш лошо ли става? Тва не гори ли лигавици? Помян едно време баща ми беше изкарал някакъв смъртоносен първак, но само помирисах, друго не посмях да направя.

# 155
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не спирайте рязко пиенето!

Скрит текст:
а то белочка приедет!
на това попаднах Wink в последната книжка на Лукяненко, която четох.
 признавам, чак след тази книга разбрах защо катерицата е фосфоресцираща Wink

следват песни и танци на народите - детето се прибра от лагер  Party Party

# 156
  • n/a
Нека са песни и танци на народите -
поводът си заслужава  Hug

Опитвам се да прогоня спомените за
самогона, но е като досадна муха
преди дъжд - никакви замахвания и
доводи не я лишават от настойчива
досадност. Ир, мани лигавицата, но
мозъчни клетки прогаря еднозначно  Mr. Green

# 157
  • София
И после "криша поехала"!

# 158
  • Казанлък of all places
Трябва да обработя снимките от литовските земи, за да покажа как и в какво количество беше сервиран самогонът и с какво мезе. Ма не, ей ме, жива съм.

Я да видим дали ще се види:
Скрит текст:
Това върху хлебчето не е сиренце, ми сланинка. Много правилно подбрана към самогона вещ.

# 159
  • София
Заоблизвах се... Благодаря на баба за палачинките днес, иначе нямаше да преживея сланинката!

# 160
Аха, хората правят нещата с мисъл, видимо е.  Mr. Green

Добри, коя, коя, коя е тя?
Скрит текст:
Че аз малко се колебая да изляза от Сумрака, та се чудя дали да му пробвам другите. Какво ще посъветваш/те?

# 161
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Аха, хората правят нещата с мисъл, видимо е.  Mr. Green

Добри, коя, коя, коя е тя?
Скрит текст:
Че аз малко се колебая да изляза от Сумрака, та се чудя дали да му пробвам другите. Какво ще посъветваш/те?

застава Wink ще проверя пак заглавието, че имената и заглавията ги раздавам като жито на задушница  Blush

признавам без бой - всеядна съм.
намирам перверзно удоволствие в думите, съчетанията им и начина по който от най-прости думи се получават картини, понякога цветни и широкоекранни, понякога +18

# 162
  • Mars Hotel
Оп! Я да ви видя.

# 163
  • Пазете Гор
....Признавам си не знам дали е правилно Чечня или Чечения.

Въпросът не езиков, но политически. И двете руски названия на кавказката област са били правилни, както и Ичкерия, но стига да са казани в точния момент. А моментите, знаете, се менят. Изобщо наименованията в Кавказ, пък и не само там, следват витиеватата съветска политика по националните въпроси с всичките й извивки, завои и прочие лукави неща.

За да стане ясно ще дам пример с Литва, хем стана въпрос по-напред. Аз, бидейки на младини луд по спорта, знаех историята на футбола по добре от родовата ни. Беше тежък соц, РСО, ако знаете. Та четох тогава в една инак хубава книжка, че през 1938 г. българския национален отбор по футбол е победил с 2:0 ... Летония. Щото, нали, по туй време се правехме, че никога не е имало държава Литва, особено пък през 1938. И за да не прави лошо впечатление, авторът на книжката написал резултата с тая загадъчна Летония, с която сме играли, и която се е разтворила в небитието. Има само една, съветска, хем и социалистическа Литва. Толкоз.

Аз бях в Гърция на много хубаво място. Ще ви пиша по малко за там и снимки ще слагам. По невъзможни пътища карах, нерядко бях сигурен, че ще си видя задния номер.

# 164
  • n/a
намирам перверзно удоволствие в думите, съчетанията им и начина по който от най-прости думи се получават картини, понякога цветни и широкоекранни, понякога +18

Ай, за "добро утро" е супер! По-добро не се
сещам да е имало из пъбско  Hug

Общи условия

Активация на акаунт