IPL фотоепилатор Philips Lumea ви осигурява перфектно гладка кожа до 6 седмици!

• 51 627
  • 510
  •   1
Отговори
# 360
Колко време трябва да се правят процедури и колко често при тъмни и черни косми, за да има желан ия ефект?
Здравейте,
Необходими са от 2 до 4 процедури, за да се видят първите резултати. Интервалите между различните процедури са индивидуални за всеки човек, но не забравяйте да спазите изискванията за безопасност: допустимият брой процедури не трябва да се превишава. Едно от предимствата на уреда е, че колкото по-тъмен е косъмът, толкова по ефикасна е процедурата.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 361
Здравейте, имам проблем с т.нар. врастнали косъмчета - мислите ли, че фотоепилацията е решение? Благодаря...!
Здравейте,
Благодарение на своята технология Philips Lumea е изключително подходящ при  справянето с врасналите косъмчета. Уредът действа на космения фуликул, като потиска растежа му.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 362
Здравейте, д-р Елмира Павлова.

До колко е болезнена самата процедура? Може ли уреда да се използва от подрастващи?
Дъщеря ми е на 13г и използва епилатор за краката си.

Каква е областта на третиране като площ и колко време би отнело едно цялостно почистване на окосмението? (например крака Simple Smile)
Здравейте,
Едно от предимствата на уреда е, че при правилно използване, процедурите с уредът са напълно безболезнени. Допустимата възрастова граница за започване на процедурите е 14-15 години.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 363
Здравейте,
последващите процедури, за които сте споменали, на 2 седмици за мишници и бикини зона и на 4 за крака, продължават ли да се правят дори и след премахването на косъмчетата?
Т.е. продължава ли се на принципа на кола-маската или се разреждат поддържащите процедури?

И още нещо, което не успях да намеря в сайта Ви: Колко импулса има в един уред при доставка и как се "презарежда", когато се изхабят светлинните импулси? Или аз нещо бъркам технологията... Thinking
Здравейте,
След като премине периодът от 2 седмици, повторете процедурите когато е  необходимо.Времето между процедурите може да варира в зависимост от индивидуалното повторно израстване на космите. Уредът работи с батерия, която се зарежда докрай на всеки 3-4 месеца, дори когато не сте го използвали продължително време. Пълното зареждане позволява до 370 импулса. Лампичката на уреда позволява до 40000 импулса, след което трябва да бъде закупен нов уред.
Д-р Павлова.

# 364
Въпросите ми към д-р Елмира Павлова са следните:
1. Справя ли се уредът с врастналите косъмчета?
2. В коя зона би се усетил най-голям дискомфорт по време на процедурата?
3. Препоръчвате ли някаква козметика преди или след процедурата?

На останалите ми въпроси вече е отговорено в темата.
Поздрави!  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Здравейте,
Уредът е идеален за справяне с врасналите косъмчета. Като цяло не трябва да се усеща дискомфорт по време на процедурите. Възможно е да се усети парене при много чувствителна кожа.Не препоръчвам да се използва никаква козметика преди процедурите, защото това може да замърси уредът.Ако след процедура се излгата на слънце, е добре да изпозвате слънцезащитен крем в третираните зони с висок фактор.
Д-р Павлова.

# 365
  Здравейте, моят въпрос към д-р Елмира Павлова е:
 Използването на IPL уред за домашно ползване Philips Lumea, може ли да окаже влияние, върху пигментацията.
Здравейте,
Тази технология може да има положително влияние върху зони с пигментации. Това е така защото, патологичните структури са по-богати на меланин (или друг пигмент) в сравнение с околните тъкани. При поглъщане на светлинната енергия от пигмента тя се трансформира в топлинна, което води до разрушаване на натоварените с пигмент клетки.

Д-р Павлова.

# 366
Д-р Павлова  въпроса ми е дали са болезнени  процедурите, колко процедури са необходими и на какъв интервал е препоръчително да се правят първоначално и след това поддържащо?Дали ще може да го ползвам ако до скоро съм кърмила,в смисъл влияят ли хормоните върху крайния резултат .Благодаря Ви предварително Simple Smile
Здравейте,
При правилно използване, процедурите с уреда са напълно безболезнени. За да се поддържа кожата гладка, се препоръчва кожата да се третира на всеки 4 до 8 седмици, като не  Ви съветвам да превишавате максималният брой  допустими процедури, защото това може да доведе до нежелани кожни реакции.  След това, периодът между процедурите е напълно индивидуален, според особеностите при всеки човек.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 367
Здравейте,  моят въпрос е дали уреда може да се използва на всяка точка от тялото и дали може да се използва от тинейджъри?
  А също ми е интересно до какъв период се премахна окосмяването?
Здравейте,
Уредът е подходящ за епилирането на интимните зони, както и  на брадичката, горните устни и бакенбардите, но областта около очите трябва да се избягва. IPL процедурите могат да започнат най-рано на 14 годишна възраст. Клинични изследвания показват, че значително намаляване на окосмяването може да бъде постигнато след съвсем кратък период на третиране – едва 4 процедури през 2 седмици, резултатът от които е гладка кожа без никакво окосмяване. За да се поддържат тези резултати, просто трябва да се повтарят процедурите, когато е необходимо. Времето между различните процедури може да варира в зависимост от индивидуалното повторно израстване на космите.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 368
Здравейте. Чувала съм , че само в професионални центрове може да се постигне истински резултат като човека който ти прави процедурите усети кой импулс действа на космите на човека. Въпросът ми е вярно ли е това, тъй като и аз се интересувам от уредите за домашна употреба. Има ли вероятност уреда да не действа на всеки?
Здравейте,
Домашните фотоепилатори имат същата дълбочина на проникване като тези от професионалните козметични салони, а са доста по-изгодни от гледна точка на цената. Това ги прави много по-атрактивни и предпочитани. За разлика от лазера (диоден, александрит и рубинов), които има фиксирана дължина на вълната, технологията IPL използва серия от светлинни филтри, осигуряващи светлина с широк спектър от дължини на вълната, което позволява:
- да се подбере най-подходяща дължина на вълната в зависимост от цвета на кожата, цвета и дълбочината на косъма;
- да се премахнат космите по всички части на тялото - лице, ръце, мишници, гръб, крака, бикини, независимо от дълбочината на косъма;
 Philips Lumea работи ефикасно върху (естествено) тъмнорусо, кестеняво и черно окосмяване. Както и останалите терапии със светлина, Philips Lumea не е ефикасна върху червено, светлорусо, или бяло/сиво окосмяване.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 369
Здравейте Simple Smile,

аз имам един въпрос - преди години съм правила лазерна епилация 2-3 процедури на цели крака. Ефект се забелязваше, но не успях да довърша серията, заради цената.

Интересувам се ако продължа с фотоепилация ще постигна ли резултат? Има ли някакво значение, че преди време върху тази зона е работено с лазер?

Предварително Много благодаря   bouquet !
Здравейте,
Стига космите отново да са поникнали и зоната за третиране да е подготвена така както е зададено, няма значение дали сте се подлагали на лазерна епилация.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 370
Здравейте и от мен. Аз се интересувам необходимо ли е при епилиране с този уред да се предвиди това да стане в месеци, когато откритите части на тялото не са изложени на постоянно слънце както е през лятото? Пигментацията на кожата влияе ли се след фотоепилацията и трябва ли да се предпазва допълнително с кремове с висок фактор?
По някакъв начин уреда повлиява ли състоянието на кожата на фотоепилираните места?

ПП. Да допълня към въпросите си - доколкото знам всяка лампа на фотоепилатор има определено време живот или брой импулси. За лампата на този какво е времето или броя на импулсите, и съответно ще е достъпна ли за покупка, и на каква цена?
Здравейте,
Уредът може  да се изпозва по всяко време, стига да се спазват следните препоръки. Препоръчително е да изчакате  48 часа след излагане на слънце преди да използвате уреда, тъй като  излагането на слънце може да предизвика потъмняване или изгаряне на кожата. След тези 48 часа проверете кожата за следи от слънчево изгаряне. В никакъв случай не използвайте Philips Lumea Precision Plus, докато има такива следи. Когато слънчевото изгаряне изчезне, направете тест на кожата в областта, която ще третирате, за да определите подходящата интензивност на светлината. Изчакайте поне 24 часа след третиране, преди да изложите кожата си отново на слънце. Дори и след 24 часа се уверете, че повече няма никакви признаци на зачервяване на кожата от третирането, преди да се изложите на слънчевите лъчи. Задължително използвайте слънцезащитен крем (SPF 30+) две седмици след третирането, когато излезете на слънце. Излагането на третираните области на слънце без защита непосредствено след третирането може да увеличи риска от вредни странични ефекти и кожни реакции.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 371
Преди известно време попаднах на дискусия за домашното фотоепилиране и доста жени се изказаха.... ще го кажа така:"негативно".Вече са зададени доста въпроси относно продължителността на процедурите,дали са болезнени и т.н.Аз искам да попитам до колко е ефикасен уреда?През какъв интервал от време се повтарят процедурите? И естествено ме интересува за по-чувствителните зони,там как стои въпроса?В смисъл те как се третират?След процедура колко време нетрябва да се излагат на слънце третираните места?Може ли да се свема душ след процедура или след колко време могат да се мокрят местата,които сме обработили?
Здравейте,
Уредът е ефикасен като  първите резултати могат да се наблюдават едва след 2 семцици, при повторение на процедурите до 4 пъти. Добре е процедурите след това да се повтарят в интервал от 4 до 8 седмци, в зависимост от индивидуалния растеж на косъма. Уредът има отделни приставки, които му позволяват да третира чувствителните зони. Не е препоръчително да се излагата на слънце до 48 часа след процедура. След уптреба  не трябва да се нанасят никакви ароматизирани козметични продукти или дезедоранти. Няма противопоказания за измиването с вода.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 372
Здравейте  Grinning,

интересува ме, дали уредът е подходящ да се използва и от мъже/ в къщи използват епилатор  Philips/ и каква би била честотата на процедурите при тях? Говорим за зоната на мишниците Grinning до окончателното премахване на окосмяването.
Здравейте,
Уредът Philips Lumea е създаден само за жени. В този смисъл, не са предвидени особеностите на мъжкото окосмяване и уреда няма да постигне същите резултати. Трябва да се отбележи, че той не е вреден за мъжете и може да се използва успешно и от тях. Честотата зависи от индивидуалните особености.                                                             
Поздрави,
Д-р Павлова

# 373
Здравейте доктор Павлова. Уреда влияе ли по някакъв начин на бременни и кърмещи жени? Благодаря!
Здравейте,
Уредът категорично не трябва да се използва от бременни и кърмещи жени.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 374
Здравейте, моят въпрос е дали абсолютно всеки се повлиява от този уред и ако говорим в проценти, то колко е минимума и колко максимума на отърваване от този винаги наболял проблем при нас жените и колко дълго трае ефекта ако се правят ежегодни или ежемесечни поддържащи според указанията процедури? Много благодаря предварително  Peace
Здравейте,
Philips Lumea не е ефикасен върху червено, светлорусо, или бяло/сиво окосмяване, както и при определени хоемонални заболявания, които влияят на окосмяването.За да поддържате резултатите е необходимо зоните да се третират на всеки 4 до 8 седмици. Ефекта на процедурите варира в зависимост от индивисуланото израстване на косъмчетата.
Поздрави,
Д-р Павлова

Общи условия

Активация на акаунт