IPL фотоепилатор Philips Lumea ви осигурява перфектно гладка кожа до 6 седмици!

• 51 564
  • 510
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Philips Bulgaria  Много ви благодаря за прекрасната награда,току-що влизам и научавам хубавата вест,..не очаквах да спечеля този невероятен уред за фотоепилация,който е мечта за притежание от всяка дама,..с радост и удоволствие ще го тествам и ще споделя с потребителите на форума,първите си впечатления Simple Smile)
Искрени благодарности,все още не мога да си намеря място от щастливата новина!  bouquet

# 331
Как разбрахте как се казва потребителката?

# 332
Как разбрахте как се казва потребителката?

Здравейте,

Знаем името на победителката от самата нея. След томболата в присъствието на нотариус, ние веднага се свързахме с победителката и тя ни предостави цялата информация, необходима за документиране на процеса по приемане и предаване на наградата.

Бяхме много щастливи от бързата обратна връзка от страна на г-жа Андонова и това ни позволи да обявим името, вместо псевдонима й във форума.

Скъпи дами, в следващите дни ще отговорим на всички въпроси, на които не успяхме до сега.

Поздрави и продължавайте да следите темата,
Екипът на Philips

# 333
Здравейте д-р Павлова,

Интересуваме дали апаратът може да се ползва от хора със по-светла кожа, имам предвид с лунички и поява на лишеи от слънцето през лятото?

Здравейте,
Не е препоръчително уредът да се използва върху кожни образования без консултация със специалист.
Д-р Павлова

# 334
Здравейте, искам да попитам дали уредът може да се използва при бременни жени?

Здравейте,
Уредът не бива да се използва по време на бременност или в периода на кърмене.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 335
Interesuvame ureda moje li da se izpolzva za podmi6nici? Heart Eyes

Здравейте,
Да, уредът е подходящ за третиране на тази зона.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 336
Здравейте,

Интересува ме дали уредът може да се използва в зона с бенки? Става въпрос за подмишници.

Благодаря

Здравейте,
 Задължително е да се знае, че с козметични IPL устройства НИКОГА не трябва да се работи върху бенки, поради опасност от злокачествени промени.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 337
Здравейте, искам да попитам дали от фотоепилацията
може да се получат някакви болезнени изгаряния, от които да
останат белези и също така дали може да се прилага без
проблем на интимните части- смисъл такъв да не уврежда детеродните и други органи?
Благодаря!

Здравейте,
При неправилно използване не фотоепилатор са възможни подобни странични реакции, за това съветвам да се спазват инструкциите за употреба на уреда. Уредът не може да се използва за цялата бикини зона, като най-нежните части трябва да се избягват.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 338
Д-р Павлова,
интересуваме дали след този вид трайно обезкосмяване може да се пигментира кожата в третираният участък?
Благодаря ви предварително!
Здравейте,
При правилно използване на уреда не се очаква подобна реакция. Пигментация може да се появи при свръх-чувствителна към свтлината кожа.Съветвам преди да започнете процедурите да тествате върху малка част от тялото, за да се уверите, че кожата има поносимост към уреда.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 339
Доктор Павлова,
Вкъщи си имам една тийнейджърка, която си мечтае да порастне и да си премахне трайно космите. Въпросът ми е: Има ли възрастово ограничение за да се използва уред за фотоепилация в домашни условия? Също така и : Възможно ли е третирането на чувствителна кожа?
Благодаря предварително   bouquet
Здравейте,
Възрастовата граница за започване на процедури с фотоепилация е 14 години.Philips Lumea е конструиран, така че да щади максимално кожата на жената, което го прави подходящ за чувствителна кожа.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 340
След фотоепилацията  израства ли подкожно косъма?  newsm78
Здравейте,
Процедурата се осъществява чрез леки светлинни импулси в корена на косъма. В следствие на това косъмът пада по естествен начин и повторното му израстване се потиска.
 Именно това предотвратява  образуването на подкожни косъмчета. 
Поздрави,
Д-р Павлова

# 341
Здравейте искам да попитам с какво е добре да с какъв тип козметика е добре да се третира кожата след процедурата ?
О, да и мен това ме интересува  Peace

Също и въпросите на rina72
Здравейте,

Интересува ме дали модел СИСТЕМА ЗА ЕПИЛАЦИЯ IPL, НА ЛИЦЕ И ТЯЛО PHILIPS SC-2001/01 има отделни приставки за лице и бикини зоната или приставка за прецизност.

Бихте ли ми казали и каква е цената на SC2003/00?

След необходимия брой първоначални третирания колко дълго се задържа резултатът? Има ли някакво вредно въздействие този уред върху репродуктивните органи, когато се използва в бикини зоната?

Благодаря!

Здравейте,
След първоначалните процедури се очаква да се правят поддържащи процедури на всеки 4 до 8 седмици, но определящи са индивидуалния растеж на косъма и третираната зона.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 342
Здравейте искам да попитам с какво е добре да с какъв тип козметика е добре да се третира кожата след процедурата ?
Здравейте,
Кожата не бова да се третира с козметични продукти, които са ароматизирани или съдържат алкохол.  Ако кожата се излга на слънце след процедура е необходимо да се нанася слънцезащитен крем в продължение на 2 седмици.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 343
Здравейте д-р Павлова,
бих искала да попитам дали има разлика между този уред и уредите за фотоепилация в козметичните салони? Това, че е уред за домашно ползване прави ли го толкова ефективен колкото професионалните уреди или напротив?
Благодаря!
Здравейте,
Домашните фотоепилатори имат същата дълбочина на проникване като тези от професионалните козметични салони, а са доста по-изгодни от гледна точка на цената. Това ги прави много по-атрактивни и предпочитани. За разлика от лазера (диоден, александрит и рубинов), които има фиксирана дължина на вълната, технологията IPL използва серия от светлинни филтри, осигуряващи светлина с широк спектър от дължини на вълната, което позволява:
- да се подбере най-подходяща дължина на вълната в зависимост от цвета на кожата, цвета и дълбочината на косъма;
- да се премахнат космите по всички части на тялото - лице, ръце, мишници, гръб, крака, бикини, независимо от дълбочината на косъма;

Поздрави,
Д-р Елмира Павлова

# 344
Здравейте д-р Павлова,
наред с въпроса дали е болезнена процедурата, ме интересува какви странични ефекти в дългосрочен план може да се появят? В смисъл вредно ли е облъчването?

Здравейте,
Третирането на зоните е абсолютно безболезнено. Няма регистрирани данни за дългосрочни странични ефекти при процедурите с фотоепилация. При третиране  с фотоепилатор нема облъчване, защото уреда използва широкоспектърни светлинни импулси. За разлика от ултравиолетовите лъчи, които променят клетъчното ДНК и стават причина за редица кожни заболявания, тези импулси са напълно безвредни.
Поздрави,
Д-р Павлова

Общи условия

Активация на акаунт