IPL фотоепилатор Philips Lumea ви осигурява перфектно гладка кожа до 6 седмици!

• 51 682
  • 510
  •   1
Отговори
# 375
Интересува ме дали уредът влияе по някакъв начин на спукани капилярчета и разширени вени?
Здравейте,
Уредът може да окаже вредно влияние ако се използва върху тези зони, затова препоръчвам те да се избягват.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 376
Присъединявам се към въпроса за бенките/луничките. Ръцете ми са покрити с бенки/лунички, особено през слънчевия сезон, означава ли, че изобщо не може да се използва уреда за тази зона? На други зони с по-малко на брой бенки, само те ли се избягват, или изобщо не може да се приложи уреда?
Здравейте,
Уредът не трябва да се прилага в зони, където има бенки и лунички.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 377
Д-р Павлова моите въпроси са свързани с това, дали трябва да използвам слънцезащитен фактор по време на процедура? Ако посещавам солариум колко време преди процедура трябва да е последното ми посещение? Благодаря предварително
Здравейте,
Не трябва да използвате никакви косметични продукти по време на самите процедурите. Ако след това се излагата на слънце трябва да използвате слънцезащитен крем с фактор не по-малък от +30SPF. Всички типове тен могат да повлияят на безопасността на третирането. Това важи както за излагането на слънце, така и за методите за придобиване на изкуствен тен, като лосиони за тен, уреди за тен и т.н.реакции след третиране с Philips Lumea Precision Plus. Изчакайте поне 48 часа след излагане на слънце, преди да използвате уреда.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 378
Здравейте, искам да питам безопасно ли е да се използва при бременност и необходимо ли е да се използват някакви специални кремове?
Здравейте,
Уредът не трябва да се използва по време на бременност и в периода на кърмене.По време на процедурите не трябва да се използват никакви козметични продукти.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 379
Прилага ли се уреда на всички зони по тялото?

Здравейте,
Уредът е подходящ за епилирането на интимните зони, както и  на брадичката, горните устни и бакенбардите, но областта около очите трябва да се избягва.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 380
Каква трябва да е подготовката на тялото, преди да се пристъпи към обработка с тази технология (напр. бръснене, мазане с крем и т.н.)? Колко време след друга обезкосмяваща процедура(епилация, депилация, кола маска) може да се използва този уред?
Също, в козметичните центрове се ползват специални очила, за да предпазят очите, тук необходими ли са?
Трябва ли нещо по-специално, когато искаме да третираме подмишниците, където косъмчетата са по-дебели?
Здравейте,
Най-добър ефект се постига след бръснене, защото по време на фазата на растеж нивото на пигмент във фоликула е най-високо, за това именно в тази фаза космите се поддават на третиране с IPL. Ако последният ви метод за депилация е включвал премахване на космите от корен (напр. епилиране, кола маска и др.), изчакайте, докато космите пораснат значително, преди да използвате Philips Lumea. Докато държите уреда на безопасно разстояние на очите, нямате нужда от други средства за да се предпазите по време на процедурите. Не е необходимо нищо специално по време на третирането на подмишниците, просто трябва да настроите на подходящата честота.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 381
Здравейте, др. Павлова,

много от моите въпроси вече са зададени и ще следя отговорите Ви, но искам да питам има ли противопоказания за използването на уреда от хора с проблеми с кръвната захар?

Благодаря предварително.  Simple Smile
Здравейте,
Уредът не трябва да се използва ако високата кръвна захар води до заболяване от диабет тип I или II.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 382
Здравейте! И мен ме интересуват голяма част от вече зададените въпроси. Като допълнение искам да попитам дали уредът е противопоказен при разширени вени?
Здравейте,
Уредът може да се използва в зони с разширени вени.IPL технологията използва светлинни емисии, които свиват разширените вени, което го прави ефективен и безопасен метод за лечение на това състояние. С помощта на светлинните импулси верикозните вени изчезват.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 383
Здравейте, искам да ви попитам има ли роблем ако се ползва при бременност?
Здравейте,
Уредът не трябва да се използва от бременни и жени в период на кърмене.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 384
Здравейте!

Какви резултати дава този апарат в смисъл на врастнали и подкожни косми? След бръснене/кола маска/епилатор в интимната зона имам поне 5-6 от тях, съответно никога не мога да постигна вид на гладкост и здраве. Винаги има нещо червено/лилаво, пълна драма! Как действа на растежа в тези случай?

Второ, как действа на много нежна кожа предразположена към бемки? Ако ходя на плаж винаги ползвам високи фактори (20+), без значение колко тен съм събрала вече, защото иначе ми се появяват малки бемчици много лесно.

Благодаря!

Здравейте,
IPL фотоепилацията има много полезно въздействие върху зоните с врастнали или обърнати косми. Светлинните импулси унищожават врастналите косми, след което кожата ги избутва на повърхността и проблемът се елиминира. Фотоепилацията е препоръчителна за мъже, при които след бръснене се появява подобен проблем от възпалени врастнали косъмчета. Стига да не използвате уреда върху зони с бенки, няма проблеми да третирате и по-чувствителните зони.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 385
Здравейте,

Апаратът вреди ли на бенки и други кожни образувания? На какъв период от време може да се използва?
Здравейте,
Уредът не вреди на бенките и други кожни заболявания, но може да окаже влияние върху диагностиката на заболявания свързани с тях.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 386
За какъв период от време стигат импулсите на лампата? Сменяема ли е?
Здравейте,
Периодът зависи от това колко често използвате уредът.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 387
Здравейте! И аз бих искала да попитам как стои въпроса с бенките при фотоепилацията? Също ме интересува до колко вреди, или може ли да навреди на зоните с лимфни възли - под мишниците и триъгълника?
Моя позната си купи този уред и го ползвах два пъти - на ръцете и краката под коленете, но не посмях да мина останалите части... останах много доволна, и сега събирам мнения дали да си го закупя, или спечеля Simple Smile..?!
Здравейте,
Уредът не вреди на бенките и други кожни заболявания, но може да окаже влияние върху диагностиката на заболявания свързани с тях. Ако не страдате от заболявания на лимфните възли в областите, които третирате, няма никаква опасност.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 388
Здравейте! Много интересно, на различните апарати, има различни броя импулси. Предполага се, че колкото повече импулса има сигурно е по-добре! Мисълта ми е от тези импулси ли зависи животът на лампата или всъщност силата на самия епилатор?
Здравейте,
Да, колкото повече импулси има лампата на уреда, толкова по дълъг ще е животът й.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 389
"Здравейте,

Тийнейджърите между 15 и 18 години могат да използват уреда със съгласието на родителите им.
Значи ли това, че не може да се използва от по-малки? И в какво се изразява "забраната"? Няма да има ефект? Процедурата е вредна?
Здравейте,
Приетата минимална възраст да започне IPL епилация е 14 години т.е. да е започнал менструалния цикъл при момичета. Космените фоликули продължават да се развиват през пубертета, оформят се вторични полови белези. Започването на ранна възраст на IPL обезкосмяването е неефективно, защото продължават развитието си космените фоликули.
Поздрави,
Д-р Павлова

Общи условия

Активация на акаунт