IPL фотоепилатор Philips Lumea ви осигурява перфектно гладка кожа до 6 седмици!

• 51 578
  • 510
  •   1
Отговори
# 345
Интересува ме дали процедурите при фотоепилацията са безболезнени и препоръчителни за 17-годишно момиче?  newsm78
Здравейте,
Да, процедурите са напълно безболезнени и могат да се правят от момичета в тази възраст.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 346
Подходящ ли е за чувствителна кожа и може ли да се използва безопасно за лице и бикини зона?
Здравейте,
Едно от най-големите предимства на Philips Lumea са безболезнените процедури, които са особено подходящи за хора с чувствителна кожа. Можете да използвате  фотоепилатора смело за премахване на окосмяване върху бикини зоната и по  следните зони на лицето - горната устна, брадичката и бакенбардите
Поздрави,
Д-р Павлова

# 347
Здравейте, д-р Павлова. МОят въпрос е дали може уреда да се използва за много светъл мъх по лицето под бакембардите?
Здравейте,
Възможно е процедурата да няма желания резултат, защото уредът работи най-добре върху по-тъмни и плътни косми.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 348
Здравейте д-р Павлова,

Имам следните въпроси:

1. Обикновено фотоепилация не се препоръчва при бременност и кърмене. Искам да разбера този уред дали е съвместим за тези периоди. Ако не, защо? Какви биха били страничните ефекти или просто липсват данни за въздействието? Доколкото ми е известно лъчите не навлизат в кръвообращението, аз разсъждавам, че не би имало проблем за плода или бебето.
2. IPL e нов метод за епилация, до колкото съм чела е измислен 1992г. Интересува ме дали има проучвания за последствията върху кожата в дългосрочен период, 10, 20 и повече години. Мисля, че за всеки ще е интересно и полезно да научи подобни данни, преди да реши дали и колко пъти да се подлага на IPL процедури.
3. Бих искала да разбера разликите с уредите за професионална употреба. Този уред колко часа може да се ползва?
4. В салоните за красота или клиниките, които прилагат IPL твърдят, че космите изчезват след 6 процедури и след това поддържащи веднъж годишно например. Колко целесъобразно е да си купиш уред за 6 пъти употреба, пускането на пазара на подобен продукт не компрометира ли очакванията за ефективност?

Благодаря

Здравейте,
Фотоепилацията при бременност не крие риск за плода. Тъй като обаче през този период настъпват хормонални промени в тялото, това може да окаже влияние върху ефективността на процедурите. През последните 20 години няма регистрирани случаи, които да индикират негативен ефект върху здравето. Уредът използва широкоспектърни светлинни импулси,които за разлика от  ултравиолетови лъчи,не  водят до промяна на структурата на клетъчното ДНК и в последствие до редица кожи заболявания.Домашните фотоепилатори имат същата дълбочина на проникване като тези от професионалните козметични салони, а са доста по-изгодни от гледна точка на цената. Това ги прави много по-атрактивни и предпочитани. За разлика от лазера (диоден, александрит и рубинов), които има фиксирана дължина на вълната, технологията IPL използва серия от светлинни филтри, осигуряващи светлина с широк спектър от дължини на вълната, което позволява:
- да се подбере най-подходяща дължина на вълната в зависимост от цвета на кожата, цвета и дълбочината на косъма;
- да се премахнат космите по всички части на тялото - лице, ръце, мишници, гръб, крака, бикини, независимо от дълбочината на косъма.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 349
Здравейте! Искам да разбера дали е подходящ уредът за моята кожа - светла с много лунички, а косата ми е светло кестенява? И колко често трябва да се използва, за да бъде по-дълготраен ефектът от обезкосмяването? Благодаря!

Здравейте,
Уредът е подходящ за по-светла кожа, стига да не е свръх  -  чувствителна към светлина и изгаряния. Първоначално се провеждат по 4 процедури на всеки две седмици, като след това се правят поддържащи процедури когато е необходимо.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 350
Здравейте.
1. Дъщеря ми е на 13 години, може ли да изпозва уреда за интимната зона, има ли опастност от кожни проблеми или от негативно влияние в/у вътрешните органи ?
2. Има ли проблем да използваме едни и същи накрайници и аз и тя?
3. Ефектът от този вид епилация кога се вижда? Т.е. косъмчета падат в процеса на епилирането, по-късно или е необходимо неколкократно третиране?
Благодаря Wink

Здравейте,
Възрастовата граница за използване на уреда е 14-15 години. Използването му преди това не би имало желаният краен резултат. Използването на едни и същи накрайници от вас и вашата дъщеря е въпрос на личен избор. Аз бих ви посъветвала обаче да го почиствате добре след като сте провели процедурите. Първите резултати се забелязват ое след първите няколко процедури, като косъмчетата ще започнат да се отделят постепенно. Клинични изследвания показват, че значително намаляване на окосмяването може да бъде постигнато след съвсем кратък период на третиране – едва 4 процедури през 2 седмици, резултатът от които е гладка кожа без никакво окосмяване.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 351
Колко е трайността на обработената зона и през какъв период от време може да се използва уреда?
Здравейте,
Трайността зависи от разстежа на косъма и третираната зона. Обикновено процедурите трябва да се повтарят на всеки 4 до 8 седмици.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 352
Wink Здравейте!Мен ме интересува въпросът за премахването на окосмяването в интим зоната....и по-специално до каква степен защото в момента използвам кола маска за тази зона и е доста болезнено!  Cry Има ли вероятност като е нежна кожата да се увреди от IPL процедурата...тъй като моите косъмчета са доста тъмни?  Rolling Eyes

Здравейте,
Не е проблем, че окосмяването е по-тъмно, защото уредът работи най-добре на такъв тип косъм. Уредът не може да се използва за цялата бикини зона и най-нежните области трябва да се избягват.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 353
This product can be used in black skin?

Здравейте,
No, the device is not appropriate for dark skin, because this will cause unwanted skin reaction.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 354
Аз искам да попитам колко често трябва да се използва, колко време би отнело и дали е безопасно за кожата?

Здравейте,
Честотата на употреба се определя основно от индивидуалния растежна косъма.Според клнични изследвания още след първите 4 процедури през 2 седмици можете да  имате гладка кожа без окосмяване. При правилно използване на уреда, той е напълно безопасен.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 355
Здравейте, повечето въпроси, които ме интересуват са зададени вече, някои все още чакат отговор, ще следя за тях Simple Smile

Искам да попитам  процедурите много време ли изискват?
Здравейте,
Процедурите отнемат различно време, в зависимост от третираната зона. Например: бикини линия- 4 мин; лице- 1 мин;подбедрица-8 мин; подмишници-1 мин
Поздрави,
Д-р Павлова

# 356
Здравейте, искам да попитам дали уредът може да се използва при бременни жени?
Здравейте,
Уредът не бива да се използва по време на бременност или в периода на кърмене.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 357
Здравейте,
И аз имам въпрос относно безопасната честота на употреба на уреда?
Благодаря!

Здравейте,
Подходящата честота на уреда зависи от цвета на кожата и окосмяването. Например при хора с по- тъмно окосмяване е препоръчителна по-ниска честота.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 358
Моят въпрос е каква е ефективността на метода при премахване на окосмяване по лицето, каква е дълготрайността на постигането на ефекта и през колко време ще е необходимо да се правят поддържащи процедури след първоначалната терапия?
Благодаря предварително!
Здравейте,
Уредът е ефикасен при използване върху лицето. Дълготрайността зависи от индивидуалния растеж на космите, но е препоръчително процедурите да се прилагат на всеки 4 до 8 седмици.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 359
Здравейте,

Предстои ми справяне с проблема с нежеланото окосмяване при дъщеря ми.
От каква възраст може да се използва уреда?

Благодаря предварително!

Здравейте,
Допустимата възраст,  при която може да се  започне използването на уреда е 14 години или когато  е започнал менструалния цикъл при момичета, тъй като по време пубертата космените фоликули продължават да се развиват. Именно за това започването на  IPL процедури по-рано би било неефективно.
Поздрави,
Д-р Павлов

Общи условия

Активация на акаунт